• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

evet bunu bı görusım ılkerbeyle:)napalım felan dıe ama petek yok dedınız ya adam yalandan kombılımı yazdı acaba:)
canm böyle uygun ev bulamam diyosanız tutun bence 3 ay falan fazladan vermiş olursunuz ama geniş zamanı düşününce karda olursunuz..
fotosu olsa koyup göstercem sana canmm inanamazsın fotokopi gbilr
ben de bi kez kullanırım hemen fazlalar gider diom canm :)))

kombılı ev tutalımöleyse cok ıyıymıs tesekkur ederım

kombi en kullanışlı kombili ev tutarsan her odan sınır ocak doğalgazın tüp olmaz o da doğlgaz olur banyon mutfağın heryerden sıcak suyun olur en önemlisi bir odan değil her odan ısınır, benim ev kombili mesela yazın bize 15 20 milyon fatura geliyor içinde sıcak su (banyo), ve ocakta kullandığım gaz dahil, tüp almaya kalsak ocak için 50 milyon her ay alınıyr banyoya şofben desen o da elektirkten yer o yüzden en hesaplısı kombili ev ama kışında mesela bu ay bize 136 TL fattura geldi herodada banyoda bile petek var bulaşık yıkarken su hep 24 saat sıcak akıyor tüp bitti olayı yopk ,ama işte değdim gibi kışın diperlerine göre biraz daha faturası çok ama düşünürsen bu 136 nın içinde hep (50tl ) tüp parası hem şofben parası hem ısınma parası dahil

tesekkur ederım bayılmana sevındım:)
Günaydın kızlar, mervecim davetiyer çok hoş bayıldım...

KIZLAR ARKADASIM ZIYARETIME GELMISDE O YUZDEN CVPLAYAMADIM SIZI YAA:((

benımkı babamın ıkıncı esınden 2.sınıfa gıdıo sımdı arayamam cunku karısı olcak dengesızle konusmuyorum :))) cnm ya bnmkınınde 5tır ınsallah:))

günaydınnnnnnn canlarımmmm nasılsınız bugün kuzucuklarım ayy hepinizi burada böyle bir arada görmek çok hoşuma gitti :)

hoşgeldinn adacımm
iyiyiz şükürr
işler çok yoğunn
patron yok kaçak kaçak hem iş yapıom hem size yazıom
hem de kitabıma yazıom bişiler:))))

akşam babişkonu arar öyle konuşursun canmm :))
benim Can'ım da 3. sınıftaa Paşam benimm

yada evı ararım babam evdemı bılmıom kadın acınca ılaydayla göruscem dıom:)senın canla bızım ıloşu dıorum:))

günaydınnnnnnn canlarımmmm nasılsınız bugün kuzucuklarım ayy hepinizi burada böyle bir arada görmek çok hoşuma gitti :)

gunaydın adacım bugun hepımız ıyıyız gun ıyı basladı ya sen nasılsın

2008 haziranında en son karne dağıttım ve eylül ayında istifamı vermiştim.Şimdi kendimi öyle buruk hissediyorum ki,sanırım düğünden sonra mesleğime döneceğim :(

casperımmm nasıl gidiyor kitap en son 20. sayfada olduğunu biliyorum balım

merwecik yavrukuşum iyiyim tatlım,ya gelinliğini çok merak eder oldum astarını görmekten bıktım çeyizlerinde kendini de görmek istiyorum artık ne zaman göstereceksin bize

ayyy benim yiğenimde karne alacak, ama akşam peşin peşin "hala düz geçicem teşekkür takdir yok dedi" :))

hehehe açık sözlü olmak iyidir :)))

bizim ufaklık dün eşimle konuşurken abi dedi birden sonra eşimde ne abisi falan die gülmüştü utandı başladı ağlamaya bizde karnesi kötü sanmıştık ama utanmş sadece:))))

hoşgeldin adaercim... Sen eğitimcimisin canım??
Bu arada galiba içimizde en erken sen evleniyosun 24.04.2010
hihoyyyt
Ne telaş vardır şimdi sende

2008 haziranında en son karne dağıttım ve eylül ayında istifamı vermiştim.Şimdi kendimi öyle buruk hissediyorum ki,sanırım düğünden sonra mesleğime döneceğim :(
canm sen öğretmenlik mi yapıyordunn aaa bilmiyordum benn
hala pek bi ilerleme yok canm 23 olduu dahaa
işler çok yoğun yapamıyorum kii
merwecik yavrukuşum iyiyim tatlım,ya gelinliğini çok merak eder oldum astarını görmekten bıktım çeyizlerinde kendini de görmek istiyorum artık ne zaman göstereceksin bize

cnmcım subatta 2.prova yaw bıtsın koycam hemen :)

kız sen ögretmenmısın ne ögretmenı bakımm:)

hoşgeldin adaercim... Sen eğitimcimisin canım??
Bu arada galiba içimizde en erken sen evleniyosun 24.04.2010
hihoyyyt
Ne telaş vardır şimdi sende

evet canım 2003-2008 yılları arasında 5 yıl öğretmenlik yaptım.Sonra istifa ettim,aklıma yanayım ne bileyim ya o zamanlar sözleşmeli olanlar şimdiki gibi değil di ben de bir türlü kadromu alamıyordum türkiye genelinde 5 kişi atıyorlardı bizim bölümden ben moda tasarımı öğretmeniyim,neyse işte ben de dayanamadım bıraktım.Daha iyi bir maaşla iş yapayım diye ama şimdi çok pişmanım,az alsaydım da ne bileyim günüm bana kalsaydı.Öğlen 12:00 de çıkmak nerde akşam 19:00 da çıkmak nerde işte öyle.
Ayrıca evet tatlım sanırım en erken benim :)

canm sen öğretmenlik mi yapıyordunn aaa bilmiyordum benn
fıstığım öyleydi.Yukarıda anlattım ama sanırım döneceğim yeniden çünkü olmuyor böyle az kazanayım ama belli bir saatten sonra evimde olayım istiyorum

[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]

kızlar şunu almak istiyorum
içinde olanlar Nevresim : 200x220 cm Düz Çarşaf: 240x260 cm Yastık Kılıfı 50x70 (4 Adet) %100 Pamuk Ranforce ve fiyatı da 59 + 6.95 = 65.95 Tl nasıl sizce kızlar

Son düzenleme:
evet canım 2003-2008 yılları arasında 5 yıl öğretmenlik yaptım.Sonra istifa ettim,aklıma yanayım ne bileyim ya o zamanlar sözleşmeli olanlar şimdiki gibi değil di ben de bir türlü kadromu alamıyordum türkiye genelinde 5 kişi atıyorlardı bizim bölümden ben moda tasarımı öğretmeniyim,neyse işte ben de dayanamadım bıraktım.Daha iyi bir maaşla iş yapayım diye ama şimdi çok pişmanım,az alsaydım da ne bileyim günüm bana kalsaydı.Öğlen 12:00 de çıkmak nerde akşam 19:00 da çıkmak nerde işte öyle.
Ayrıca evet tatlım sanırım en erken benim :)

fıstığım öyleydi.Yukarıda anlattım ama sanırım döneceğim yeniden çünkü olmuyor böyle az kazanayım ama belli bir saatten sonra evimde olayım istiyorum

ayy bilmiyordum canmm
hayırlısı olsunn
ben grafik tasarımcıyım ama yok ya en fazla bi kaç sene çalışcam sonra bebek istiyoruz ev hanımı olcam o zaman bebeğimi kimseye bırakamamm :1hug:

Back