2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

günaydın canlarım :)

burcuslm canım benim de 24 nisan da ama nasıl yer bulacaksınız balım,geç kalmış değil misiniz ki acaba

Bızımkınde kola fanta verılcek ya bıde mıllet yemeye ıcmeye gelmıokı oraya bıde orası vr yanı.vıdeo dahıl evt sandalyelr gıydırılmıs

Banada gec kalınmıs gıbı geldı ama bulursunuz ınsallah bızım mayısta ama antalyadakını eylulde ıstanbuluda ekımde tutmustuk fıyatla ondan da uygun olabılır

hoşgeldin adaer
ben de öyle diyorum geç kaldık diye ama nafile bulurz diyor nişanlım yapı olarak kendisi biraz rahat tam olarak ailelerle de netleştirmemiştik tarihi 24 nisan dedik 23 nisan tatil diye ama ayarlayamzsak bir hafta sonra 1 mayıs da olabilir net bir konuşma yok ortada nişanlım da o yüzden rahat ama %90 24 nisan olacak. merve bencede ayrıca yemekli olunca bazen millet yemeği beğenmiyor yok servisi beğenmiyor insanın canı sıkılıyor bi de

Banada gec kalınmıs gıbı geldı ama bulursunuz ınsallah bızım mayısta ama antalyadakını eylulde ıstanbuluda ekımde tutmustuk fıyatla ondan da uygun olabılır

nişanlım yemeklide direttiği için acelesi yok , bi de yeni evlenen kuzenleri falan hep son ay tutmuşlar salonları onlarda diyor acele etmeyin biz bulduk siz de bulursunuz diye artık canımı sıkmıyorum ben de tek benim düğünüm değil ya onun da düğünü mecbur biyer bulunacak alsanaalsanasmile

Haftasonu bulmanız daha zor haftaıcı kesın bulursunuz ama.

onun tüm ailesi istda benimkiler için h sonu ayarlamamız şart çünkü akrabalarım mersin de ve ankara da h.içi gelmeleri çok zor dedğim gbi artık sıkmıcam canımı nasıl olsa kendi kendimi yiyorum ağzımı açmıyorum bulsun erkek tarafı napim ben dedim diyeceğiimi

görüşürz merve saol cnm yardımın için hilalle senin tutuğun salonların fiyatalrı çok iyi yemekli düğünle arasında dağlar kadar fark var inş herşey gönlünüzce olur

Canım ben nişanda 3 ay kala tutmuştum istediğim gün değildi ama yinede buldum araştırınca bulunur sıkma canını :) Ama garantilemek istiyosan erken davranman gerek.Önce sen mi sevdiğin adamı ikna et bakalım bi konuş belki illada yemekli diyecek ? :) Teşekkürler tatlım seninde herşey gönlünce olur inş. :)

Back