• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

arada gelip gitmiom valla hızınıza yetişemiorum o kadar kaydirigubbakcemile3
kıbrıs kıbrıs aşığım ben oraya bende çok özel yeri var zaten hava sıcaktı hırkayla bile yandım deniz kenarı ara ara rüzgarlı kaydirigubbakcemile3 düğünde çok güzel oldu ama arkadasımın gelinliğini begenmedimkaydirigubbakcemile3 gerçi oda benimkini begenmemişti cok katlı katlı taslı fln agır bir modeldi sevmiorum ben öle ama sacı makyajı harikaydı fotolar gelince eklerim
kocişimi hiç sormayın giderken ucaga kalkıs izni vermediler ama ucagın içinde oldugum için tlf kapatmak zorunda kaldım normalde 1 saat sürüo burdan 9:30 da kalkması gereken ucak 11:30 da kalktı tabi 2 saat gecmiş benim tlf daha kapalı kociş delirdi 1 saatte yol 3 saat indim tlf bi actım kıbrısın hattına dönmeside 1 saat sürdü 4 saat sonra ulaştı ama delirmiş sesi nasıl titrio kaydirigubbakcemile3
akşamda geldim eve yemek yapmıs masa hazırr özlemiş yaw bni kaydirigubbakcemile3 öpüo öpüo kaydirigubbakcemile3 sabahta kahvaltı hazırlamış ay nası sevindm ayda 1 gidiim kıbrısa ben

allah mutlu mesut etsin canmm amann o beğenmiş giymiş ehehehehe
ayy kocişide özlemişş bak bide moral bozuyodun ne güzel değişiklik olmuş canm heheh seni iki ayda bi yollayalım kıbrısa ayda bi çok olur :asigim:

arada gelip gitmiom valla hızınıza yetişemiorum o kadar kaydirigubbakcemile3
kıbrıs kıbrıs aşığım ben oraya bende çok özel yeri var zaten hava sıcaktı hırkayla bile yandım deniz kenarı ara ara rüzgarlı kaydirigubbakcemile3 düğünde çok güzel oldu ama arkadasımın gelinliğini begenmedimkaydirigubbakcemile3 gerçi oda benimkini begenmemişti cok katlı katlı taslı fln agır bir modeldi sevmiorum ben öle ama sacı makyajı harikaydı fotolar gelince eklerim
kocişimi hiç sormayın giderken ucaga kalkıs izni vermediler ama ucagın içinde oldugum için tlf kapatmak zorunda kaldım normalde 1 saat sürüo burdan 9:30 da kalkması gereken ucak 11:30 da kalktı tabi 2 saat gecmiş benim tlf daha kapalı kociş delirdi 1 saatte yol 3 saat indim tlf bi actım kıbrısın hattına dönmeside 1 saat sürdü 4 saat sonra ulaştı ama delirmiş sesi nasıl titrio kaydirigubbakcemile3
akşamda geldim eve yemek yapmıs masa hazırr özlemiş yaw bni kaydirigubbakcemile3 öpüo öpüo kaydirigubbakcemile3 sabahta kahvaltı hazırlamış ay nası sevindm ayda 1 gidiim kıbrısa ben

ay ya omerak olayı cok kötu oluyo genelde ben cok merak ederım haber alamayınca.hele bıkeresınde otobusle gıdıodumolada uyumus benımkı benı aramadı ya butun fırmayı ayaga kaldırmıstım gece gece:)nerde bu otobus doğru söleyın felan dıe:)))

bende kabarık ve taslı modellerı severım:) benımkı dıkılıyo gercı ama merak ettım modelı:))

ay bugün işler yoğun uğrayamıyorum.
you_know ne güzel yaa inşallah bizde öyle oluruz, şimdilik çok özlüyoruz, umarım evlenince de değişmez...
Bende çok merak ederim yaa, aşkımı 50 kere tembihliyorum "inince ara" "molada ara" diye...

