• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

evet tatlım evlenince kıy tüy işine daha çok dikkat etmen gerekiyor hele adet dönemi sonrası temzilenirken saatlerce banyodan çıkmadığım oluyor...

taçsız prenses o zmn eşin brz hava yollarına çalışcak sen özleyince git annenin yanına o zmn kocanı özlicen hemen geri döncen

size bir ablalık yapıp yağlarınızı yok etmenin yolunu yazayım...
bir fındık büyüklüğünde sandaloz sakızı çiğnenecek ağızda kum gibi dağılıyor üzerine bir bardak ılıktan biraz sıcak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi katılıp içilecek ..sabah akşam aç karnına midesinde sorun olanlara sabah tavsiye etmem akşam yatarken için ve biraz şekerli gıdaları azaltın

bir fındık büyüklüğünde sandaloz sakızı çiğnenecek ağızda kum gibi dağılıyor üzerine bir bardak ılıktan biraz sıcak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi katılıp içilecek ..sabah akşam aç karnına midesinde sorun olanlara sabah tavsiye etmem akşam yatarken için ve biraz şekerli gıdaları azaltın

sandaloz sakızını nerden bulcaz abla ya CADIARZU

uvvv o kadar kolay değil valla çiğnemek ben suya karıştırıp içtim o zaman bile dişlerime yapıştı ööö ama ama işe yarıyor kızlar hihoyyyt

rabbim hepinize sağlık evlenince eşlerinizle birlikte huzur mutluluk versin....
taçsız canım ben çıkıyorum mesajını aldım ama yazmaya vaktim yok oğluş gelicek yemek yapıyorum daha bitiremedim

birbirimize her anlamda iyi geliyoruz, bi bakmışız o güzel günler gelmiş ve biz istediğimiz elbiseleri, gelinlikleri giymişizz. hoşgeldin mervecik.

Back