• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

Caspersy bende evlendikten sonra bu kadar düşkün olmaz bana diye talaşlanıyorum yaa :((

canımm sakın öyle düşünme evlendikten sonra daha ilgili olmaya başladı eşim ya önceden de ilgiliydi ama evlendikten sonra daha da ilgili oldu bak canm sakın telaşlanma herşey rüya gibi oluo düğün gününü konuşup duruyorsun zaten uzun bi süree ahh ahh:asigim:

caspersy gelinliğin,düğün,söz-nişan resimlerin yok mu bunları eklemedin mi,ayy evinin resimlerini albüme koydun mu,bize önderlik yap akıl ver şunu yapın bunu yapın diye.

Son düzenleme:
kızlar anlatmışımdır ya da diğer topic te okumuşsunuzdur ben yinede yazayım gerçi nasıl tanıştığımızı falan şimdi anlatmayayım çünkü şu an ona çok kırgınım ve doğru cümlelerle bu aşkı ifade edememekten çekiniyorum.Ben size problemi kısaca anlatayım da siz birşeyler söyleyin bana :(
öyle mutsuzum ki şimdi anlatamam yani salı günü akşamından beri böyleyiz :( salı günü bu işten çıktı, direk arkadaşlarının yanına gitti onlarla görüştü,birbirimize çok yakınız aramızda 20 dk. falan var işyerimizin ve bende 19:00 da çıkıyorum.bende trip yaptım görüşmedik diye neyse 21:30 da ben aradım düşün yani adam arkadaşlarını görüyor beni unutuyor.10 dk sonra arayacağım dedi aramadı ayyy nasıl sinirlendim.Kendine ben yapsam kıyameti koparır.1 saat sonra yine aradım senin 10 dk. 1 saat mi diye arayamadım ya falan dedi ne demek dedim ya çok sinirlendim zaten 6 yıldır bu arkadaşlarından bıktım ben yeter yaaaaaaaaa.Aaaa sonra baktım ben bağırırken buna bu tlf.u tamamen kapattı ta ki gece01:45 e kadar o saate kadar o geberik arkadaşlarıyla içti mıçtı işte.Açtığı gibi tlf.u mesaj geliyor ya pıt aradım hemen o san. meşgule verdi aradım yine açtı.Ayyy yalanını yiyim uyuyom demez mi ahhh bu erkekler o saatte uykudan uyanacak tlf. u açacak ben tanımıyor muyum malımı.Nasıl sinirlerimi laçka etti gece gece.Sonra hadi uyuyom dedi belli biraz da içmişler kafa hafif iyi.Bu yine kapattı tlf.u ben hızımı alamadım o saate kadar ona ulaşamadan sinirle beklemişim bir daha aradım meşgule düşürdü,uyuyor ya beyefendi neyse bir daha aradım aaaaa kapatmış yine of ne kafayı yedim gecenin 2 sinde anlatamam bebeğim.Ben yapsam kıyamet kopar bildiğin kıyamet yani.Neyse öle sızmışım,sonra sabah 08:00 de mesaj geldi tlf.uma yine tlf.u açtığına dair şebekeden.neyse çarşamba günü öyle geçti akşam 20:00 gibi öyle bir aradı baktı ben alttan almadım bu sefer o da hemen yan çizip konuyu uzattı yine özür falan dilemedi beni kırdığını bile anlamamış yani oderece neyse kapattık.Dün yani perşembe sabahı da mesaj çekmiş.önceleri bana güveniyordun ve benimle bir ömür geçirmeyi benden daha çok istiyordun şimdi ne oldu sana da sürekli problem çıkarıyorsun. diye yazmış. ben de cevap yazmadım o da hala aramadı :( ve cuma oldu bugün....... ayyyy üzülüyor,üzülüyorum.Bu adamı ben 6 yıldır çekiyorum bir de üzerine nişanlı olunca bu hepten koy mu verdi yoksa ben mi çok dırdırcıyım???

canım seni baya yıpratmış anlaşılan. ama senden nişanlının iyi yönlerini sorsam.az da olsa minicik de olsa iyi yanı var mı. peki sizi bu kadar yıpratan ne, üstüste yaşamışsınız sanırım ve sabır da tükenmiş. senden sadece iyi yönlerini anlatmanı istesem anlatırmısın

