• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

süpersn seydam maşallh Allh ferhatna bağşlasın seni :nazar: :nazar: :nazar: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Teşekkr ederim Denizimm..
Aminnn hepimizi Allah sevdiğimize bağışlasın inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :nazar: :nazar: :nazar:

Evet kızlar herkes gördüyse kaldırıorum artık resmlerimi :lepi:

Hoşbulduk cnm. Hemen kokuyu aldım geldim:ecrin_bebek:

Valla hee sende de ne burun warmış ammaa sırnaşık şey

Muhabbte katıl cnm ortaya karışk bişilerden bahsedioruss su gacısıda çıktı çıkcğı tuttu sırnaşık şey

oh seyda gözum gonlum acıldı be maasallahhh balım harıkasın rabbım yuzunun guzellıgı kadar guzel etsın herseyını...

bısey dıkkatımı cektı kkarabıber hg bende sen kırmızı gozukıyorsun bıde yanında palto war neyınnesıdır ooo??? bende su gacısı gıbı kazenemı sorsam deşifre olmadan hahahaha

Valla hee sende de ne burun warmış ammaa sırnaşık şey

Muhabbte katıl cnm ortaya karışk bişilerden bahsedioruss su gacısıda çıktı çıkcğı tuttu sırnaşık şey

Çok pis koku alırımsempatiksalakcinni
Ne konuşuyonuz katılabildiğim kadar katılırım cnm. Çok uykusu gelmişmirmirmirmir

kendi çapınızda eğlenmek istiyorsanız bir daire çizin we içine girip eğlenin hahahahahahah bı yerde okudum mıllet nelerle ugrasıyor ya

oh seyda gözum gonlum acıldı be maasallahhh balım harıkasın rabbım yuzunun guzellıgı kadar guzel etsın herseyını...

bısey dıkkatımı cektı kkarabıber hg bende sen kırmızı gozukıyorsun bıde yanında palto war neyınnesıdır ooo??? bende su gacısı gıbı kazenemı sorsam deşifre olmadan hahahaha

Teşekkür ederim cnm aminnnnnnn..
Karabiber pro üye cnm o yzden kırmızı çıkıo ve paltosu war kart alıosun ücretli öle yani anladnmı

H.b cnm. Pro üyelere özel cnm o palto pro kartı aldığın zaman kırmızı oluyosun yanına da paltoyu konduruveriyolaryerimseniben

Çok pis koku alırımsempatiksalakcinni
Ne konuşuyonuz katılabildiğim kadar katılırım cnm. Çok uykusu gelmişmirmirmirmir

Valla en son iç çamaşırından sütyenden sibelin nişanlığından Tuğçenin maaş sormasından fln bahsedioduk sırnaşık şey sırnaşık şey
Ne kaaaa az şeyden bahsediomşz demi :lepi:

Senin hayatında biri warmı karabiber?
Sevgülün fln?

Valla en son iç çamaşırından sütyenden sibelin nişanlığından Tuğçenin maaş sormasından fln bahsedioduk sırnaşık şey sırnaşık şey
Ne kaaaa az şeyden bahsediomşz demi :lepi:

:roflol: süpermiş muhabbettkaydirigubbakcemile2 burdaki herkes evlencek mi bu sene?

kkarabibercım sende saol açıklaman ıcın

seyda ne kaaaaa kötüsün benıde desıfre ettın sımdı sunun deyımıyle.
napim merak ettım ne kadar maaş alıyorlar dıye

:roflol: süpermiş muhabbettkaydirigubbakcemile2 burdaki herkes evlencek mi bu sene?

İnşallah öyle umut ediorus sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Aramızda gün alanlar da var daha gün almamış olanlarda war..
Allah bi aksilik çıkartmazsa hepimiz bu sene evlences Allah'ın iznyle cnm..

ben ewlenırmıyım bılmıom ama nısanlanacam sanırım kkarabıbercım dugunde 2011 olur belkı belkıde 2010 bellıde olmaz hepsı awukata baglı

kkarabibercım sende saol açıklaman ıcın

seyda ne kaaaaa kötüsün benıde desıfre ettın sımdı sunun deyımıyle.
napim merak ettım ne kadar maaş alıyorlar dıye

Heh cnm o konuya dönmüşken..
Bak nası öğrenebilrsn..
Senin her ay eline geçen para az çok bellimi?
Hani duruşma başına para alıosunz ya..
Bendemi çalşsam evlenince fln gbi şeylerden yola çıkarak sorabilrsin oda az çok ne kdr aldığnı söler sna..

Back