"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

kızlaaaaaarrrr bugün gittim üç yane atletli kilotlu yada atletli baksırlı takımlar oluyo ya onlardan aldım üç tane ayyy süper yaa sabırsızlanıyorum onları giymek için başka alıcaklarım olmasa elime geçen paranın hepsini geceliklere bu tarz takımlara iç çamaşırlara harcıcam resmen yaa çok seviyorum yaaa...aklinialirimsmile

banada getir llllllllla kankim:icecream:

getireyim bi koşukaydirigubbakcemile4

kızlaaaaaarrrr bugün gittim üç yane atletli kilotlu yada atletli baksırlı takımlar oluyo ya onlardan aldım üç tane ayyy süper yaa sabırsızlanıyorum onları giymek için başka alıcaklarım olmasa elime geçen paranın hepsini geceliklere bu tarz takımlara iç çamaşırlara harcıcam resmen yaa çok seviyorum yaaa...aklinialirimsmile

bende bayılırımmmmmmaklinialirimsmile

Herkese iyi geceler arkadaşlar öpüldünüz.Ben biraz kitap okuyacağım o da uyku getirir..
iyi geceler cnm yine gel öptümmmopuyorumnanaktan

ayyy bende öleyim bir sürü var ama hala alıyorum aşkım da almıs geçenlerde bana heidyeee ayyy bitiyorum geceliklere aslın da epey de var ama olsun her gece birini giyerim sanırsambilmiyorumkismile o günleri bende iple çekiyom senin düğüne kaç ay var cnm arkiiiiiimboshayallersmile

bende bayılırımmmmmmaklinialirimsmile

hety beee...kaydirigubbakcemile5
yaaa senin kaç tane var böle şeylerin canım ve daha almayı düşünüyomusun benim var toplam bi 10 tane falan belki üç tane falan daha olabilir ama bana az gelio yaa millet yeter dio ama bana az gelio gecelik böle bu tarz takımlar falan toplam 10_15 tane vardır heralde 6_7 yanesi gecelik ama...
yaa yetermi sizceeee ama öle güzel şeyler varki başka yere verceğim parayı dayanamayıp bunlara veriyorum yaw elimde deil...

ula 2 dk boş bırakmaya gelmiyor kimene yazcağımı şaşırdım...
gülay'cım karar werdim canı sıra ewet demeye geldi...
şeydacım hakket ben yarı adanalıyım allahın adamıyım artık hahahahahah
phenomoncum yunanistanlıyım amaaaaaaaaa o kızlar kadar güzel değilim ah ahhhhhhhh.
bu arada o tarz botları gitti gidiyorda bulabilirsin....
mühürlü kaderim naber kız almışsın gene donları atletleri hade bakalım güle güle giy...
su perisi koyun say canım uykun gelir hahahahahah

hety beee...kaydirigubbakcemile5
yaaa senin kaç tane var böle şeylerin canım ve daha almayı düşünüyomusun benim var toplam bi 10 tane falan belki üç tane falan daha olabilir ama bana az gelio yaa millet yeter dio ama bana az gelio gecelik böle bu tarz takımlar falan toplam 10_15 tane vardır heralde 6_7 yanesi gecelik ama...
yaa yetermi sizceeee ama öle güzel şeyler varki başka yere verceğim parayı dayanamayıp bunlara veriyorum yaw elimde deil...

bayılırım her renk iç çamaşırı alıyorum:kedi:
gecelik tarzı vardelikafadulden takımda alıcam ama beğendimdelikafadulden
ama üstünde kalmazki bende çok seviom almayıdelikafadulden

kızlar ben yatıyorum iyi geçeler herkeze beni özleyin emi yarın görüşürükkkkk hepinize kucak dolusu sevdiler en güzele emanetsinizz:ecrin_bebek: bebeleriiiiiiim

ayyy bende öleyim bir sürü var ama hala alıyorum aşkım da almıs geçenlerde bana heidyeee ayyy bitiyorum geceliklere aslın da epey de var ama olsun her gece birini giyerim sanırsambilmiyorumkismile o günleri bende iple çekiyom senin düğüne kaç ay var cnm arkiiiiiimboshayallersmile
ayyyy nası bişi almış kııııızzz söle çabuk...:jeyyar:
yaa benimde var birazda senin kaç tanedir tahminen canım...
düğünümede var canım yaa o şafak ama gelince uzatmayı düşünmüyoruz ya temmuzda olur yada eylülde bayram sonrası olur canım...ama inşallah temmuzda olur daha fazla beklicek takatim kalmadı yaşadıklarım ii ce bezdirdi yıprattı beni...o yüzden hiiiiiiiççç uzatasım yok daha fazla inşallah temmuzda olur...:Saruboceq:

3 ay 3 hafta 1 günmü düğünün yoksa o şafakmı canm

o şafak bitanem...a.s.

Back