Canım tüm erkeklerin ortak özelliğidir bu, eğer üstüne çok düşersen o senden kaçar.
Bazen düşünüyorumda acaba bizmi çok şey bekliyoruz onlardan, arkadaşlarıyla berabermiş muhabbete dalmıştır, aramaması normal geldi bana...
Eminim oda üzülüyordur, ama erkeklik gurura ya aramazlar işte...

kızlar anlatmışımdır ya da diğer topic te okumuşsunuzdur ben yinede yazayım gerçi nasıl tanıştığımızı falan şimdi anlatmayayım çünkü şu an ona çok kırgınım ve doğru cümlelerle bu aşkı ifade edememekten çekiniyorum.Ben size problemi kısaca anlatayım da siz birşeyler söyleyin bana :(
öyle mutsuzum ki şimdi anlatamam yani salı günü akşamından beri böyleyiz :( salı günü bu işten çıktı, direk arkadaşlarının yanına gitti onlarla görüştü,birbirimize çok yakınız aramızda 20 dk. falan var işyerimizin ve bende 19:00 da çıkıyorum.bende trip yaptım görüşmedik diye neyse 21:30 da ben aradım düşün yani adam arkadaşlarını görüyor beni unutuyor.10 dk sonra arayacağım dedi aramadı ayyy nasıl sinirlendim.Kendine ben yapsam kıyameti koparır.1 saat sonra yine aradım senin 10 dk. 1 saat mi diye arayamadım ya falan dedi ne demek dedim ya çok sinirlendim zaten 6 yıldır bu arkadaşlarından bıktım ben yeter yaaaaaaaaa.Aaaa sonra baktım ben bağırırken buna bu tlf.u tamamen kapattı ta ki gece01:45 e kadar o saate kadar o geberik arkadaşlarıyla içti mıçtı işte.Açtığı gibi tlf.u mesaj geliyor ya pıt aradım hemen o san. meşgule verdi aradım yine açtı.Ayyy yalanını yiyim uyuyom demez mi ahhh bu erkekler o saatte uykudan uyanacak tlf. u açacak ben tanımıyor muyum malımı.Nasıl sinirlerimi laçka etti gece gece.Sonra hadi uyuyom dedi belli biraz da içmişler kafa hafif iyi.Bu yine kapattı tlf.u ben hızımı alamadım o saate kadar ona ulaşamadan sinirle beklemişim bir daha aradım meşgule düşürdü,uyuyor ya beyefendi neyse bir daha aradım aaaaa kapatmış yine of ne kafayı yedim gecenin 2 sinde anlatamam bebeğim.Ben yapsam kıyamet kopar bildiğin kıyamet yani.Neyse öle sızmışım,sonra sabah 08:00 de mesaj geldi tlf.uma yine tlf.u açtığına dair şebekeden.neyse çarşamba günü öyle geçti akşam 20:00 gibi öyle bir aradı baktı ben alttan almadım bu sefer o da hemen yan çizip konuyu uzattı yine özür falan dilemedi beni kırdığını bile anlamamış yani oderece neyse kapattık.Dün yani perşembe sabahı da mesaj çekmiş.önceleri bana güveniyordun ve benimle bir ömür geçirmeyi benden daha çok istiyordun şimdi ne oldu sana da sürekli problem çıkarıyorsun. diye yazmış. ben de cevap yazmadım o da hala aramadı :( ve cuma oldu bugün....... ayyyy üzülüyor,üzülüyorum.Bu adamı ben 6 yıldır çekiyorum bir de üzerine nişanlı olunca bu hepten koy mu verdi yoksa ben mi çok dırdırcıyım???

Puff canım ya üzülme diyeceğim ama bende öyleyim bunun dırdırcılıkla ilgisi yok bence nişanlı olunca biraz rahat takılıyorlar sen sıkma canını üzülme bu kadar sakin olmaya çalış ve sakin olduğun bir zamanda konuş tel. kapatması hiç hoş değil bence ne olursa olsun kapatmamalı biz nişanlımla yiyoruz bazen birbizimi ben kapatıyorum arada daha çok çıldırıyor benim yaptığımda doğru değil bir gün sakince konuştu şimdi ne olursa olsun kapatmıyorum.. cANIM sEnde bir gün al karşına ilişkinizi konuşun daha nasıl iyi duruma getireceğinizi düşünün ve konusun sakin sakin ama bir dene güzelim inş. herşey yoluna girecektir..

