- Konu Sahibi merwecik_20
-
- #2.741
Dün aksam uzeri nisanlim aradi sesi cok bozuk geliyordu ne oldu falan dedim.Babam eve takilacak kombiyi de bize aldirtacak galiba dedi.Neden ne oldu niye boyle soyluyorsun dedim.Evden cikmadan konustuk biraz dedi.
Sey diyormus kombi isini ne yaptin arastirdin mi falan bizimkide arastirdim en ucuzu 1300 diyor takmasiyla falan demis.Adamin hic umursadigi yok yani tamam oglum su zaman aliriz,hallederiz falan demek yok.Bir insan bu kadar mi cimri olur ya,biliyorsunuz nisan oldu olali ne yapilacak ne alinacak hic umursamiyorlar.Nisanlim,ben ve benim ailem cirpinip duruyoruz.Inanir misiniz artik ikimizinde aldigi maas taksitlere ve kredilere gidiyor.
yatak odasini ,halilari,perde ve tulleri,firinimi benim ailem aldi
beyaz esyanin tumunu,1 tane oturma odasina kanepe,butun mutfak ivir zivirini ve butun diger ev icin ivir ziviri ben aldim hala taksit oduyorum,
aldigimiz evin kredi taksitini ve nisan yaparken aldigimiz ihtiyac kredi taksitini ve salon icin kose koltuk taksitini nisanlim oduyor.
en son iste nisandan sonra temmuzdan beri taksitlerden kalan paralarla guc bela 5 ay da biriktirdigimiz para ile yemek odasi aldik nisanlimla ikimiz
peki ya bu kayinpeder ve kayinvalide ne yapmayi dusunuyor derseniz
gordugunuz gibi hicbirsey yapmadilar yapmayacaklar.Lanet olsun artik diyecegim diyemiyorum.
Kayinpeder bir de kayinvalideye sey diyormus ne acelesi varmis masa sandalye olmazsa evde ne olurmus :) almasalarmis.
susuyorum artik cimrinin ekmegi yenmez derler de bu kadarmi gercek olurmus bu soz
günaydın melekler guzellıkler gıtsın kötulukler okuspokus:)))
bugun hepınız ıcın guzel gecer ınsallah sızı öpuyorummm ben işteyım calısıyorum tatılde olanlara ıyı dınlenmeler depresyon gıttı sanırım dımı
günaydın güzellerr
bugünnn çook güzel bi gün olsunn aşkımla 3. ayımız bitio bugünn
pasta dicem eşin pasta sevmiyo sen masa hazırla kapat ışıkları yak iki mum
sevdiği yemekleri de yap
bide süslen
daha büyük sürpriz mi olur
evet kuzm sevmio geçen yaptığım pasta buzlukta onu çıkarcam bi kaç dilim keser koyarm yine sofraya :))
mercimek çorbam vardıı sabah ta manti yapayım mı dedim olurrr dedi :))) ama hani makarna oluyo içine dolduruyon ya öyle yapcam hamur açmayı bilmiom ki :)))
ayy tamam süslenem biras da oleyy erken çıkarm inşş
canmm bişi soraym mı mantının iç malzemesine kıymadan başka bişi koyulur muu
hehe tam adamına sordun bnm mantı anlayışım git marketten hazır mantı al at kaynar suya
ama sanmıyorum cnm olmuyo herhalde bide onlarla tektek nsl uğraşcaksın
makarnayı haşlayıp kıymayı kavurup içinemi dolduruyosun :uhm:
yok bitanemm hani mantı makarnalar var ya pişirmeden içine dolduruyorsun sonra haşlıyorsun o sırada kıymalarda güzel pişiyo zaten :))
ya bizde öyle yapıoduk da bu sefer öyle yapmak istemedim biraz uğraşayım
ewet bende ağzımdan baklayı çıkarsammı çıkarmasammı diye düşünüyodum ama söleyeyim size anlatmasam içimde kalcak bilin bakalım noldu (tahmin etmek zor değil gerçi kaydirigubbakcemile3) dün akşam nişanlımla kavga ettik yine :sinifsinif: of ama ya ben bıktım bu durumdan tmm bu sefer suç bende biraz ama ztn annemle kavga etmiştik stresliydim ondan çıkardım hrsımı oda anlayışlı davranmak yerine kızdı (bide regl de olamadım onun stresi de var)
caspersy dün sende ki sıkıntı bgn bende dokunsalar ağlayacak pozisyondayım
bide sabah çikolata yedim bozdum rejimi fln da hem moral bozuk hemde regl olcam ya güya bahane yedim koca çikolatayı
ama pazartesi çok sıkı rejime başlıcam nolur yardım edin pazartesi bana 2009 u 75 de kapatmak istiyorum
yok bitanem çıkmıyo sadece içini doldurması baya oyalıyo ama yetişir herhal yaacnm kıymayla içini doldurup haşlayınca makarnayı içinde ki kıymalar suda makarnanın içinden çıkmıyomu
günaydn kızlar topiğin ismini görünce bunlar da benden dedim kendi kendime
neler yapıyorsunuz
günaydn kızlar topiğin ismini görünce bunlar da benden dedim kendi kendime
neler yapıyorsunuz
yaa uff ama üzmeyin birbirinizi canm yaa(( canm suç sendeyse biraz alttan al ve hemen barışın tamam mıı
ayy ben dün çok kötüydüm yaa bi iki saate atlattım ama şükür sende atlat hemen tamam mı canmm benmm afiyet olsn canmm arada olur nasılsa hedefine ulaşcaksınn moral bozmak yook aşkınla da çabuk barışınn:asigim:
yaa uff ama üzmeyin birbirinizi canm yaa(( canm suç sendeyse biraz alttan al ve hemen barışın tamam mıı
ayy ben dün çok kötüydüm yaa bi iki saate atlattım ama şükür sende atlat hemen tamam mı canmm benmm afiyet olsn canmm arada olur nasılsa hedefine ulaşcaksınn moral bozmak yook aşkınla da çabuk barışınn:asigim:
barışmıcam mafoldumben hep ben alttan alıyorum
neyse cnm ya sen boşver beni akşam için plan yap sen yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?