- Konu Sahibi merwecik_20
- #3.021
arada gelip gitmiom valla hızınıza yetişemiorum o kadar kaydirigubbakcemile3
kıbrıs kıbrıs aşığım ben oraya bende çok özel yeri var zaten hava sıcaktı hırkayla bile yandım deniz kenarı ara ara rüzgarlı kaydirigubbakcemile3 düğünde çok güzel oldu ama arkadasımın gelinliğini begenmedimkaydirigubbakcemile3 gerçi oda benimkini begenmemişti cok katlı katlı taslı fln agır bir modeldi sevmiorum ben öle ama sacı makyajı harikaydı fotolar gelince eklerim
kocişimi hiç sormayın giderken ucaga kalkıs izni vermediler ama ucagın içinde oldugum için tlf kapatmak zorunda kaldım normalde 1 saat sürüo burdan 9:30 da kalkması gereken ucak 11:30 da kalktı tabi 2 saat gecmiş benim tlf daha kapalı kociş delirdi 1 saatte yol 3 saat indim tlf bi actım kıbrısın hattına dönmeside 1 saat sürdü 4 saat sonra ulaştı ama delirmiş sesi nasıl titrio kaydirigubbakcemile3
akşamda geldim eve yemek yapmıs masa hazırr özlemiş yaw bni kaydirigubbakcemile3 öpüo öpüo kaydirigubbakcemile3 sabahta kahvaltı hazırlamış ay nası sevindm ayda 1 gidiim kıbrısa ben
allah mutlu mesut etsin canmm amann o beğenmiş giymiş ehehehehe
ayy kocişide özlemişş bak bide moral bozuyodun ne güzel değişiklik olmuş canm heheh seni iki ayda bi yollayalım kıbrısa ayda bi çok olur :asigim: