• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

loya kadıköyde wardıı sanırım bir bakayım oraya yaaa

dur hemen soruyorum hahahhahaahaha açık açık sorayım...:lepi:

Evet cnm kadkyde boğanın orda kocaman mağzaları war ama bana göre fiyatları çok pahalı nbb nin bikinilerini teysemde satıo teysemdeki fiyatlarıyla ordaki fiyatlar arasında çk fark oluo..
Tabi oranın kirasıydı flndı çıkartmaları lazm koydkları fiyattn ama bilmiorm işte..
Sor cnm acık acık sor eheheh =))

anldm seydm doğrdr tabi bn telsz kullnıorm bide öle makinden çıktı bikç kez senelerdr telsz kullnıorm sırnaşık şey

hmm anldm tatlım pentide güzel oluo bikç kez ordan da almştm :lepi:

Canım telli sütyenin duruşu daha güzel oluo daha dik duruo ve giydiğin elbiseyi gösterio resmen..
Dediğim gbi mak. atmazsan elinde yıkarsan diş fırçasyla teli çıkmaz..
Pentinin çamaşırını hiç denemedim cnm ama penti iyi bi markadır çorapları fln babam kutularını yapıodu..
Çamaşırlarınıda gönül rahatlığıyla kullanırım..

iyi geceler kızlar:)))

yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsun şekerlerim ben de füsunun hadi çüüüz yorumunu okuyunca dedim bizim kızlar nereye gittiii kaydirigubbakcemile3

haha sordum kızlar diyorki
aşkım siyah tabbiki ama gece gece ne bu iç çamaşırı muhabbeti dedi..
turuncu olmasın hatta kırmızı olmasın siyah olsun dedi haha duruşması war yarın çalışıyor dediki iç çamaşırı muhabbeti konsantremi dağıttı dedi yarın hakime iç çamaşırlarının renklerini ve özelliklerini anlatıcam sanırım dedi pamuklu wucut için en iyisidir polyester yakar falan filan dedi koptum telde...

yeni topiğimiz hayırlı olsun her nekadar ben bir görünüp bir kaybolsamda :hulya:

Canım telli sütyenin duruşu daha güzel oluo daha dik duruo ve giydiğin elbiseyi gösterio resmen..
Dediğim gbi mak. atmazsan elinde yıkarsan diş fırçasyla teli çıkmaz..
Pentinin çamaşırını hiç denemedim cnm ama penti iyi bi markadır çorapları fln babam kutularını yapıodu..
Çamaşırlarınıda gönül rahatlığıyla kullanırım..

bnmkiler doğştan dik seydam :roflol:
ama dur alcm bi tane telli seni mi kırym tatlım dedgn gibide temzlerm :lepi:

evet güzelim çok kalite cidden %100 cotton hihoyyyt

yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsun şekerlerim ben de füsunun hadi çüüüz yorumunu okuyunca dedim bizim kızlar nereye gittiii kaydirigubbakcemile3

hg cnm nasılsn evinzi aldınz mı ne zmndr denk gelmemştk yerimseniben

Hoşgeldin Sibelcimm nasılsın?
İyi geceler sanada..
Burdayız cnm biyere gtmedk yeni topic açtık sdce :lepi:

turuncu olmasın hatta kırmızı olmasın siyah olsun dedi haha duruşması war yarın çalışıyor dediki iç çamaşırı muhabbeti konsantremi dağıttı dedi yarın hakime iç çamaşırlarının renklerini ve özelliklerini anlatıcam sanırım dedi pamuklu wucut için en iyisidir polyester yakar falan filan dedi koptum telde...

sırnaşık şey

yeni topiğimiz hayırlı olsun her nekadar ben bir görünüp bir kaybolsamda :hulya:

saol cnm hg :lepi:

Hahahah koptm yaa adam dicek noluo hatuna daha evet demedi nelerden bahsedio wayy yaşadım die düşüncek vallaha sırnaşık şey
Heh iyi siyah sewiomş siyaha dewam et yavrimm..
Kız zırt pırt arama adamı işine knsntre olsun..

bnmkiler doğştan dik seydam :roflol:
ama dur alcm bi tane telli seni mi kırym tatlım dedgn gibide temzlerm :lepi:

evet güzelim çok kalite cidden %100 cotton hihoyyyt

Açtırcan ağzımı şimdi balım çocukmu emzirdikki sarksın tbki şimdi dik olck ama hele bi evlenelim yer çekimine karşı koyamıcanı görcen şmdiden alıştırman lazım kendini demirliye snra hayatta arıştıramazsın valla benden sölemesi Denizim sırnaşık şey
Batıo gbi hissedio çoğu bayan bnde dışarı çıktımda takıorum bitek ewde yellene yellene geziorm nihahaha sırnaşık şey

Hoşgeldin Sibelcimm nasılsın?
İyi geceler sanada..
Burdayız cnm biyere gtmedk yeni topic açtık sdce :lepi:

iyiyim tatlım bikaç gündür abimlerdeydim çok kötü bi durum yaşadım ama şimdi biraz daha iyiyim

eğlen coş hoşgeldin siboşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tuğçem koptum kıs hoşbuldum valla yorumları okumaya başladım kopuyorum zatiii:roflol:

eniştemin pamuklu polyester yorumu harika olmuş yaasırnaşık şey

Hahahah koptm yaa adam dicek noluo hatuna daha evet demedi nelerden bahsedio wayy yaşadım die düşüncek vallaha sırnaşık şey
Heh iyi siyah sewiomş siyaha dewam et yavrimm..
Kız zırt pırt arama adamı işine knsntre olsun..

