• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ben gidiyorum kızlaar herkese iyi haftasonları...
Yarın tatiiil çok mutluyum, aşkımla daha çok zaman geçiricem...
Aşklarınızla mutlu 2 gün dilerim...

ayy bilmiyorm yoklar yafff gelin kızlarrr
aman sevmesn gıcık edio bazen aşkıma sarılıo öpüyoo ohh yinge sen öpemezsin dio boğasım gelio

sende o sırada git öp eşini bak öpüyorum işte de kaydirigubbakcemile3

sıpa kayınpederin yanında öyle yapıo :)))
kaynanama anne diom die kızıo senin annen deil die ayy bunlarn yüzünden annemi özlüom temelli aşkmn oturduğu sandalye var mutfakta sakın oraya oturmayın ora dayımın yeri dio kimseyi oturtmuyo yan sandalyede yengenin dio :=)=)

sıpa kayınpederin yanında öyle yapıo :)))
kaynanama anne diom die kızıo senin annen deil die ayy bunlarn yüzünden annemi özlüom temelli aşkmn oturduğu sandalye var mutfakta sakın oraya oturmayın ora dayımın yeri dio kimseyi oturtmuyo yan sandalyede yengenin dio :=)=)

bak ama eşinin yanındaki sandalyeyi sana ayırmış ona dua et bari kaydirigubbakcemile3
seni eşinden uzağada oturtablirdi kaydirigubbakcemile3
fırlama uyanıkmış bliio kayınpederinin yanında eşini öpümiceni ondan öyle yapıyo demekki

bak ama eşinin yanındaki sandalyeyi sana ayırmış ona dua et bari kaydirigubbakcemile3
seni eşinden uzağada oturtablirdi kaydirigubbakcemile3
fırlama uyanıkmış bliio kayınpederinin yanında eşini öpümiceni ondan öyle yapıyo demekki

ayy evet saolsn ayırmıyo o bizi ama diğeri dio ki bize gelin yatmaya dio tamm dioz dayısını salonda yatırıo benide kendi odasında beraber yatarsanız ayıp olur dio siz arkadaşsınız dio :))))

depresyonnn öğretiyim ama sende çakma profiterolü öğret bana.şimdi çoklu alıntı yapmak için
cevap yazmak istediğiniz mesajların hemen altında hani alıntı yap var ya onun yanında MQ yazısı var her almak istediğiniz mesajda bu MQ ye tıklayın sonra en son alacağınız mesajda sadece alıntı yap a tıklayın sayfa gelecek önünüze bütün seçtiğiniz mesajlar tataaataaammmm karşınız da sonra altlarına cevaplarınızı yazarsınız

ayy evet saolsn ayırmıyo o bizi ama diğeri dio ki bize gelin yatmaya dio tamm dioz dayısını salonda yatırıo benide kendi odasında beraber yatarsanız ayıp olur dio siz arkadaşsınız dio :))))

hehe siz arkadaşsınız kaydirigubbakcemile3

depresyonnn öğretiyim ama sende çakma profiterolü öğret bana.şimdi çoklu alıntı yapmak için
cevap yazmak istediğiniz mesajların hemen altında hani alıntı yap var ya onun yanında MQ yazısı var her almak istediğiniz mesajda bu MQ ye tıklayın sonra en son alacağınız mesajda sadece alıntı yap a tıklayın sayfa gelecek önünüze bütün seçtiğiniz mesajlar tataaataaammmm karşınız da sonra altlarına cevaplarınızı yazarsınız

adaercim denedim inş olur sğl cnm bende mrk ediyodum nasıl yapılıyo bu diye tşkler

ayy saol canmmm
aa yaptım walla kaydirigubbakcemile3

ayy bende yaptm galibaa
evet canmm biz arkadaşızz :)))
tam sıpa ya annemgil beni yapmış dio siz de bebek yapsanıza dio :))))))

Back