- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
- #1.141
biticek canım şu askerlik var ya ah ulan ahhhhhhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
superisiiiiiiiiiiiii sana ulaşamıyorum benii eklersen ancak yazabilirim özel msja ve ziyaretçiye kpalı ccnm profilinnn
Benimde nişanlım Şeydanın hemşerisi kürt asıllı, bu durumda evlenince bende kürt olcam :))
Şeydaaa sen fotoğrafını ekledinde benim mi haberim olmadı kuşum?
Kızlarr avatarımdaki ankle botlar nasıl?Ayy bayıldım yaa bulsam aynısını hemen alcam :))
Çok güldüm ya :roflol:
Ben geldim kızlar..... delikafadulden
ewetttttttttttttttttttttttttttttttttttttt dicemmm
anladım canım yaa şeyden sordum ben takımları sordum ama felaket para yaaa 49 milyom 30 dan aşağı yok acaba ölemi alıyosun die sordum ama ben hiç girmedim daha sütyen kilotlara yavaş yavaş girerim artık da eksik bitmiyoki anam ne iştir anlamadım yaaaa....
ohaa veremem 49 lira 2liraya neler aldım 5 liraya bide:jeyyar:
normalde hemen almam ama bu gördüklerim süperdi dayanamadım hemde ucuz
çok seviom delikafadulden
iyi gidiyo napalımaradı hasta olmuş kurban olduğum:asigim:
yii geliodu sesi ama kar varmış donuo orda:çok üzgünüm:
benim düğünümde 2-3 temmuzz
kız acımıyorummmm ama ucuz buluncada göze hitap ediyosa alıyorumm yafrummm
Balım çamaşır işinin içindeyim o yüzden diorum bire bir teninize temas edio öle almak sağlıklı değil bak onları alıosun ne kdr kullanıosun paraya kıyıyosun kaliteli alıosun hem sağlığını tehlikeye atmıosun hemde uzun zamanlar kullanabiliosun..
Sence hangisi mantıklı?
Balım çamaşır işinin içindeyim o yüzden diorum bire bir teninize temas edio öle almak sağlıklı değil bak onları alıosun ne kdr kullanıosun paraya kıyıyosun kaliteli alıosun hem sağlığını tehlikeye atmıosun hemde uzun zamanlar kullanabiliosun..
Sence hangisi mantıklı?
seydam sucukum slm opuyorumnanaktan
hehehe çamışr konusu mu oooo süperrrr :jeyyar:
anam ancak kapadık teli...
mühürlü kaderim gitmişsin ama yazayım dedim hayatım 5 ayda olsa beklemek zor tatlım ya sende konuşursun uzun uzun hem seninkinin askerliği bitiyor bide bana bak daha gidicek ağustosta...
su perim hayatım adam hakketen bu ay battı walla artık çekinir oldum söleyincede kızıyor sen ne düşünüyorsun onları diyor bırak diyo arayacağım diyor...
haklısın kuzucum tabiaklinialirimsmile
uzun zaman kullanmak daha mantıklı özellikle sağlık içinbayanssulusmile
ama mesela görüyorum böle seksi seksi çamaşırlar 10 lira ama bi bakıom kaliteli mağazaya bi alt kısım 40 liraeyvahedigeldismile bazende batıoolumunekankayizsmile
ama genelde marka giymeye çalışıyorum :lepi:
kız bak bakam görüon mu ziyaretçimi
Canım her adı çıkmş marka kaliteli anlamına gelmes zaten dokunduğun zaman hangisinin kaliteli oldğnu anlayabiliosun..
O kadar para veriosun birasda dikktli kullanmak lazım tbkide..
Bide takım oldğnda fiyat değişio tek fiyatları değişio bi alt çamaşıra çk uçuk fiyat koydukları olabilio..
Ama bence deyiyo verdiğiniz paraya :lepi:
seydam sucukum slm opuyorumnanaktan
hehehe çamışr konusu mu oooo süperrrr :jeyyar:
selam canım hıoşgeldinnnn hee öleeesositososito
kız aveda ayda 70 liraya istersen 7 gün 24 saat konuş bedava sınır filan yok ona geçin bencehihoyyyt
selam canım hıoşgeldinnnn hee öleeesositososito
kız aveda ayda 70 liraya istersen 7 gün 24 saat konuş bedava sınır filan yok ona geçin bencehihoyyyt
kız bununkide ondan zaten oda bende aweayız ama ben kontürlüyüm o hatlı...
ne bilim bu kada konuşmayla sınırı aşmazmıyız ayol kulagıma yapıştı tel...
Evet cnm bazı kampanyaların dk sınırları oluo belki öyleyse sınırı aştığında baya geçiriolar..
Mesela turkcellde arıolar size bu kampanya uygun aramalarınızı inceledik fln die oda aveanın mşteri hzmetlerini arasın onlar aramıosa kendine uygun paketten alsın..
Gerek yok o kdr para ödemeye..
Hoşgeldin Denizim..
Evet çamaşır konu :lepi: