• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

canlarım benim yorumlarınızla destek olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederim...abimlerle bile doya doya paylaşamamıştım terapi gibi geldi çok teşekkür ederim...

ablam gibi kardeş düşman başına bile diyemem gerçekten o derece bi insan.nişanlık seçiminden dolayı kavga etmiştik en son etmediği hakaret kalmamıştı bana.o gün ben zaten hayatımda gereksiz biri olduğunu düşünüyordum.ama bu olay fazla geldi aramızın açık olması benim ilişkimin sağlığı açısından iyi olacak o yüzden alptekinle barışmalarına asla destek olmuyorum.ben bunu Allah vergisi bi kurtulma şekli olarak algılıyorum...ama annemin arada kaynaması çok üzüyo beni.adam hapisten çıkınca ablam tekrar barışır da giderse evden anneme gelip gitme sorunu yaşamasını istemiyorum alptekinin.tek kurtarmak istediğim annem...

kıyamam sana ya tabııkı annenın yanında ol ama hayatım annenın bır dur ses etmesı lazım annen ablana kızım arada ben warım senın werecegın kararları ben werırıım demesı lazım yada abin sonucta erkek rahmetli amcamızdan sonra tek erkek abin onun konusmazı lazım bunları ablan ewlenmıs bosanmıs tamam sorunlu ılıskılerı olmus okey hayat herkesın acı tatlı yaşamları wardır ama kalkıpta senın altepkınle arana asla ama asla karısamaz sonucta arada bır yuzuk war anlaşma war çocukcagız sızı sahıplenıyor...
annenle konus tatlım bence herseyı annenle konus

şeydam harikaymış tatlımmodel renk falan çok beğendim...

sibelcim ben anlamıştım tatlım ablanın ruh sağlığının yerinde olmadığını çünkü kimse bu şekilde tepki wermezdi emin ol ben insanlarla çok içli dışlı olduğum için yaşam koçluğu yaptığım için anlayabiliyorum insanları...ablan hep sorun çıkaracaktır tatlım maalesef dediğin gibi sorunlu birliktelikler yaşamış sen söylemeden anladım ben durumu bu durumda seninde sewdiğin erkekle olamnadan dolayı seni kıskanıyor bence ne yapıp edip ablanı bir psikoloğa götürün ewi sahipleniyor falan demişsin bu ilerde çok buyuk sorunlara yer açar canım...
senın yapman gereken alptekinle bu konu hakkında fazla konusma bırak akışına adamcagız sınırlenıomus madem ablanın konusu acılınca kulak asmasın bence beraber yaşamınıza bakın ewlenınce ablan olmıcakkı yanınızda bıraz daha sabretsın boşwer bence ablanla alptekını bır sure yan yana getırme helekı su durumda

aynen cümlelerinin her birine katılıyorum tuğçem benim..psikoloğa ikna edemem çünkü daha önce denedim tepkisi korkunç oldu.herzaman asarım keserim herşeyi ben bilirim illa en üstte ben olcam havasında.daha önceki bi tartışmamızda 2 yıll konuşmamıştım ve sonuna kadar haklıydım.aramızda 8 yaş var o büyükmüş asla özür dilemezmiş....haklı olduğum halde özür dilemiştim.bu olayda bile benden özür bekliyor inanabiliyormusun:))) kendini hatalı kabul ettiğini söylemesi de onun için büyük bir özür dileme şeklidir çünkü bana karşı bu kelimeyi ilkkez kullandı ve bende tersledim arama alptekini dedim. ve ben boşanıp bu eve gelecekmişim aynı durumları yaşayacakmışım ve o zaman görüşecekmişiz.....çok ilginç biri ya...

nişanlık seçmek için ablamı saat 3e kadar kaldırmaya uğraşmıştım.4buçukta çarşıya indik neymiş biz abiye bakıcaz ümraniyeyi gezicez...otobüsten iner inmez gördüğümüz gelinlikçiye gittik ve bu nişanlığı giydim.bana 1,5 saat dil döktü hatta öyle ki ben ablama kaş göz yaştım hani dışarda da bakalım diye ama dışarı çıktığımızda abiyyi ayırtmıştık...kadın telefon numarama kadar almıştı...ve içime sinsin abiye diye 3 yere götürdü beni o gün.gerçekten de sinmedi içime ve bu nişanlık halledildi..gelinlikçide kadınların yanında diyoki o gün çok masrafımız olcak alptekine fiyatı yüksek söyle bide saç makyaja para vermeyelim...daha neler neler...aldığımız ayakkabının fiyatını yüksek söylettirdi felan...ters hareket etsem yolda kavga çıkaracak mecbur yalan söyledim alptekine...

