• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ya bence takım olması sart deıl hangısını begenıosan onu al ben sıyah beyaz aldım yatak odamı beyaz agırlıklı koyu renk tercıh etme bence ya cok toz oluyor onlamı ugrascan:) surgulu aldım ben bende kıracı olcam cunku bıde daha modern duruyo bence.köse takımı aldım oda evegöre yapılcak ev tutulunca 2 kanepe aldım bırde yemek masası aldımvıtrın felan sevmıorum evın durumuna göre belkı sadece konsol almayı dusunebılırım

konsolu ben seviyorum inş yerin olur da alırsın çekmeceleri ve içi bayağı şey alıyor yemek takımını falan çok rahat koyabilirsin,
ne yalan söleyim benim de çok umrumda değil takım olması konusu ama ne bilim özellikle görümcem çok söledi öle sey olmaz takım olur diye ama nişanlım pek sallamıyor öle seyleri bana kalmış gibi annem bi gelsin de inş o olaya el koyar zemuszemus
buarada yatak odanı bazalı mı aldın cnm ben karyola istemiyorum bi başlığını alacağım baza istiyorum istanbul da evler küçük malesef yerim olmaz gibi geliyor şimdi akdeniz de ne güzeldr hava bende mersinliyim oranın kışı burda hiç bişey

ya öle deme ben ıstanbula gelın gelcem ıkı gundur burası hem buz gıbı hem guneslı burda bıle donuom orda napcam bılmıom:) evt bazalı aldım annen gelsın sen annene sölersın ısteklerını o mudahale eder:)

alışırsın evin inş kombili olursa üşümezsin ailem benim merisnde ben ünv kazanıp ist a geldim sonra da iş bulup buraya yerleştim ben akdenizden geldğim için asla buranın soğuna ayak uyduramadım , millet kat kat giyiniyor ben hala ince badiyeleyim giyemiyorum kazak boğazlı şeyler falan alışmamışımki, mesela ben buraya ilk geldğimde ne atkım ne berem vardı yeni yeni takıyorum,üst üste asla giyinemiyorum sıkıntı basıyor ama üşümüyorum, yazın milet burda ölüyor sıcaktan ben kıkır kıkır gülüyorum mersinde olsalardı acaba temmuz sıcağında diye düşünüyorum, sen buraya nereye gelin geleceksin?

aynen ben de senin gibiyim hala şemşiye falan kullanmam ama çeyizine ör bence atkı bere, eğer sevmezsen örgü hazır al ben mersinden almıştım beremi falan orda kimse kullanmadığı için fiyatları da uygun oluyor,, senin düğün nezmn kış gelinimisin?

aynen ben de senin gibiyim hala şemşiye falan kullanmam ama çeyizine ör bence atkı bere, eğer sevmezsen örgü hazır al ben mersinden almıştım beremi falan orda kimse kullanmadığı için fiyatları da uygun oluyor,, senin düğün nezmn kış gelinimisin?

annemın bı valız var aksesuar delısı onunkılerden araklıcam:) mayıs 22 antalyada dugun nıkah olcak 29da ıstanbulda senın nezmn kısmetse

günaydın gelinler nasılsınız (:

gunaydın ıyıyız kaynatıyruz sen nasılsın

ne güzel baharda burası da güzel olur üşümezsin biz kısmetse nisan 24 de ist da yapacağız, kısmetse diyorum çünkü nişanlım yemekli hala bir mekan bulamadık nişanlım yemekli istiyor az sayıda misafire o bütçemizi aşıyor ben de çok para diyorum düğün salonu olsun diyorum o da düğün salonlarını sevmiyor bakalım kayınbabam gelsin artık mecbur şubat başı ayarlıcaz bişeyler yoksa 24 nisan diye konuştuk

ben yemeklı ıstemedım cunku gercekten cok para bırde ınsanlar yemek yıcemdıye yerlerınden kalkmıyorlar dugun eglencesız gecıyor benımde salonda olucak ıkı yerdede hem daha kalabalık hanı davetlı sayısını dusunmek zorunda kalmıcam böylelıkle hayrlısı olsun bkalım

aynen ben de seninle aynı fikirdeyim ama nişanlım artık ansıl salon düğünü hayal ediyorsa hiç istemiyor ama yapcağız başka çaresi yok diğerine hep maddi anlamda güç yetmez hem de misfir sayısını elemek çok zor geliyor bana birileri kırılsın darılsın istemiyorum

kayınvalıdemler 1.5 mılyara tutmuslar 600-800 kısılık heralde araba susu kuaför salonda cekılen 72 poz fotograf ve 250 davetıye ucretı dahıl.gercı kuaföru kullanmıcam sanırım ama davetoyeyı yaptdık 600 taneye 140 ödedık ben afıllı bıseyler secmek ıstemedım okdr para verıyosun ınsanlar atıyo sonucta çöpe gıden bı para gıbı gelıo o bana

antalyadakınıde aynı sartlarda aynı fıyata tuttk

çok iyiymiş fiyatı benim kesinlikle nişanlımı razı etmem lazımdüğün salonu diye yoksa iki yıldır biriktirmek için uraştığımız paranın hepsi düğünümüze gidcek nerdeyse ALlah hepimizin işini rastgetirsin inş

Canım düğün salonu tuttuk biz 1.550 ye 600 dediler ama 50 tl indirdi sonradan yemekli istedi kayınvalidemler ama biz baştan söyledik nişanlımla düğün masrafı bizim diye e yemekli düğünler pek güzel olmuyo millet yemek yemiyoki hem çok pahalı en güzeli düğün salonu (:

gel de bunu nişanlıma anlat millete limonata mı verecez diye çok komiğime gidiyor kim artık düğünler de limonata veriyor ki?
hilal ve merve bu fiyatlara sandalye süsleme video kayıt falan dahil dimi?

Back