• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Bak yafrum hemen aydınlatıym seni her sütyenin kalıbı bir değildir her kotun bir olmadığı gbi markadan markaya değişme gösterebilr en sağlıklı sonucu kupsjlı ürün üreten firmalardan bulursunuz..
Yanii bedeni ayrı göğüsü ayrı beden üretenlerden mesela bnm bedenim ay deşifre olcm emme en küçük beden 70 çok az firma üretr ama göğüslerimde küçük oldğu için sorun yaşamıorum beden kızmı derken göğüsünüz alt kızmından bahsediorum orayı ölçüceksinz mezuryla..
Göğüsü büyük bedeni küçük olan insanlar weya bedeni geniş göğüsü küçük olan insanlar tek tip beden üreten sütyen firmalarının sütyenlerini kullandıklarında sorun yaşarlar..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ahanda oldun deşifre yaşasın delüüüüüüüü delikafadulden
su gacsi seninle aynı kaderi paylşıorm bnmki de seninkinden sırnaşık şey

MANYAK KARI EVET DEŞİFRE OLDUM MUTLU OLDUNUZ MU LEYNsırnaşık şeysırnaşık şey CANİLERsırnaşık şey
BENDE AYNIIII BAK ŞEDOM AÇIKLAMA GETİRMİŞzemuszemus

aynen tatlım bana belki destek olmak istiyor..ama hayatıma zarar vererek yapıyor bunu ve söyleyince asla kabul etmiyor.bi müddet sonra çekilmiyor işte.yalnış karar verecek olsam ben de 16 yaşımda evlenirdim.23 yaşımdayım evet büyük değilim belki ama arkadaş çevremin yaşamadığı durumları gördüm enazından bunlardan ders çıkarabildim.şimdi evlenme kararı aldıysam da tamamen bana huzur vverecek bi ömür sahiplenecek olduğuna inandığım için.ama bunu anlatamıyorum.ona sorarsanız tek sebep evden kurtulmak.evet bi sebep de bu evlenmem için.ama tek sebep değil.tek sebep bu olsaydı şimdiye binkez evlenmek için fırsat oldu istesem yapardım...da işte bunu anlamıyor...

KENDİ YAŞADIKLARINI SEN YAŞAMA İSTİYOR TATLIM ACI ÇEKME İSTİYOR OLABİLİR AMA YAPIŞ TARZI YANLIŞ ANLAMASI DA ZOR GİBİ:gitme:

Bak yafrum hemen aydınlatıym seni her sütyenin kalıbı bir değildir her kotun bir olmadığı gbi markadan markaya değişme gösterebilr en sağlıklı sonucu kupsjlı ürün üreten firmalardan bulursunuz..
Yanii bedeni ayrı göğüsü ayrı beden üretenlerden mesela bnm bedenim ay deşifre olcm emme en küçük beden 70 çok az firma üretr ama göğüslerimde küçük oldğu için sorun yaşamıorum beden kızmı derken göğüsünüz alt kızmından bahsediorum orayı ölçüceksinz mezuryla..
Göğüsü büyük bedeni küçük olan insanlar weya bedeni geniş göğüsü küçük olan insanlar tek tip beden üreten sütyen firmalarının sütyenlerini kullandıklarında sorun yaşarlar..

AHANDA ANLADIMMO MARKALAR HANGİLERİ NERDEN BİLEYİM BENakannehir
KIZLAR BEN YATIYORUM:ecrin_bebek:

En basitinden kom ve laura baresse üreten markalardan bağzıları cnm..

anammmmmmmmmmm kız guzelmıs nısanlıgın walla rengı falan yakısmıs tatlım yaaaa modelı falanda guzel bence ...

kız seydam bu su gacısı damarıma bastı awukatların maaslarını aradım googlede napam merak işteeee

Sibelcim alıntı yapmadım belki kaldırrsın diye..
Üst kısmı çok güzelmiş ama ben gelnlik gbi kabarık modeller beğenmiorum we bunu her sefernde bangır bangır sölüorum sana alt kısmını beğendim dersem yalan sölemiş olurum..
Eğer gelinlik modeli olsaydı ewet güzelmiş derdim ama nişanlıklarda kabarık beğenmiorum..
Sen sewiosan sorun yok demektir cnm..
İnşallah sorunsuz bi şekilde geçer nişanın ve gönül rahatlığıyla huzurla giyersin elbiseni sende Şeniz

anammmmmmmmmmm kız guzelmıs nısanlıgın walla rengı falan yakısmıs tatlım yaaaa modelı falanda guzel bence ...

kız seydam bu su gacısı damarıma bastı awukatların maaslarını aradım googlede napam merak işteeee

meraklı karı bakasın varmışdelikafadulden
ben telefon faturasından yola çıktımsırnaşık şey

Kızım aç adama sor o zmn çamaşır rengi sormak için arıon madem bunun için ara böle netten fln hiç yakıştıramadım size :umursamaz: sırnaşık şey

yani iyi mi demek istedin ay benim uyku geldi anlamıom yazılanı:S

Su gacusu bnim gözümü merk ediosn bekle eklicem çıkma ama çıkadabilrsnnn delikafadulden

En basitinden kom ve laura baresse üreten markalardan bağzıları cnm..

:lepi:

nişanlığım şeydacım

çok güzel cnm hayrlı olsn :nazar:

MANYAK KARI EVET DEŞİFRE OLDUM MUTLU OLDUNUZ MU LEYNsırnaşık şeysırnaşık şey CANİLERsırnaşık şey
BENDE AYNIIII BAK ŞEDOM AÇIKLAMA GETİRMİŞzemuszemus

KENDİ YAŞADIKLARINI SEN YAŞAMA İSTİYOR TATLIM ACI ÇEKME İSTİYOR OLABİLİR AMA YAPIŞ TARZI YANLIŞ ANLAMASI DA ZOR GİBİ:gitme:

AHANDA ANLADIMMO MARKALAR HANGİLERİ NERDEN BİLEYİM BENakannehir
KIZLAR BEN YATIYORUM:ecrin_bebek:

delikafadulden sırnaşık şey :roflol:

yorumlarınız için teşekkür ederim.zaten amacım kabarık nişanlık almak değildi ileride de giyebileceğim güzel bi abiye almak istiyodum.ama fırsatım olmadı. bo medelden sonra çarşıda baktığım abiyelerde de fiks beden 38 olunca bu modele mecbur ısındım başka şansım yoktu yani.

delikafaduldendelikafadulden çıkmamı mı bekliodunndelikafadulden

len kom diyorm yani kullanışlımı demek istedin

Evet çıkmanı bekliodum Denizimin isteği üzerine ekliorum :dilcikar: delikafadulden
Evet cnm kom tabikide iyi bi marka hem uzun yıllar kullanabilceğin hemde bedene ayrı göğüsü ayrı numara üreten bi firmadır..

Back