• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

yaa ama üzülüyorsun canmm hem bu dönemde daha hassas oluyoruzz onlardan bu kadar anlayış beklemeyelimm çünkü kafaya takcak bişi arama moduna geçerim ben regl dönemindee hadi bak hatım içinn barışınn uzamasına değecek bi konu mu canmm

:1no2: değil ama ben aramıcam o beni arıcak bu sefer
off bilmiyorum belkide dayanamam ararım biraz sonra
ama dün çok üstüne gittim onun o da kızgın

yaa boşveremem hem plan hazır gibi bi tek giderken unutmıcam ve kırtasiyeye uğrucamm renkli postit alcam her yere de ilanı aşk yapıp onlardan yapıştırcamm :)) nasıl fikir

wayy süper
hatta eşine kapıyı açma o anahtarla girsin içeri kapının girişinden başla postitlere
masaya kdr uzansın masa ya gelincede karşısında hoş bi hatun ve mükemmel bi sofra görsün kaydirigubbakcemile3

:1no2: değil ama ben aramıcam o beni arıcak bu sefer
off bilmiyorum belkide dayanamam ararım biraz sonra
ama dün çok üstüne gittim onun o da kızgın
yaa ufff gün içinde barışcanız bananee yaaaaa
wayy süper
hatta eşine kapıyı açma o anahtarla girsin içeri kapının girişinden başla postitlere
masaya kdr uzansın masa ya gelincede karşısında hoş bi hatun ve mükemmel bi sofra görsün kaydirigubbakcemile3

evet canm öyle düşünüyorm bende :)) normalde hep ben açıyorm kapıyı ama bugün değişiklik olsunn ayy ayy neler yazsam ki acepp

abiye kıyafetin varmı cnm bide abiye giyip makyaj yaptınmı eşin şok olur
dicek hatun 3. ay için böyle yapıyosa yıl dönümü nolcak acaba kaydirigubbakcemile3

abiye kıyafetin varmı cnm bide abiye giyip makyaj yaptınmı eşin şok olur
dicek hatun 3. ay için böyle yapıyosa yıl dönümü nolcak acaba kaydirigubbakcemile3

bi tane nişanda giydiğim var canm ama o da pek açık deil yaf :))))
gecelikle karşılamakda olmas dur kıyafet düşünim bi

ayy takvime baktım da evlilik yıl dönümümüz de pazar günüü :)))
Rabbim görmeyi nasip ederse güzel bi plan yapmak lazımm ama o zaman kocacm yapsn yaa

bi tane nişanda giydiğim var canm ama o da pek açık deil yaf :))))
gecelikle karşılamakda olmas dur kıyafet düşünim bi

hatunun aklına açık kıyafet geldi ya sırnaşık şey yok canım gecelik olmaz kız yemek yiceksiniz daha

ayy takvime baktım da evlilik yıl dönümümüz de pazar günüü :)))
Rabbim görmeyi nasip ederse güzel bi plan yapmak lazımm ama o zaman kocacm yapsn yaa

amin cnm inş
ewet alıştırma yoksa onu da senden bekler

Son düzenleme:
hatunun aklına açık kıyafet geldi ya sırnaşık şey yok canım gecelik olmaz kız yemek yiceksiniz daha

pardon yaf :))) evet yemek yicez dahaa o elbise mi giyim benn ii fikirr

amin cnm inş
ewet alıştırma yoksa onu dasenden bekler

zaten daha ilk kez yapcam canmm ilk iki ayı es geçtik :))))
2. tanışma yıldönümüzde ben hazırlık yapmştm aşkımla çiçekle gelmişti evee a.s.