ve 4 gün önce bu konu açıldı.ben ablamın büyük ısrarlarıyla abiyeyi aldığımı söyledim.ve ne oldum budalası oldum görmemiş oldum.abiyeyi görünce hemen alptekini aramışım bu harika bayıldım bittim diye ve çok daha ağır burda yazamayacağım sözler... ben 5te abiyeyi giydim ve alptekine 8de söyledim bu abiyeyi.kanıtlamama rağmen kabul etmedi..inanılmaz bi insan ya aranız açılınca onunla aynı odada olursanız ilginç bi bakış tarzıyla olduğunuz yerde yer bitirir sizi ...bana da bunları sürekli yaptığı ve özelime haddinden fazla karıştığı için artık iyice bunaldım..artık kurtulmalıyım bundan ben:(((((

canlarım benim yorumlarınızla destek olduğunuz için çok ama çok teşekkür ederim...abimlerle bile doya doya paylaşamamıştım terapi gibi geldi çok teşekkür ederim...

ablam gibi kardeş düşman başına bile diyemem gerçekten o derece bi insan.nişanlık seçiminden dolayı kavga etmiştik en son etmediği hakaret kalmamıştı bana.o gün ben zaten hayatımda gereksiz biri olduğunu düşünüyordum.ama bu olay fazla geldi aramızın açık olması benim ilişkimin sağlığı açısından iyi olacak o yüzden alptekinle barışmalarına asla destek olmuyorum.ben bunu Allah vergisi bi kurtulma şekli olarak algılıyorum...ama annemin arada kaynaması çok üzüyo beni.adam hapisten çıkınca ablam tekrar barışır da giderse evden anneme gelip gitme sorunu yaşamasını istemiyorum alptekinin.tek kurtarmak istediğim annem...

ne demk cnm her zmn..
keşke hç yaşanmsymş bu olylar ama olmş bi kere umarım en zararla atltrsnz bu olyları sibelcm..

Nee kaa gıcıksınz ya ben netten o kdr aradm buldum ekledm o resmi bitek Tuğçem yorum yaptı bidaha yok size resm fln :dilcikar:

inş denizim benim...ya gecenin bu saati içinizi kararttım muhabbetinizi berbat ettim ama öyle dolmuşumki yazıyorum kendimi tutamıyorum... herşey için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ne kadar yardımcı oldunuz rahatlamamda tahmin bile edemezsiniz...inş dediğin gibi enaz zararla atlatırım bu durumu...

aynen cümlelerinin her birine katılıyorum tuğçem benim..psikoloğa ikna edemem çünkü daha önce denedim tepkisi korkunç oldu.herzaman asarım keserim herşeyi ben bilirim illa en üstte ben olcam havasında.daha önceki bi tartışmamızda 2 yıll konuşmamıştım ve sonuna kadar haklıydım.aramızda 8 yaş var o büyükmüş asla özür dilemezmiş....haklı olduğum halde özür dilemiştim.bu olayda bile benden özür bekliyor inanabiliyormusun:))) kendini hatalı kabul ettiğini söylemesi de onun için büyük bir özür dileme şeklidir çünkü bana karşı bu kelimeyi ilkkez kullandı ve bende tersledim arama alptekini dedim. ve ben boşanıp bu eve gelecekmişim aynı durumları yaşayacakmışım ve o zaman görüşecekmişiz.....çok ilginç biri ya...

nişanlık seçmek için ablamı saat 3e kadar kaldırmaya uğraşmıştım.4buçukta çarşıya indik neymiş biz abiye bakıcaz ümraniyeyi gezicez...otobüsten iner inmez gördüğümüz gelinlikçiye gittik ve bu nişanlığı giydim.bana 1,5 saat dil döktü hatta öyle ki ben ablama kaş göz yaştım hani dışarda da bakalım diye ama dışarı çıktığımızda abiyyi ayırtmıştık...kadın telefon numarama kadar almıştı...ve içime sinsin abiye diye 3 yere götürdü beni o gün.gerçekten de sinmedi içime ve bu nişanlık halledildi..gelinlikçide kadınların yanında diyoki o gün çok masrafımız olcak alptekine fiyatı yüksek söyle bide saç makyaja para vermeyelim...daha neler neler...aldığımız ayakkabının fiyatını yüksek söylettirdi felan...ters hareket etsem yolda kavga çıkaracak mecbur yalan söyledim alptekine...

