"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

ümmüm 25 tane vardır raha t onun aldıgı siyah ama manyak birşeyyyy gözlerime cok uyar Allah tamamına erdirsin isediğin zamanda cnm iyi geceler ben yatıyommmmm

kızlar ben yatıyorum iyi geçeler herkeze beni özleyin emi yarın görüşürükkkkk hepinize kucak dolusu sevdiler en güzele emanetsinizz:ecrin_bebek: bebeleriiiiiiim
ii geceler bitaneeemmmm biz özlicez seni sende bizi özle sende Allaha emanet ol canım tatlı uykular...opuyorumnanaktan
bayılırım her renk iç çamaşırı alıyorum:kedi:
gecelik tarzı vardelikafadulden takımda alıcam ama beğendimdelikafadulden
ama üstünde kalmazki bende çok seviom almayıdelikafadulden
yaa benim basen altı geceliklerim var alt üst atletli yakımlarım var iç çamaşırı almadım hiç...
iç çamaşırı derken neyi kastediyosun su cum sütyen kilot mu...???

ümmüm 25 tane vardır raha t onun aldıgı siyah ama manyak birşeyyyy gözlerime cok uyar Allah tamamına erdirsin isediğin zamanda cnm iyi geceler ben yatıyommmmm

ay ne güzel yaaa o zaman durmak yok bende devam etcem almaya artık bugün kendi kendime abartıyomuyum acaba die düşünmeye başlamıştım ama abartmıyomuşum demekki...oley beee bende bunu istiyodum zatennnn durmak yok almaya devammm...:dance:
ii geceler bitanem tatlı rüyalar...a.s.

ii geceler bitaneeemmmm biz özlicez seni sende bizi özle sende Allaha emanet ol canım tatlı uykular...opuyorumnanaktan

yaa benim basen altı geceliklerim var alt üst atletli yakımlarım var iç çamaşırı almadım hiç...
iç çamaşırı derken neyi kastediyosun su cum sütyen kilot mu...???

her ikiside:kedi: ikisindende alıyorum:kedi:
takımdan çok onları alırım:kedi::kedi:
onlar daha önemli beee sonuçta sürekli üstünde takımı giyersen görücekaklinialirimsmile

nişanı konuşuyorduk ...ağustosta gidicek askere gitmeden önce nişanı yapalım dedi...öle işte...zemuszemus

oyyyyy Allah tamamına erdirsin şimdiden tatlım hayırlı olsun...a.s.:nazar:
sende bwnim gibi nişanlı nişanlı asker yolu beklicen yani ölemi Allah kolaylık versin tatlım yaaaa.....:1hug:

oyyyyy Allah tamamına erdirsin şimdiden tatlım hayırlı olsun...a.s.:nazar:
sende bwnim gibi nişanlı nişanlı asker yolu beklicen yani ölemi Allah kolaylık versin tatlım yaaaa.....:1hug:

saol bitanem hepimiz için...
ewet tatlım ya 5 ayda olsa çok zor geçicek benim için ...allah hepimize kolaylık wersin....

kızlar teldeyim yine adanalımla...

saol bitanem hepimiz için...
ewet tatlım ya 5 ayda olsa çok zor geçicek benim için ...allah hepimize kolaylık wersin....

kızlar teldeyim yine adanalımla...

ohhh konuş tatlım konuş...
ben konuşamadım bugün sen konuş uzun uzun...
sen şanslıymışsın yaaa benim gibi 15 ay beklemicen...

ayrı alırım canım mesela pmebe sutyene takım siyah pembe çizgili ipli alt kapişşdelikafadulden

anladım canım yaa şeyden sordum ben takımları sordum ama felaket para yaaa 49 milyom 30 dan aşağı yok acaba ölemi alıyosun die sordum ama ben hiç girmedim daha sütyen kilotlara yavaş yavaş girerim artık da eksik bitmiyoki anam ne iştir anlamadım yaaaa....

anladım canım yaa şeyden sordum ben takımları sordum ama felaket para yaaa 49 milyom 30 dan aşağı yok acaba ölemi alıyosun die sordum ama ben hiç girmedim daha sütyen kilotlara yavaş yavaş girerim artık da eksik bitmiyoki anam ne iştir anlamadım yaaaa....
yavrum benim yaaaa...Şeniz
nası gidiyo aradımı bugün...:kahve:

ohaa veremem 49 lira 2liraya neler aldım 5 liraya bide:jeyyar:
normalde hemen almam ama bu gördüklerim süperdi dayanamadım hemde ucuz:delphin:
çok seviom delikafadulden
iyi gidiyo napalım:nazar: aradı hasta olmuş kurban olduğum:asigim::nazar:
yii geliodu sesi ama kar varmış donuo orda:çok üzgünüm:

ohaa veremem 49 lira 2liraya neler aldım 5 liraya bide:jeyyar:
normalde hemen almam ama bu gördüklerim süperdi dayanamadım hemde ucuz:delphin:
çok seviom delikafadulden
iyi gidiyo napalım:nazar: aradı hasta olmuş kurban olduğum:asigim::nazar:
yii geliodu sesi ama kar varmış donuo orda:çok üzgünüm:

oyyy kıyamam yaaa benimki aramadı bugün yaa işi çoktur dicem ama iş yok bu aralar neyse yarın alırım ifadesinii...benimkinin ordada kar var tatlım yaaa eksilerdeymiş sıcaklık ama napak canları tehlikede olmasında gerisini atlatırız beraber bi şekilde...kaydirigubbakcemile4

oyyy kıyamam yaaa benimki aramadı bugün yaa işi çoktur dicem ama iş yok bu aralar neyse yarın alırım ifadesinii...benimkinin ordada kar var tatlım yaaa eksilerdeymiş sıcaklık ama napak canları tehlikede olmasında gerisini atlatırız beraber bi şekilde...kaydirigubbakcemile4

doğru diyosun canım canları sağ olsundahihoyyyt
atlatırız kız deli gibi özledim be:asigim:
nefesim kesiliyo artıkkk:çok üzgünüm:

doğru diyosun canım canları sağ olsundahihoyyyt
atlatırız kız deli gibi özledim be:asigim:
nefesim kesiliyo artıkkk:çok üzgünüm:

bende çok özledim canım yaaa şimdi ona sarılıp uyusam ne güzel olurdu yaa onu koklaya koklaya uyusam....
of yaaaaa ne zaman geçicek bu günler ne zaman gelicek de evlencem ben yaaaaa.....:çok üzgünüm:

Back