• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]

kızlar şunu almak istiyorum
içinde olanlar Nevresim : 200x220 cm Düz Çarşaf: 240x260 cm Yastık Kılıfı 50x70 (4 Adet) %100 Pamuk Ranforce ve fiyatı da 59 + 6.95 = 65.95 Tl nasıl sizce kızlar

canmm çok güzell fiyatı da uygunn
benm de buna benzer var turuncu yeşil tonlarında çok kullanışlıı

adacım cok guzel nevresım bende kpsszede beden egıtımcıyım:)

bugun cok guzeldı özlemısım hepınızı sımdı gıdıyorum ama dönusum muhtesem olucak:))öptum hepınızı

ayyy çok güldüm :)

ışte evlilik böyle yapıyor adamı...

Biri nişanlı, biri metres hayati yasayan, biri evli 3 kadın konuşurken erkeklerine fantezi yaşatmaya karar verir, 3’ü de ayni şeyi giyecek ve ne olduğunu birbirine anlatacaktır, kıyafet siyah deri büstiyer, jartiyer ve siyah maske olarak seçilmiştir.

2 gün sonra buluştuklarında önce nişanlı olan kadın anlatır:

- Deri büstiyeri giydim, jartiyeri taktım, maskeyi de takip nişanlıma kapıyı öyle açtım, beni görünce “sen benim hayatimin kadınısın”, dedi ve bütün gece seviştik. Ardından metres olan anlatır:

- Ben de giyindim, maskeyi de takip, üstüme bir pardösü geçirdim, onun ofisine gittim, içeri girip kapıyı kapatıp pardösüyü açtığımda hiçbir şey demeden beni masaya yatırdı ve bütün gece seviştik. Evli olana dönerler, o da anlatır:

- Ben de çocukları anneme yolladım, ışıkları kistim, jartiyer ve deri büstiyeri giyip maskeyi taktım, kocama kapıyı öyle açtığımda bana ne dedi biliyor musunuz?

- Selam Batman, bu akşam yemekte ne var?

İşte evlilik böyle yapıyor adamı...

Biri nişanlı, biri metres hayati yasayan, biri evli 3 kadın konuşurken erkeklerine fantezi yaşatmaya karar verir, 3’ü de ayni şeyi giyecek ve ne olduğunu birbirine anlatacaktır, kıyafet siyah deri büstiyer, jartiyer ve siyah maske olarak seçilmiştir.

- Deri büstiyeri giydim, jartiyeri taktım, maskeyi de takip nişanlıma kapıyı öyle açtım, beni görünce “sen benim hayatimin kadınısın”, dedi ve bütün gece seviştik. Ardından metres olan anlatır:

- Ben de giyindim, maskeyi de takip, üstüme bir pardösü geçirdim, onun ofisine gittim, içeri girip kapıyı kapatıp pardösüyü açtığımda hiçbir şey demeden beni masaya yatırdı ve bütün gece seviştik. Evli olana dönerler, o da anlatır:

- Ben de çocukları anneme yolladım, ışıkları kistim, jartiyer ve deri büstiyeri giyip maskeyi taktım, kocama kapıyı öyle açtığımda bana ne dedi biliyor musunuz?

ayyy koptummmm :roflol::roflol::roflol:

İşte evlilik böyle yapıyor adamı...

tamam ben metres hayatı yasamaya karar verdım töbetöbe:)

adacım cok guzel nevresım bende kpsszede beden egıtımcıyım:)

bugun cok guzeldı özlemısım hepınızı sımdı gıdıyorum ama dönusum muhtesem olucak:))öptum hepınızı
öpüldünn canmm muckkk
alayım mı almayayım mı kızlar ne diyorsunuz fiyatı bir nevresim için nasıl sizce?

ben çok beğendim adaa

canım ben şimdi çıkıyorum biraz şu hediye işine yoğunlaşmalıyım biliyorsun sevgililer günü için kendi evimizde tiramisu falan yapıp sonra bir kutunun içine mektup çikolata vs. öyle bir şeyler hazırlayacağım ama 29 ocak doğum günü ve o gün için bir şeyler yapmalıyım senin de aklına gelirse bir şeyler yaz bana ben gelince okurum tamam mı

KIZLAR GUNAYDIN NERELERDEYIZ BIZ BÖLE HIMMMM TOPIC 2.SAYFAYA DUSMUS:)

Öğretmen öğrencilere sormuş: 'Bilgisayar erkek midir, dişi mi?'

Kız öğrenciler:

Bilgisayar erkektir, çünkü... Bilgisayarlar sorunları çözmek için yaratılmalarına rağmen ömürlerinin dörtte üçünü sorun yaratarak geçirirler. Daha önemlisi bunlardan birini aldıktan sonra, biraz daha sabretseydiniz, çok daha gelişmiş bir modeline sahip olabileceğinizi görüp pişman olursunuz.

Erkek öğrenciler:

Bilgisayar dişidir, çünkü... Onun mantığını yaratıcısından başka kimsenin anlaması mümkün değildir. En ufak hatayı bile hafızasına kaydedip tekrar tekrar önünüze koyar. Daha önemlisi, bir bilgisayar aldıktan sonra farkedersiniz ki... Asıl parayı, ona gereken aksesuarlar için harcamak zorundasınız!..

valla cnm bızımkı nıkah evraklarını hazırlayıp yollamıstı davetıyelerımızıde yollamıs bende ılk ızın gunumde kendı ıslemlerımı halledıp dopruca beledıyeye gıdıcem baska bısı yk sımdılık:) sen napıosun

napim ben de aynı annem gelecek haftasonu ctesiye inş birlikte yatak odası bakmaya gideceğiz, kayınbabam nşanlımın nüfus işlemleri için perşmebe günü trabzoan gidcek onun için biz d enikah işlmelrini o geldikten sonra başlıcağızi nişnalımın tc kimliğinde tc kimlik nosu yoktu eski cüzdan diye kabul etmediler yeniden çıkartacaklar ama ikamet trabzonda kayınbabam onu almaya giidyor o dönsün şubat başı bizde hemen gün alacağız kısmetse, bu haftasonu da hava iyi olursa eğer çünkü istanbul kar kıyamet yatak odası bakacağız, kaç aydır nerdeyse geziyorum bi yatak odası beğenemedim boshayallersmile

Saol cnm Amin hepimize inş,evet avrupa yakasındayım burası kar fena da soğuk ana yollar açık ama ara yollar çok kötü,kirası olacağım için belki yatak odam küçük olur diye kapaklı bakmıyorum dar olursa odam kapağı rahat açamam sağa sola çarpar diye sürgülü bakıyorum onda da denge problemi oluyormuş, zemini düz değil ise kapak tam kapanmıyormuş, yemek odamı aldım lake beyaz ve ceviz karışımı herkes yatak doasıyla yemek odası takım olur dedi aslında ben de koyu renk bakacaktım da öle deyince etrafımdakiler beyaz ve ceviz karışımı yatak odalarına bakıyorum sen naptın aldın mı eşyalarını?

Back