caspersy gelinliğin,düğün,söz-nişan resimlerin yok mu bunları eklemedin mi,ayy evinin resimlerini albüme koydun mu,bize önderlikl yap akıl ver şunu yapın bunu yapın diye.

dur tatlım ekleyim bi kaç foto güzelimm
ayy akıl vermek deil yaşadıklarımı paylaşırım canımm öyle kocaman bi yaşm yok yanlş akıllar vermeyim :1hug:

Canım, ilk başlarda ben ona düşkündüm yani ilk adımlar benden geldi şimdi ise o daha düşkün.
Ben seni seviyorum desem, o daha iisini yapıyor, sürprizler falan...
Önceden ben telaşlanırdım şimdi sıra onda :jeyyar:
Ama evlenince bu kadar olmaz diye düşünüyorum, çünkü zaten beni almış olacak böyle korkular kalmaz...
Phenomen ne güzel yaa, nasıl başardın seni tebrik ediyorum...
m.m.m benimkide çok açık sözlü düşündüğünü hemen söyleyiveriyo, geçen o yüzden tartıştık, aslında bi yönden iyi ama bazen sert çıkıyo sinir oluyorum

allah bozmasın cnm o sert çıkıncada sen alttan alırsan bi sorununuz olmaz Allahın izniyle :nazar:

Tamam teşekkür Ederimmm..Takmamak mümkün değil şuan 67 68 kiloyum ve bunları 9 ay içinde aldım çikolata kistinden ötürü sağolsun doktorlarmız ancak fark edbildikötükedihüso
bunun öncesinde 59 60 kilo gidip geliyordum hayatım boyunca hiç bu kadar kilolu olmamıştım :bbo::bbo:

cnm walla ben 77 kiloyum ya ben napim mafoldumben
bak bi yazı eklemiştim yazıyı okursan neden takma dediğimi daha iyi anlarsın

ooo ne güzel be ben geç bile kalmışım :))
Caspersy canım çalışınca yemek ve temizlik sorun oluyormu, eşin yardım edermi?
Benimki yardım etmez diye düşünüyorum, akşam yemek yapmış iyi iyi öğren dedim.
Sen öğren ben niye öğrenicem diyo :))

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Eğer imkanın varsa bir diyetisyene de gidebilirsin. Bir tanıdığım gitti diyetisyene ve sadece neler yiyeceğini düzenleyerek 2 ayda 8 kilo verdirmişti valla :nazar: :teselli: Tabi arkadaşın dediği gibi kalori listeni vs kendin de düzenlersen eminim başarılı olacaksındır. Bide yürüyüş bile yapamıyor musun şu anda?Her gün yarım saat yürüsen bile sana çok faydası olurdu eminim..kaydirigubbakcemile5

phenomen çok haklı cnm diyetisyen kontrolünde ver bencede biz kendi kendimize bilinçsizce diyet yapa yapa metabolizmayı çökerttik

Kızlar,

Bizim çok sancılı bir ilişkimiz oldu. Önceleri o çok cooldu şakkıdı Bana sevgsini göstermez, fazla arayıp sormaz, özel günleri hatırlamaz filan..Bense deli divane etrafında pervaneydim resmen :kedi: O günleri hatırladıkça kızıyorum kendime :olmaz: Sonra ben çabalamaktan yoruldum ve bıraktım onu, o ayrılık eşek (çok özür) tepmişe döndürdü onu kaydirigubbakcemile3 Meğer kaybetme korkusu vs hiçbirşey yokmuş beyefendide, dersini aldı. Sonra roller tamamen değişti, ben kaçtım o kovaladı zemuszemus Daha sonra olgunlaşmaya başladıkça birbirimizin kıvamını tutturduk, herşey dengelendi :nazar: Şimdi ikimizde sevgimizi rahatça belli ediyor, içimizden geldiği gibi hareket ediyoruz.Yalnız kızlar en önemli sorunlar yüzünden tartışırken bile asla saygımızı kaybetmedik, sesimizi yükseltmedik birbirimize.Bu çok önemli bence bir ilişkide!

allah bozmasın cnm saygı çok önemli saygı yitirilmediği sürece herşey hallolur inş

Back