- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #1.261
Bak yafrum hemen aydınlatıym seni her sütyenin kalıbı bir değildir her kotun bir olmadığı gbi markadan markaya değişme gösterebilr en sağlıklı sonucu kupsjlı ürün üreten firmalardan bulursunuz..
Yanii bedeni ayrı göğüsü ayrı beden üretenlerden mesela bnm bedenim ay deşifre olcm emme en küçük beden 70 çok az firma üretr ama göğüslerimde küçük oldğu için sorun yaşamıorum beden kızmı derken göğüsünüz alt kızmından bahsediorum orayı ölçüceksinz mezuryla..
Göğüsü büyük bedeni küçük olan insanlar weya bedeni geniş göğüsü küçük olan insanlar tek tip beden üreten sütyen firmalarının sütyenlerini kullandıklarında sorun yaşarlar..
ahanda oldun deşifre yaşasın delüüüüüüüü delikafadulden
su gacsi seninle aynı kaderi paylşıorm bnmki de seninkinden sırnaşık şey
aynen tatlım bana belki destek olmak istiyor..ama hayatıma zarar vererek yapıyor bunu ve söyleyince asla kabul etmiyor.bi müddet sonra çekilmiyor işte.yalnış karar verecek olsam ben de 16 yaşımda evlenirdim.23 yaşımdayım evet büyük değilim belki ama arkadaş çevremin yaşamadığı durumları gördüm enazından bunlardan ders çıkarabildim.şimdi evlenme kararı aldıysam da tamamen bana huzur vverecek bi ömür sahiplenecek olduğuna inandığım için.ama bunu anlatamıyorum.ona sorarsanız tek sebep evden kurtulmak.evet bi sebep de bu evlenmem için.ama tek sebep değil.tek sebep bu olsaydı şimdiye binkez evlenmek için fırsat oldu istesem yapardım...da işte bunu anlamıyor...
Bak yafrum hemen aydınlatıym seni her sütyenin kalıbı bir değildir her kotun bir olmadığı gbi markadan markaya değişme gösterebilr en sağlıklı sonucu kupsjlı ürün üreten firmalardan bulursunuz..
Yanii bedeni ayrı göğüsü ayrı beden üretenlerden mesela bnm bedenim ay deşifre olcm emme en küçük beden 70 çok az firma üretr ama göğüslerimde küçük oldğu için sorun yaşamıorum beden kızmı derken göğüsünüz alt kızmından bahsediorum orayı ölçüceksinz mezuryla..
Göğüsü büyük bedeni küçük olan insanlar weya bedeni geniş göğüsü küçük olan insanlar tek tip beden üreten sütyen firmalarının sütyenlerini kullandıklarında sorun yaşarlar..
Allah sizi kahretmesn emi bu su karısı snaa seninkinin maaşı ne diemi sordu la yoksalmaz:
Dayaklıksınız hee kaydirigubbakcemile
anammmmmmmmmmm kız guzelmıs nısanlıgın walla rengı falan yakısmıs tatlım yaaaa modelı falanda guzel bence ...
kız seydam bu su gacısı damarıma bastı awukatların maaslarını aradım googlede napam merak işteeee
anammmmmmmmmmm kız guzelmıs nısanlıgın walla rengı falan yakısmıs tatlım yaaaa modelı falanda guzel bence ...
kız seydam bu su gacısı damarıma bastı awukatların maaslarını aradım googlede napam merak işteeee
Kızım aç adama sor o zmn çamaşır rengi sormak için arıon madem bunun için ara böle netten fln hiç yakıştıramadım size :umursamaz: sırnaşık şey
kom damı kuşum.
neysem kaçtımmmm
En basitinden kom ve laura baresse üreten markalardan bağzıları cnm..
nişanlığım şeydacım
çok güzel cnm hayrlı olsn
MANYAK KARI EVET DEŞİFRE OLDUM MUTLU OLDUNUZ MU LEYNsırnaşık şeysırnaşık şey CANİLERsırnaşık şey
BENDE AYNIIII BAK ŞEDOM AÇIKLAMA GETİRMİŞzemuszemus
KENDİ YAŞADIKLARINI SEN YAŞAMA İSTİYOR TATLIM ACI ÇEKME İSTİYOR OLABİLİR AMA YAPIŞ TARZI YANLIŞ ANLAMASI DA ZOR GİBİ:gitme:
AHANDA ANLADIMMO MARKALAR HANGİLERİ NERDEN BİLEYİM BENakannehir
KIZLAR BEN YATIYORUM:ecrin_bebek:
yani iyi mi demek istedin ay benim uyku geldi anlamıom yazılanı:S
Su gacusu bnim gözümü merk ediosn bekle eklicem çıkma ama çıkadabilrsnnn delikafadulden
Kim neye iyimi demek istedi ya?
delikafaduldendelikafadulden çıkmamı mı bekliodunndelikafadulden
len kom diyorm yani kullanışlımı demek istedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?