- Konu Sahibi merwecik_20
- #2.981
depresyonnn öğretiyim ama sende çakma profiterolü öğret bana.şimdi çoklu alıntı yapmak için
cevap yazmak istediğiniz mesajların hemen altında hani alıntı yap var ya onun yanında MQ yazısı var her almak istediğiniz mesajda bu MQ ye tıklayın sonra en son alacağınız mesajda sadece alıntı yap a tıklayın sayfa gelecek önünüze bütün seçtiğiniz mesajlar tataaataaammmm karşınız da sonra altlarına cevaplarınızı yazarsınız
saol canıım sevdim ben bu işi :))
Dün aksam uzeri nisanlim aradi sesi cok bozuk geliyordu ne oldu falan dedim.Babam eve takilacak kombiyi de bize aldirtacak galiba dedi.Neden ne oldu niye boyle soyluyorsun dedim.Evden cikmadan konustuk biraz dedi.
Sey diyormus kombi isini ne yaptin arastirdin mi falan bizimkide arastirdim en ucuzu 1300 diyor takmasiyla falan demis.Adamin hic umursadigi yok yani tamam oglum su zaman aliriz,hallederiz falan demek yok.Bir insan bu kadar mi cimri olur ya,biliyorsunuz nisan oldu olali ne yapilacak ne alinacak hic umursamiyorlar.Nisanlim,ben ve benim ailem cirpinip duruyoruz.Inanir misiniz artik ikimizinde aldigi maas taksitlere ve kredilere gidiyor.
yatak odasini ,halilari,perde ve tulleri,firinimi benim ailem aldi
beyaz esyanin tumunu,1 tane oturma odasina kanepe,butun mutfak ivir zivirini ve butun diger ev icin ivir ziviri ben aldim hala taksit oduyorum,
aldigimiz evin kredi taksitini ve nisan yaparken aldigimiz ihtiyac kredi taksitini ve salon icin kose koltuk taksitini nisanlim oduyor.
en son iste nisandan sonra temmuzdan beri taksitlerden kalan paralarla guc bela 5 ay da biriktirdigimiz para ile yemek odasi aldik nisanlimla ikimiz
peki ya bu kayinpeder ve kayinvalide ne yapmayi dusunuyor derseniz
gordugunuz gibi hicbirsey yapmadilar yapmayacaklar.Lanet olsun artik diyecegim diyemiyorum.
Kayinpeder bir de kayinvalideye sey diyormus ne acelesi varmis masa sandalye olmazsa evde ne olurmus :) almasalarmis.
susuyorum artik cimrinin ekmegi yenmez derler de bu kadarmi gercek olurmus bu soz
canım seni bu konuda çok iyi anlıyorum çünkü eniştemin aileside öyle, hiçbirşeye yardım etmediler, hatta komşularının ablam için getirdiği hediyeşeri bile vermediler. Şimdi de taktıkları bi kaç altını geri istiyolar, evlerini yapacaklarmış, altın diyorum çünkü sadec küçük altın taktılar bileziklerin hepsini bizim taraf taktı, bi kaçınıda eniştem aldı...Ama şu varki eniştem çok iyidir onlarla sorun yaşayınca bizim aileye daha çok bağlanıyor.
ewet bende ağzımdan baklayı çıkarsammı çıkarmasammı diye düşünüyodum ama söleyeyim size anlatmasam içimde kalcak bilin bakalım noldu (tahmin etmek zor değil gerçi kaydirigubbakcemile3) dün akşam nişanlımla kavga ettik yine :sinifsinif: of ama ya ben bıktım bu durumdan tmm bu sefer suç bende biraz ama ztn annemle kavga etmiştik stresliydim ondan çıkardım hrsımı oda anlayışlı davranmak yerine kızdı (bide regl de olamadım onun stresi de var)
caspersy dün sende ki sıkıntı bgn bende dokunsalar ağlayacak pozisyondayım
bide sabah çikolata yedim bozdum rejimi fln da hem moral bozuk hemde regl olcam ya güya bahane yedim koca çikolatayı
ama pazartesi çok sıkı rejime başlıcam nolur yardım edin pazartesi bana 2009 u 75 de kapatmak istiyorum
Canım sanırım düğün üzeri stresten kaynaklanan tartışmalar bunlar, inşallah evlenince sorun kalmaz...
Sayfalar yine kitap gibi olmuş sonlarını okuyamadım, umarım önemli bir gelişme kaçırmamışımdır sositososito