- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
- #1.241
Gerçekten normal bi insanın yapıcağı şeylerden geçtimm bi ablanın yapıcağı şeyler değil bunlar.
Ablan hangi burc cnm çok merk ettm ya?
Bide tbkide aryp söliceksin nişnlın olck o senin ya ondan önce kimin öğrenmesi lazımki nişanlılığnı..
Resmi warmı cnm ekle bakalım bizde elbisene..
Allah sabır versin ve ablana en yakın zamnda şifa wersn cnm çocğuna da böyle davranıomu?
Madem eski eşiyle barşcak hapisten çıktıktan snra neden ayrıldı?
Boşandılarmı?
Bide hangi suçla hapiste?
Ne kadar zaman war çıkmasına?
Ben gerçekten çok merklym herlde sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
şeydacım öyle bi soru sordunki inan nasıl cevap versem bilmiyorum çünkü herkesten saklarız normalde ama sizinle paylaşıcam...
birincisi balık burcu..
ikincisi çocuğunu döver devamlı bağırır.kızımız çok tatlı gerçekten çok sevimli ama annesinin bağırmaları etkiliyo sanırım o da devamlı vurarak sevgisini gösteriyor ve çocuğun da psikolojisini bozdu...
ve en önemlisi...ben size yalan söyledim boşandılar diye...aslında birlikte yaşıyorlardı.ablam sanatçıydı yani sanatçıların alt kadrosunda çıkıyordu sahnede.ve ilk eşinden boşandıktan 2 yıl sonra hayatına girdi bu kişi.ablamın bu işi bırakmasını ve ev hanımı olmasını istiyodu.ablam da ikna oldu işi bıraktı ve gerçekten çok mutluydular.hatta adam ailemizle tanıştı ailem onu benimsedi.fakat bize adam boşandığını söylemişti.meğerse hanımıyla hem burda hem hollandada evliymiş.hollandada boşanmış 1995 yılında.ama türkiyede boşanmamışlar.ve hollandaya gittiği zamanlarda eşiyle birlikte kalıyormuş.kendisi elektrik mühendisiydi ama hapise girmesi bizim de aklımızı karıştırdı.ablam kızına 7 aylık hamileydi.türkiyede boşanma davası açacaktı babamla konuşmuşlardı.tam işlem işlem için hollanda daki eşinin onayı gerekiyormuş.bu işlemi halledicem diye 2007de hapse girdi birara çıktı ama tekrar aynı sebeple hapse girdiğini söyledi sebebi asla söylemiyor bize..halen hapiste...aslında evlenemediler.ama zor durumda kalmamak için çevreye boşandı diyoruz... ablam ne kadar sevmiyorum dese de sevdiğini belli ediyor.ve çocuğunu hollandaya kaçırmasından çok korkuyor.onun psikolojisinin bozulması normal yani...