ay ya omerak olayı cok kötu oluyo genelde ben cok merak ederım haber alamayınca.hele bıkeresınde otobusle gıdıodumolada uyumus benımkı benı aramadı ya butun fırmayı ayaga kaldırmıstım gece gece:)nerde bu otobus doğru söleyın felan dıe:)))

bende kabarık ve taslı modellerı severım:) benımkı dıkılıyo gercı ama merak ettım modelı:))
ayy bigün o merak beni öldürecekk 3 aydır hiç arkadaşlaryla çıkmamşti aşkm dün çıksam dedi kıyamadm neyse gitti akşm 7 oldu bi araym dedim tel kapalıı Allahm deli oldum meraktan 8de geldi eve ama ağlamaktan gözlerim şişmişti ya off off şarjı bitmiş aptal telin taa
ay bugün işler yoğun uğrayamıyorum.
you_know ne güzel yaa inşallah bizde öyle oluruz, şimdilik çok özlüyoruz, umarım evlenince de değişmez...
Bende çok merak ederim yaa, aşkımı 50 kere tembihliyorum "inince ara" "molada ara" diye...

canm arada uğra bee :)))

Benimkinin arkadaşları genelde şehir dışından geliyor, öyle olunca akşama kadar hiç görüşmüyoruz artık akşam 6 falan olunca ben dayanamayıp mesaj atıyorum...

Benimkinin arkadaşları genelde şehir dışından geliyor, öyle olunca akşama kadar hiç görüşmüyoruz artık akşam 6 falan olunca ben dayanamayıp mesaj atıyorum...

ay canm normalde her hafta görüşüolardı düğünden sonra bi iki saat bi görüştüler bide dün gitti işte off ne bilim şarj bittiğini deli oldum gelene kadar konuşmadm da bağırdım çağırdm öldüm meraktan diye yine oturdum ağladm :(((
gönlümü aldı ama o merak ayy kabusss

kızlar ıdealkılom yazın arama motoruna cıkan sıteye gözatın ordayım.yeme duzenı dıyet lıstesı felan var saglıklı bı sıte orası :)

adacım bakıorum hemen

Dileğim canım kuşum ne güzel yazmışsın öyle,ya hiç bitmesin dedim anaaa hemen bitiverdi mesajın kaydirigubbakcemile3 bencede sen ayda 1 git kıbrısa her döndüğünde böyle karşılanacaksan vallahi iyi fikir olur.ıyiki geldin özlemişim seni :)

Dileğim canım kuşum ne güzel yazmışsın öyle,ya hiç bitmesin dedim anaaa hemen bitiverdi mesajın kaydirigubbakcemile3 bencede sen ayda 1 git kıbrısa her döndüğünde böyle karşılanacaksan vallahi iyi fikir olur.İyiki geldin özlemişim seni :)

bence sen fırca yıceksın dılekten neden acaba??? gelınlıge bakıldımı ada hanım dıcek sana sende hyr dıceksın o ne dıcek cokmerakedıom:)

adaer ben 2.modeli begendim ama bardak fln yerine her kata değişik mumlar koyabilirsin yada düğünden sonra kendi fotolarını fln koyabilirsin bizim setin içindede vardı ama almıcaz dedik almadık sevmiorum ben öle kalabalık
ama yinede tercihim buyuk degisik mumlardan yana

Dileğim canım kuşum ne güzel yazmışsın öyle,ya hiç bitmesin dedim anaaa hemen bitiverdi mesajın kaydirigubbakcemile3 bencede sen ayda 1 git kıbrısa her döndüğünde böyle karşılanacaksan vallahi iyi fikir olur.İyiki geldin özlemişim seni :)

adaaam bende özledim seni gercekten artık geldiğime göre su görüşme işini ayarlayalım opuyorumnanaktan
+bu arada gelinliğe baktınmı ada
-hayır dilek bakamadım
+:mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

adaer ben 2.modeli begendim ama bardak fln yerine her kata değişik mumlar koyabilirsin yada düğünden sonra kendi fotolarını fln koyabilirsin bizim setin içindede vardı ama almıcaz dedik almadık sevmiorum ben öle kalabalık
ama yinede tercihim buyuk degisik mumlardan yana

cannmm ada öyle kullanmasam diyodu sticcer yapışttırsam demişti bende fotoğarflarınızı komple kaplat demiştim :)) ayy evin her yerinde kendimi görmeyi çook seviyorumm

adaaam bende özledim seni gercekten artık geldiğime göre su görüşme işini ayarlayalım opuyorumnanaktan
+bu arada gelinliğe baktınmı ada
-hayır dilek bakamadım
+:mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dilek sen ıst neresınde oturuysn semt olarak gercı ben bılmıom pek ama kartala gelcem ben

Back