• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

m.m.m..m
merveciikkk
depresyoonnn
adaerr
taçsız prenseesss
ekim ablaaa
ve diğerler güzellerrr nerdesinizzz

pazartesı yoğunlugu cnm ya:(( kılo almısım okudunmu ? dun kayınpederımın tansıyonu dusmus bayılmıs serum takmıslar bı akrabaları vefat etmıs genc bı kız.benımkı hastayım gel bana bak der allahtan sımdı babamda ılkerde ıı çok sukur

pazartesı yoğunlugu cnm ya:(( kılo almısım okudunmu ? dun kayınpederımın tansıyonu dusmus bayılmıs serum takmıslar bı akrabaları vefat etmıs genc bı kız.benımkı hastayım gel bana bak der allahtan sımdı babamda ılkerde ıı çok sukur

yaa kaç kilo almşsn kuzu okumadımm
canmm geçmiş olsun başınız saolsun yaa

tesekkurler kızlar caspersy 2 kılo almısım yanı kendımı 2 haftada 4 kılo vermekle cezalansırıyorum:)

1 salatalıgımı yedım ara ögunumde

iyiki bı ıkı gun tartıya cıkmadım hemen alıvermısım ya ama aklımı basıma getrdı en azından erken kalkıp kahvaltımı yapıcıımm artık:)

yap kuzumm hazırla kendine sağlıklı mamalar ye :))
biz yine kocacmla kahvaltısız çıktık evden vakit yoktu ayak üstü atıştırdık hehee

arada gelip gitmiom valla hızınıza yetişemiorum o kadar kaydirigubbakcemile3
kıbrıs kıbrıs aşığım ben oraya bende çok özel yeri var zaten hava sıcaktı hırkayla bile yandım deniz kenarı ara ara rüzgarlı kaydirigubbakcemile3 düğünde çok güzel oldu ama arkadasımın gelinliğini begenmedimkaydirigubbakcemile3 gerçi oda benimkini begenmemişti cok katlı katlı taslı fln agır bir modeldi sevmiorum ben öle ama sacı makyajı harikaydı fotolar gelince eklerim
kocişimi hiç sormayın giderken ucaga kalkıs izni vermediler ama ucagın içinde oldugum için tlf kapatmak zorunda kaldım normalde 1 saat sürüo burdan 9:30 da kalkması gereken ucak 11:30 da kalktı tabi 2 saat gecmiş benim tlf daha kapalı kociş delirdi 1 saatte yol 3 saat indim tlf bi actım kıbrısın hattına dönmeside 1 saat sürdü 4 saat sonra ulaştı ama delirmiş sesi nasıl titrio kaydirigubbakcemile3
akşamda geldim eve yemek yapmıs masa hazırr özlemiş yaw bni kaydirigubbakcemile3 öpüo öpüo kaydirigubbakcemile3 sabahta kahvaltı hazırlamış ay nası sevindm ayda 1 gidiim kıbrısa ben

Back