Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zasacım karma aşınız yapıldı demek canım geçmiş olsun. 6 ay rahatsızız yani
balcım ne diym bilemedim kızlar söylemiş ne önemi var ne iş yaptığının
önemli olan burdaki paylaşımlar ki hepimizin mesleği çok çeşitli
ne maddiyatın ne mesleğin bi önemi var burdayız paylaşmaktan mutluyuz ya yeter bu kadar
sen de rahatlamışsındır
selam kızlar...biraz rahatsızdım giremedim kaburgam çok batıyo kızım mı baskı yapıyo anlamadım oturunca çok canım yanıyor o yüzden giremedim...
kız ben doğursam haber vermezmiyim sizlere hiç...
hepinizi çok seviyorum balcım benim içinde kimsenin işi önemli değil önemli olan burda zor zamanlarımızı anlatıp desteğimizi birbirimizden esirgememek...
hediye konusundada limit belirleyeksek belirleyelim benim fazla vaktim yok hediye seçmek için bir an evvel hediyemi seçmek istiyorum...
uzanmaya gidiyorum görüşürüz fıstıklar....
evet cnm,karma aşımız yapıldı,şuan rahatız inşallah akşamada böyle olur.sen nasılsıncanım?
eşimi gönderdim kızlar güzel dilekleriniz için tesekkürler
hasta gibiyim kırıklık var üzerimde bogazım da sinyal veriyor
atama işini de kapattık artık o defter de bitti gitti
önmüzde kocaman bir belirsizlik kaldı artık hayırlısı diyecek bişey yok
birsürü yapmam gereken iş var ders falan hiç dinlenemedim de nasıl gidecem işe kara kara düşünüyorum
o yüzden geldigim gibi kacıyorum aksama kadar halletmem lazım halim de yok ki oyy oyy
ben kistim gecincce baslıcam canım tüpe inş bi aksilik cıkmazsa
ben biliyom seni de yeni ismine daha cok alısamadım ki
kadın gitti eh işte oldu bişeyler napıyım yapamıcam kabul etmekten baska care yok
zasacım arastırıyorum beaba yı
bunun dısında cok sıkıntılı o konu bölmeli mama kabı var ama sıcak tutmaz termos degil
termoslar da bölme olmuyor dur bi bakalım
bende baktım jokerdevarmışsanırım.asalında fazla şeyleri birarada istedim,bölmelilerin termoslusu yok sanırım,araştırıcam.termoslu ayrı alırım olmazsa.zasacım sanırım joker satıyor türkiyede
amazon dan alabilirsin aslında
hepsi burada cimri .com gibi yerlerde bazı ürünleri var ama sen hangi ürünlerini alıcan o da önemli
sağol tatlım.joker kızıltoprak joker kartal sanırım joker yetkili satıcı
günaydın kızlar
seviim seni rüyamda gördüm
hem çok komik hem de çok saçmaydı![]()
oh ne güzel rüyaymış o öyle acaba anlamıne ki ama uğur getirsin bize inşfatmagülün suçu ne deki mustafa var ya mavi gözlü
o senin kocanmış
senin doğum gününmüş küçük küçük bir sürü pasta var ama sen konuşmuyorsun kapıyı kapatıp benim doğum günümü unuttun diyorsun inatcı ekçi bzide sana sürpriz yapacağını anlatmaya çalışıyoruz
çook gerçekçiydi
sonra büyük bir evde bütün kızlar buluşmuşuz yemek yemeğe çalışıyoruz sonrasını hatırlamıyorum
hapşurmaktan korkma canım ama kendini sakın sıkma bende çok hapşurdum bişey olmaz hem artık bizim denizimiz artık kocaman oldu maşallahben çok fena hapşuruyorum ya
bir başladı mı 4-5 defa
bebeğime birşey oacak diye korkuyorum valla
selam fıstıklar...her zamanki gibi yine işteyim ama hiççalışasım yok...geceleri artık uyuyamıyorum nefesim daralıyor...daha çok var doğumada...artık bira na önce gelsin kızım hem o hem ben rahatlayayım..haftasonu zorda olsa aldığım son eşyaları yıkadım ütüleyip yerleştirmesi kaldı...ama uzun süre oturamıyorum...parça parça ütüleyip kaldırmam lazım...[/QUO
az kaldı sık dişini canım
inş akşam bize güzel haberler verirsin canımgünaydın kızlarrrrr.
dün giremedim hanımlar malum ev temizliği yaptım çok yoruldum. hepsini yetiştiremedim haftaya kaldı yarısı işlerimin akşamada dr randevum var sabah kan verdim progestoron sonucumu göstericem. reglim olmak üzere rahatsızım karnım ağrıyor kasıklarım göğüslerim çok ağrıyor. yani hiç keyfim yok.
sevimcim adresini özelden atarmısın tatlım
burpcum kuzum neden bu kadar karamsar oldun canım rabbimin mucizelerine inan canım gelicek bebişin en kısa zamanda yada bir an çnce tüp yaptır canım ya hayırlısı olsun hakkında
özlemcim bebişinin cicileri hayırlı olsun daha dün gibi ya güzel haberini verdiğin gün batu beyimize eminim çok yakışıcak canım cicileri
tuanaycım hadi inşallah bu ay hamiş haberi verir elanazımız bize yılın son ayı mütiş olucak eminim:98:
transfer çok basit özelde yapcaksın nasılsa o yüzden toplama işlemide çok basit hiç bişey hissetmiyorsun sakın korkma hem bence hemen gelcek senin velet ben eminimya asamaları biliyorum asılamadan aslında cok benzer simdi gitcem alttan muayene-smir-kan testi-iğneler sık sık usg takip
bunlar kolay
ama anesteziyle yumurta toplanması ve transfer korkutuyor işte
benim ilk aşılamam sıkıntılıydı ikincisi cok rahattı mesela
inş bu da rahat olur sonucta kendi evimde memleketimde olmayacagım
işten de sıkıntı olmaz da rahat geciciriz inş.
allah kavuştursun canım kolay gelsin işlerineşimi gönderdim kızlar güzel dilekleriniz için tesekkürler
hasta gibiyim kırıklık var üzerimde bogazım da sinyal veriyor
atama işini de kapattık artık o defter de bitti gitti
önmüzde kocaman bir belirsizlik kaldı artık hayırlısı diyecek bişey yok
birsürü yapmam gereken iş var ders falan hiç dinlenemedim de nasıl gidecem işe kara kara düşünüyorum
o yüzden geldigim gibi kacıyorum aksama kadar halletmem lazım halim de yok ki oyy oyy
şimdi çıkmam lazım kızlar
yemek hazırlıcam
yemekten sonra da
bi arkadaşın eşi şehir dışına gitmiş o çağırdı ona gidicem geç gelirsem giremem
haber veriym
bu arada bebing hemen başlıcak olmana nasıl sevindim
rüyamdaki gibi mavi, mavi kapı süsü yapacaksın inşallaahh
oo arkadaşlara gezmelere gidilecekmi gezin bakalım analı oğullıu bebing için olan dualarınıda allah kabul etsin