günaydın canlarım benim,ayyy sizi çok özledim ben yaaaaa :)

casperım hayatım Allah 30. yılınızı kutlamayı nasip etsin size meleğim,ayrıca ilan-ı aşk he :) aferim kuşum benim çok güzel düşünmüşsün

m.m.m.m canım ya yine secret mı yaptın sen yoksa,ay senin bu nişanlında diyeceğim ama benimkinin de pek farkı yok biz böyle alıştırmışız bunları.Nasıl olsa bizim hatun arar beni diye düşünüyorlar.Ben de

dün bir sinir oldum buna anacım hani kıskançlığından bahsetmiştim ya işte aşağıya sigara içmeye inince ödüm patlıyor birinin sesini duyacak diye.Dün öyle oldu işte size pek bahsedemedim ama bana bozuk kapatmıştı tlf.u,gece vardiyası vardı eve sabah gelmişti neyse işte kapattı uyudu bu.Akşam 20:00 de kalkıyor 21:00 de işte olması gerekiyor normalde ben uyandırıyorum açıyor tamam bebişim uyandım diyor kalkıyordu.Anam arıyorum meşgule düşürüyor,arıyorum meşgule düşürüyor sinir oldum yani.Bu en sonunda açtı işyerinin servisine bindiğinde neyse konuşuyor buz gibi ama sabah ki kıskançlığı devam ettiriyor.Ya ben ne yapabilirim diyorum ama yok takmış kafaya kaydirigubbakcemile3 sonra ben buna kızdım ben kızınca demesin mi aşk yok sevgi yok heyecan yok,ben görüyorum sevgililer birbirini görünce kalpleri çarpıyor falan bir bozuldum.Ne demek aşk yok sevgi yok heyecan yok ne demek şimdi bu kimde yok bu söylediklerin.Sende yok demesin mi ha sende var ama ben de yok öyle mi falan dedim.Evet sende yok beni sevmiyorsun,heyecanlanmıyorsun vs. diye bu bozuk atıyor sonra döndü laf bu defa ben ya saçmalama ne alakası var falan diye söyledim.Tabi öyle işyerinde böyle yapıyon benle konuşmuyon falan dedi.Ondan sonra sinirle kapattık.Sonra ben mesaj yazdım.Bu saydıkların ben de olmasa evlenmeyi neden isteyeyim neden gün sayayım.Demek ki sen de aşk,sevgi ve heyecan yok benim üzerime atıyorsun.Beni sevmeyen bir erkekle evlenmem ama ben. diye yazdım.Aradan yarım saat geçti aradı bu :lepi: bebişim,öyle şey olur mu aşkım.Ben öyle demek istemedim hadi ısırırım senin aşkını da heyecanını da şimdi biraz çalışayım ben seni ararım.dedi kapattık

Demem o ki m.m.m.m arkadaşım erkekler gerçekten çocuk gibiler ne yapalım bu böyleeeeee :)

Son düzenleme:
adaaa kız bi an bnmkini anlattın sandım yaa :uhm:
aa ne zmn kızsam ona bana atar suçu sen beni sevmiyosun diye
hep ben ona derim sen beni sevmiyosun diye ben öyle dediğim zmn konuşmanın sonuna bi bakıyorum açıklama yapan bnm çok mu kurnazlar nerden vurcaklarınımı biliyolar anlamadım

günaydın canlarım benim,ayyy sizi çok özledim ben yaaaaa :)

casperım hayatım Allah 30. yılınızı kutlamayı nasip etsin size meleğim,ayrıca ilan-ı aşk he :) aferim kuşum benim çok güzel düşünmüşsün

m.m.m.m canım ya yine secret mı yaptın sen yoksa,ay senin bu nişanlında diyeceğim ama benimkinin de pek farkı yok biz böyle alıştırmışız bunları.Nasıl olsa bizim hatun arar beni diye düşünüyorlar.Ben de

