Dün aksam uzeri nisanlim aradi sesi cok bozuk geliyordu ne oldu falan dedim.Babam eve takilacak kombiyi de bize aldirtacak galiba dedi.Neden ne oldu niye boyle soyuyorsun dedim.Evden cikmadan konustuk biraz dedi.
Sey diyormus kombi isini ne yaptin arastirdin mi falan bizimkide arastirdim en ucuzu 1300 diyor takmasiyla falan demis.Adamin hic umursadigi yok yani tamam oglum su zaman aliriz,hallederiz falan demek yok.Bir insan bu kadar mi cimri olur ya,biliyorsunuz nisan oldu olali ne yapilacak ne alinacak hic umursamiyorlar.Nisanlim,ben ve benim ailem cirpinip duruyoruz.Inanir misiniz artik ikimizinde aldigi maas taksitlere ve kredilere gidiyor.
yatak odasini ,halilari,perde ve tulleri,firinimi benim ailem aldi
beyaz esyanin tumunu,1 tane oturma odasina kanepe,butun mutfak ivir zivirini ve butun diger ev icin ivir ziviri ben aldim hala taksit oduyorum,
aldigimiz evin kredi taksitini ve nisan yaparken aldigimiz ihtiyac kredi taksitini ve salon icin kose koltuk taksitini nisanlim oduyor.
en son iste nisandan sonra temmuzdan beri taksitlerden kalan paralarla guc bela 5 ay da biriktirdigimiz para ile yemek odasi aldik nisanlimla ikimiz
peki ya bu kayinpeder ve kayinvalide ne yapmayi dusunuyor derseniz
gordugunuz gibi hicbirsey yapmadilar yapmayacaklar.Lanet olsun artik diyecegim diyemiyorum.
Kayinpeder bir de kayinvalideye sey diyormus ne acelesi varmis masa sandalye olmazsa evde ne olurmus :) almasalarmis.
susuyorum artik cimrinin ekmegi yenmez derler de bu kadarmi gercek olurmus bu soz