ve 4 gün önce bu konu açıldı.ben ablamın büyük ısrarlarıyla abiyeyi aldığımı söyledim.ve ne oldum budalası oldum görmemiş oldum.abiyeyi görünce hemen alptekini aramışım bu harika bayıldım bittim diye ve çok daha ağır burda yazamayacağım sözler... ben 5te abiyeyi giydim ve alptekine 8de söyledim bu abiyeyi.kanıtlamama rağmen kabul etmedi..inanılmaz bi insan ya aranız açılınca onunla aynı odada olursanız ilginç bi bakış tarzıyla olduğunuz yerde yer bitirir sizi ...bana da bunları sürekli yaptığı ve özelime haddinden fazla karıştığı için artık iyice bunaldım..artık kurtulmalıyım bundan ben:(((((

cnm yaa okurken dehşete kapıldım nasıl bi insan bu kadr kötü olblr ki ne kadr sorunu olrsa olsn fiyatlarla oynmlar faln çok ayıp senide buna zorluo ...

Nee kaa gıcıksınz ya ben netten o kdr aradm buldum ekledm o resmi bitek Tuğçem yorum yaptı bidaha yok size resm fln :dilcikar:

arada kaynadı vallahi canım benim model gerçekten güzel de benimkiler küçücük kıs ben giyememkiiii:)))) küçük bedene uyan modellerden bakmam lazım bikaç tane benim... Allahtan aşkım alıyo gene bikaç model çeyizimde hiç yok demiyorum sayesinde:)

Gerçekten normal bi insanın yapıcağı şeylerden geçtimm bi ablanın yapıcağı şeyler değil bunlar.
Ablan hangi burc cnm çok merk ettm ya?
Bide tbkide aryp söliceksin nişnlın olck o senin ya ondan önce kimin öğrenmesi lazımki nişanlılığnı..
Resmi warmı cnm ekle bakalım bizde elbisene..
Allah sabır versin ve ablana en yakın zamnda şifa wersn cnm çocğuna da böyle davranıomu?
Madem eski eşiyle barşcak hapisten çıktıktan snra neden ayrıldı?
Boşandılarmı?
Bide hangi suçla hapiste?
Ne kadar zaman war çıkmasına?
Ben gerçekten çok merklym herlde sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

şeydammmm çok güzel kuzum ben rahat edemem ama görüntü aşuru seksüüüü

owwwwwww sibelcim sen cok dolmuşsun tatlım ya
çok şaşırdım ablanın hareketlerine esasında ablan çalışsa belki düzelir biliyormusun bişeylerle uğraşması lazım ablanın...
ama tatım sende az sabret lütfen bi kere ablanıno lafı hiç hoş olmamış sende boşanıp bu ewe geri döneceksin demiş cıx çok yanlış bak işte kendiyle barışık değil iç dünyası kararmış hayata perdelerini çekmiş ablan buda senin aile kurmana karşı çok tepkili dawranmasına neden oluyor...
kendıne kusmus ablan yaşadıkalrı olaylardab dolayı ama hayatım bence ablandan korkuyorsun sende anladıgım kadarı ıle tamam tepkını werıor gösterıorsun ama bı sekıldede sesını yukseltmekte hakkın war cunku normal hareketler deıl bunlar allah muhafaza kendı cocugununda psıkolojısını bozar kendı cocuguna karsı nasıl dawranıyor pekı ???
bence mumkun oldugunca aynı ortamda bulunam odan warsa gor kıtap oku sık sık karsılasma ablanla bısey degıp kıskırtırsa bıle cewap werme kendılıgınden ceker ablan kendını otomatıkman ne o ole ya yok nısnalıgın fıyatını yuksek tut yok ayakkabının fıyatını yuksek tut hyr cnm bu hı normal bısey degıl...alptekınde ınsan ya bu cocukcagız hangı bırıne para yetıstırıcek bunu dusunemeyecek kadar psıkolojısı berbat olmus ablanın

arada kaynadı vallahi canım benim model gerçekten güzel de benimkiler küçücük kıs ben giyememkiiii:)))) küçük bedene uyan modellerden bakmam lazım bikaç tane benim... Allahtan aşkım alıyo gene bikaç model çeyizimde hiç yok demiyorum sayesinde:)

