- Konu Sahibi merwecik_20
caspersy gördüm canım fotoğrafları..Bir ömür boyu mutluluk diliyorum size maşaallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ayy valla bi çikolata eksik bu grupta :icecream: sırnaşık şeysırnaşık şey
benim kuzumu da getirecek misin![]()
He bu arada bi anda 62 kiloya fırladım dedim ama bu süreç 5-6 aylık bir süreçtir yani..Ayrıca kortizonlu ilaçlar filan kullanmadım, dolayısıyla zayıflamam çok zor olmaz inş.Hedefim 2 ayda 5-6 kilo vermek arkadaşlar..
sen zaten aramızdasın sekerım aaaa:))
gülüm onu getirirsem bir haftada çekin evinize gidin, bir huzur verin dersin :)))
caspersy gördüm canım fotoğrafları..Bir ömür boyu mutluluk diliyorum size maşaallah..
size bir ablalık yapıp yağlarınızı yok etmenin yolunu yazayım...
bir fındık büyüklüğünde sandaloz sakızı çiğnenecek ağızda kum gibi dağılıyor üzerine bir bardak ılıktan biraz sıcak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi katılıp içilecek ..sabah akşam aç karnına midesinde sorun olanlara sabah tavsiye etmem akşam yatarken için ve biraz şekerli gıdaları azaltın
size bir ablalık yapıp yağlarınızı yok etmenin yolunu yazayım...
bir fındık büyüklüğünde sandaloz sakızı çiğnenecek ağızda kum gibi dağılıyor üzerine bir bardak ılıktan biraz sıcak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi katılıp içilecek ..sabah akşam aç karnına midesinde sorun olanlara sabah tavsiye etmem akşam yatarken için ve biraz şekerli gıdaları azaltın
bu grupta çikolata olmaz ya bi yandan zayıflıcaz diye uğraşıyoz o konu şu anda gündemde dğl ama çikolata da olmasın kaydirigubbakcemile3
uvvv o kadar kolay değil valla çiğnemek ben suya karıştırıp içtim o zaman bile dişlerime yapıştı ööö ama ama işe yarıyor kızlar hihoyyyt
Aktarcılarda var bolcanak şakkıdı
yaa tamam tamam sölemedim ben ıyy sevmem çikolatayı hiç kötü o kötüü