dün bir sinir oldum buna anacım hani kıskançlığından bahsetmiştim ya işte aşağıya sigara içmeye inince ödüm patlıyor birinin sesini duyacak diye.Dün öyle oldu işte size pek bahsedemedim ama bana bozuk kapatmıştı tlf.u,gece vardiyası vardı eve sabah gelmişti neyse işte kapattı uyudu bu.Akşam 20:00 de kalkıyor 21:00 de işte olması gerekiyor normalde ben uyandırıyorum açıyor tamam bebişim uyandım diyor kalkıyordu.Anam arıyorum meşgule düşürüyor,arıyorum meşgule düşürüyor sinir oldum yani.Bu en sonunda açtı işyerinin servisine bindiğinde neyse konuşuyor buz gibi ama sabah ki kıskançlığı devam ettiriyor.Ya ben ne yapabilirim diyorum ama yok takmış kafaya kaydirigubbakcemile3 sonra ben buna kızdım ben kızınca demesin mi aşk yok sevgi yok heyecan yok,ben görüyorum sevgililer birbirini görünce kalpleri çarpıyor falan bir bozuldum.Ne demek aşk yok sevgi yok heyecan yok ne demek şimdi bu kimde yok bu söylediklerin.Sende yok demesin mi ha sende var ama ben de yok öyle mi falan dedim.Evet sende yok beni sevmiyorsun,heyecanlanmıyorsun vs. diye bu bozuk atıyor sonra döndü laf bu defa ben ya saçmalama ne alakası var fala diye söyledim.Tabi öyle işyerinde böyle yapıyon benle konuşmuyon falan dedi.Ondan sonra sinirle kapattık.Sonra ben mesaj yazdım.Bu saydıkların ben de olmasa evlenmeyi neden isteyeyim neden gün sayayım.Demek ki sen de aşk,sevgi ve heyecan yok benim üzerime atıyorsun.Beni sevmeyen bir erkekle evlenmem ama ben. diye yazdım.Aradan yarım saat geçti aradı bu :lepi: bebişim,öyle şey olur mu aşkım.Ben öyle demek istemedim hadi ısırırım senin aşkını da heyecanını da şimdi biraz çalışayım ben seni ararım.dedi kapattık

Demem o ki m.m.m.m arkadaşım erkekler gerçekten çocuk gibiler ne yapalım bu böyleeeeee :)

tatlım bizde özledik sohbet etmeyi yaa gidip durma da sohbet edelim biraass
saol bitanemm ayy evet ilan-ı aşkk geçen gece sabaha kadar uyandıkca seni seviyorm dedim sarıldm öptüm sabah kalktık alay edio rüyamda biri beni sevdiğini söylüodu çok hoşuma gitti diye :))))
ayy canm benmm o kıskançlık krizi olmasa ii de sonra aranız düzelince daha bi güzel oluyo bee daha fazla uzatmayn olur mu adacmm ayy herks mutlu olsnnn:nazar:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
adaer, Beci, caspersy+, m.m.m.m+, xyxyxy

arkadaşlar yeni gelenler hoşgeldiniz diyorum size o zaman :)

m.m.m.m evet kuşum fazla kurnazlar bunlar hey allahım ya ne yapalım seviyoruz çekiyoruz :)

casperım bebişim yok uzatırmıyım hiç aman onunla konuşmayınca çok mutsuz oluyorum çünkü :)

adaaa kız bi an bnmkini anlattın sandım yaa :uhm:
aa ne zmn kızsam ona bana atar suçu sen beni sevmiyosun diye
hep ben ona derim sen beni sevmiyosun diye ben öyle dediğim zmn konuşmanın sonuna bi bakıyorum açıklama yapan bnm çok mu kurnazlar nerden vurcaklarınımı biliyolar anlamadım

canmm biz en çook sevdiğimizi söylediğimiz için en can alıcı noktadan vuruyolar az seviosun sevmiosun diye az deil bunlar:roflol:

m.m.m.m evet kuşum fazla kurnazlar bunlar hey allahım ya ne yapalım seviyoruz çekiyoruz :)

casperım bebişim yok uzatırmıyım hiç aman onunla konuşmayınca çok mutsuz oluyorum çünkü :)
ayy sevin tabi yaa ayy ayy aşk kokuyoo bugün her yerrr
ayy canmm benmm uzatma tabiii
caspersynin başında bgn kavak yelleri esiyo kaydirigubbakcemile3

hep böyle mutlu ol inş :nazar:

canm sorma valla bugün leyla moduna geçtimm
lalalalalalallaal

Back