• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

aaa merak ederiz ama

ama söyleyince aşkına oduncuk dion :))))
ilk sevgililer gününde ahşap bi sandık almştı bana minik bişi yani orta boy deyim ben :))
içinde seni seviyorum diye not vardııı
kırmızı gül yaprakları vardıı
çikolata vardı bi sürüü
kadeh vardı bi tane üstünde bu bardak sana özel sende bana yazıodu baş harflerimiz yazıodu kalp içindee
bide o kadehin içinde camdan gül vardı şimdi baş ucumda duruyooo

ama söyleyince aşkına oduncuk dion :))))
ilk sevgililer gününde ahşap bi sandık almştı bana minik bişi yani orta boy deyim ben :))
içinde seni seviyorum diye not vardııı
kırmızı gül yaprakları vardıı
çikolata vardı bi sürüü
kadeh vardı bi tane üstünde bu bardak sana özel sende bana yazıodu baş harflerimiz yazıodu kalp içindee
bide o kadehin içinde camdan gül vardı şimdi baş ucumda duruyooo

oy oy maşallah :nazar:

cnm sen anlatsanda bnm ki oduncuk anlatmasanda oduncuk hatta cuk fazla direk odun sırnaşık şey

ay Allahım mutluluğunuz hiç bozmasın inş

ada ya depresyon başka bi topicde ablasının gelinliğini fatihde 600 diktirdik fln yazmıştı sordum yazarım demiştii ama aşkını görcek ya sevinçten unuttu hatun

sen nereye bakcan şimdi gelinlik için

aminn bitanemm sizde hep hep hepp mutlu olunn bi hele evlenin odunu yumuşatırsınn :))
opuyorumnanaktan

amin cnm bnm inş

seviyosan kızmaa tamam mıı :)))
nişanlını tanıyo da sanki o aramızı düzelt der gibi oldm ya heheheheh

bgn çok siniriliyim ona bakalım bgn konuşmıcam o ararsa konuşurum yrn a Allah büyük

m.m.m.m bende diğer topiğimizde sana yamıştım orası çok boş kaldı arada uğra diye...canın niye sıkıldı gülüm

Back