Önemli değl cnm senin derdin war sen yorum yapmasan bile alınmam bnm lafım başkalarına :dilcikar:
Evet büyk göğüslülere güzel durur bu malsf bize uymuo :gitme:

cnm yaa okurken dehşete kapıldım nasıl bi insan bu kadr kötü olblr ki ne kadr sorunu olrsa olsn fiyatlarla oynmlar faln çok ayıp senide buna zorluo ...

sokakta ben buna olumsuz bi yanıt verirsem ümraniyeye inecek yüz bırakmaz bende... normalde ağzının payını verebiliyordum biraz olsun çekiniyodu eskiden benden..ama artık birebir tartışmalara giremiyorum inan evde durdukça daha da acayipleşiyo biyerden sonra söylenmiyo insanı bunaltıyo...komşularım onun yüzünden evimize girmiyo artık.annemi ulu orta azarlamaları,komşularla kavga etmesi kızına bağırmaları felan sırf ses tonundan bigün kovucaklar bizi ama bakalım ne zaman...mikrofon yutmuş gibi bi ses tonu var ablam evde konuşsun sen sokaktan dinle o kadar diyim yani...

Önemli değl cnm senin derdin war sen yorum yapmasan bile alınmam bnm lafım başkalarına :dilcikar:
Evet büyk göğüslülere güzel durur bu malsf bize uymuo :gitme:

o ben oluyorumdelikafaduldensırnaşık şey
ama ben rahat edemem onun içindesırnaşık şey gögüslerim yıpranırsırnaşık şeysırnaşık şey

şeydammmm çok güzel kuzum ben rahat edemem ama görüntü aşuru seksüüüü

Onla rahat etmicen zaten kuzu rahat ettircenn nihahhaahh sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Sanki kaç dk üstünde durcak hee rahat edemezmiş gezmeye gitmek için almıon bunu yafrum sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

walla ben sewe sewe dınlerım her bırınızı burda hep gulecek değılız ya ama rabbım kımseye taşıyamayacağı kadar dert wermez emın ol sibelcim sende atlatacaksın boswer ıyı dusun sewdıgın adamı dusun nasıl olsa bır gun ewlenıp kendı ewının kadını olucaksın...
ama bu sefer annecıgının bası cok agrıyacak ah kıyamam ya....

Onla rahat etmicen zaten kuzu rahat ettircenn nihahhaahh sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Sanki kaç dk üstünde durcak hee rahat edemezmiş gezmeye gitmek için almıon bunu yafrum sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

:roflol::roflol: olsunnnnnn geende rahat etcem ki faydam olsun:roflol::roflol:
gezsmeye gidermişimm:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

anam kız suuu senın kıler buyukmu hey maasallah benımkıler kucuk ama onemlı olan karsı tarafın rahatlıgı
ula ben googleden bısey bakacaktım....

evet tutim bakıcaktın deşifre olma:roflol:

KIZLAR SıZıN KÜÇÜK ANLAYIŞINIZ NE LEYN:roflol:

inş denizim benim...ya gecenin bu saati içinizi kararttım muhabbetinizi berbat ettim ama öyle dolmuşumki yazıyorum kendimi tutamıyorum... herşey için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ne kadar yardımcı oldunuz rahatlamamda tahmin bile edemezsiniz...inş dediğin gibi enaz zararla atlatırım bu durumu...

sokakta ben buna olumsuz bi yanıt verirsem ümraniyeye inecek yüz bırakmaz bende... normalde ağzının payını verebiliyordum biraz olsun çekiniyodu eskiden benden..ama artık birebir tartışmalara giremiyorum inan evde durdukça daha da acayipleşiyo biyerden sonra söylenmiyo insanı bunaltıyo...komşularım onun yüzünden evimize girmiyo artık.annemi ulu orta azarlamaları,komşularla kavga etmesi kızına bağırmaları felan sırf ses tonundan bigün kovucaklar bizi ama bakalım ne zaman...mikrofon yutmuş gibi bi ses tonu var ablam evde konuşsun sen sokaktan dinle o kadar diyim yani...

anlıorm sibelcm Allh yardmcn olsun cidden zor akıl verblck bi durum deil yaşayn bilr ancak sen bilosn sibelcm..

:roflol::roflol: olsunnnnnn geende rahat etcem ki faydam olsun:roflol::roflol:
gezsmeye gidermişimm:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şey

bnmki 80 büyük mü ki sucum sen anlrsn :roflol:

Back