hahahahhahah walla kesin öyle düşünücek bu hatunda war bişeyler dicek...
yok kız mesaj atıyorum ama sustum atmıyorum artık bıraktım kendi halineopuyorumnanaktan

birde dediki sonradan kapatırken teli bir zahmet dantelli olsun hahaha dedim görürsem söylerim...sırnaşık şey

iyiyim tatlım bikaç gündür abimlerdeydim çok kötü bi durum yaşadım ama şimdi biraz daha iyiyim

tuğçem koptum kıs hoşbuldum valla yorumları okumaya başladım kopuyorum zatiii:roflol:

eniştemin pamuklu polyester yorumu harika olmuş yaasırnaşık şey

kop kız allah ağlatmasın....yerimseniben
hahahah napalım iç çamaşırı muhabbeti açıldı merak ettim adamın zewkini

kız şeyda ben gece yatarken bile sutyenle yatıyorum benimki çok uğraşacak hahahahahah..ama öle push up değil rahat bir sutyen warlığı yokluğu belli değil...
alışmışım napim çıkaramıyorum yatarkenohaoldumsmile

hahahahhahah walla kesin öyle düşünücek bu hatunda war bişeyler dicek...
yok kız mesaj atıyorum ama sustum atmıyorum artık bıraktım kendi halineopuyorumnanaktan

birde dediki sonradan kapatırken teli bir zahmet dantelli olsun hahaha dedim görürsem söylerim...sırnaşık şey

Oooo siz aşmışsınız yavrim yaa..
Ne dicem teysemin dükkanında bitane saks mavisi mayokini vardı çamaşır olark ama muhteşem bişeydi ya gallipolinin ürünydü durun bakm netten bulrsam eklerm bayılıodum ona ama göğüsü olan hatunların alabilceği bişeydi o delikafadulden

kop kız allah ağlatmasın....yerimseniben
hahahah napalım iç çamaşırı muhabbeti açıldı merak ettim adamın zewkini

kız şeyda ben gece yatarken bile sutyenle yatıyorum benimki çok uğraşacak hahahahahah..ama öle push up değil rahat bir sutyen warlığı yokluğu belli değil...
alışmışım napim çıkaramıyorum yatarkenohaoldumsmile

Aaa tuğçem sütyenle yatmak çok zararlıı yatma öle :olmaz:

hb canım iyiyim de evi alamadık beklemedeyiz nişandan sonra ilgilenicez ev durumuyla

hayrlısı olsn cnm inşallh en güzelli olsun diledğn gbi yerimseniben

Açtırcan ağzımı şimdi balım çocukmu emzirdikki sarksın tbki şimdi dik olck ama hele bi evlenelim yer çekimine karşı koyamıcanı görcen şmdiden alıştırman lazım kendini demirliye snra hayatta arıştıramazsın valla benden sölemesi Denizim sırnaşık şey
Batıo gbi hissedio çoğu bayan bnde dışarı çıktımda takıorum bitek ewde yellene yellene geziorm nihahaha sırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol:
seydam bn ortaokldan beri takıorm zati dha 4 senedr telsz takıommm sırnaşık şey

yaa ama haklısın alcm bi tane tatlım :lepi:

Aaa ne yaşadın Sibelcim anlatmak istersen dinleriz biz..

vallahi günlerdir atamadım üstümden abimlerde kalıyodum ablama sinirim halen geçmedi...

pazar günü alptekinin arkadaşına davetliydik.ümraniyedeydi yakındı bize.akşam beni eve bıraktı nişan mekanını gösterdim felan herşey çok güzeldi.havayı da biliyosunuz pazar günü korkunçtu.saat 10a kadar bizde oturdu neyse kalktı.durakta 1 saatten fazla otobüs bekledi otobüs gelmiyo.taksi desen bi tane boş yok ve bu insan kasımpaşaya gidecek.abim yan dairemizde oturuyor ve evde sadece abimin oğlu var.alptekinle msjlaşıyoruz olmazsa abimlerde yeğenimle kalırsın dedim.annem de tamam dedi.alptekin onayı alınca gitmiş markete bişeyler almış tam bizim daireye geldi.ablam bir bağırmaya başladı öyle şery olur mu kalamaz elalem ne der vs. vs. ama neler diyo...anneme bağırıyo arayalım taksi gelsin felan annem de o sırada taksiyi arayalım bari dedi ve alptekin bunların hepsini duydu kapıda...noluyo içerde dedi bana.ben de ablamın onay vermediğini söyledim ve alptekin elindekileri verdi ve öyle bi surat ifadesi vardı ki çocuk acayip kötü oldu..en korkunç olanı da çakmak köprüsüne sinirden yürüyerek çıkmış ve köprüde o kadar beklemesine rağmen hava şartlarından dolayı otobüs gelmemiş.gece 12buçukta arkadaşı kasımpaşadan arabasıyla gelmiş almış alptekini.ablamı sildi.nişana gelirse kovarım dedi.evime de gelemez düğünüme de asla dedi...

gururunun çok incindiğini bidaha nişan düğün harici bize asla gelmeyeceğini söyledi.inanılmaz rezil oldum...

Back