"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Bakalım canım değerlendiricez artık.
Hiç sorma canım ya,balayında hemencik havuza daldım,enfeksiyon kapmışımeyvahedigeldismile
Dün ilaç falan aldık şimdi daha iyiyim.
Balayı süperdi ama kısa sürdü..
Gene de çok güzeldi
Alanyaya gittik biz canım balayına.
Siz nereye gittiniz,nasıldı?

Aaaa cnm yaa bende havuza girdim ama 3. gn falandı ve hemen gidip bikinimi değiştirdim..
Denize girdiğimde de çok sık bikini değiştirdim zaten..
Çook geçmiş olsun tekrar cnm..
Banada çok kısa geldi yaaaaaa :1no2:
Biz Antalya-Kemere gittik cnm Amara Wing..
Süperdi yaa tesis muhteşemdii..
Bidahaki tatilde ya yine oraya gidicez yada Amaralardan başka bitanesine opuyorumnanaktan

Aaaa cnm yaa bende havuza girdim ama 3. gn falandı ve hemen gidip bikinimi değiştirdim..
Denize girdiğimde de çok sık bikini değiştirdim zaten..
Çook geçmiş olsun tekrar cnm..
Banada çok kısa geldi yaaaaaa :1no2:
Biz Antalya-Kemere gittik cnm Amara Wing..
Süperdi yaa tesis muhteşemdii..
Bidahaki tatilde ya yine oraya gidicez yada Amaralardan başka bitanesine opuyorumnanaktan

Ben de çok sık değiştirdim bikini ama hemen ertesi gün girince havuza işte böyle oldu..
Neyse geçer hemencik umarım.
Evet bizim tesis de güzeldi hayatım ya,beğendik..
Çok güzel her şey maaşallah:nazar:

esrant çok geçmiş olsun canım... dikkat et kendine... canım ev hattı olmadanda adsl bağlanabiliyor diye bir haber okumuştum geçen hafta bence türk telekomu arayıp bilgi al..

şeydam nasılsın canım... amin canım benim inşallah yaa.. bu arada görümcem seni gördü avatarındaki fotodan bile ne kadar tatlı bi kızmış diyo :))

kıskandım ben sizi taze gelinler yaaaa.... bende evlenmek istiyom bende balayına gitmek istiyom kocişimlee... delikafadulden bide bu yaz yıllık iznim yok o yüzden evlenince tatil yapabilcem maalesef :sinifsinif:

Ben de çok sık değiştirdim bikini ama hemen ertesi gün girince havuza işte böyle oldu..
Neyse geçer hemencik umarım.
Evet bizim tesis de güzeldi hayatım ya,beğendik..
Çok güzel her şey maaşallah:nazar:

Maşallah canım :nazar: :nazar:

Şeydaa Amaraya mı gittiniiizzz :((
Ben bu yaz orda yaşamak istiyorum yaa :))

Bitanem mutlaka gidip gör..
Geçen senede ailemle amaraya gitmek istiodum ama Wing değildi başka bi tesisiydi..
Olmadı yer kalmamıştı ayarlayamamıştık..
Kısmet balayında Amaraya gitmekteymiş..

esrant çok geçmiş olsun canım... dikkat et kendine... canım ev hattı olmadanda adsl bağlanabiliyor diye bir haber okumuştum geçen hafta bence türk telekomu arayıp bilgi al..

şeydam nasılsın canım... amin canım benim inşallah yaa.. bu arada görümcem seni gördü avatarındaki fotodan bile ne kadar tatlı bi kızmış diyo :))

Aslıcım iyiym Allaha şükürr sen nasılsın?
Ayy çook teşekkür ediorum görümcene cnmmmmmmmmm çok mutlu oldumm opuyorumnanaktan

kıskandım ben sizi taze gelinler yaaaa.... bende evlenmek istiyom bende balayına gitmek istiyom kocişimlee... delikafadulden bide bu yaz yıllık iznim yok o yüzden evlenince tatil yapabilcem maalesef :sinifsinif:

Aslıcım kıskanma amaa :gitme:
Sen teze gelin olduğnda biz artık eskimiş olcazz sempatiksalakcinni

Şeydam geçen yaz gitmiştim arkadaslarımla amaraya bu yaz inşallah yine olurr
Bu arada siz taze gelinler ben şaka maka 7 aylık oldumm :D

O zamanda ben kıskandırtcam sizi dimi :roflol: şaka yapıyom prensesim...
valla gelinliğinide çok beyendi he.. yakından resmi yokmu sende böyle yaptır valla çok güzel gözüküyo dedi kaydirigubbakcemile3
dedim resim vardı ama meftaa
sildim :sinifsinif:

O zamanda ben kıskandırtcam sizi dimi :roflol: şaka yapıyom prensesim...
valla gelinliğinide çok beyendi he.. yakından resmi yokmu sende böyle yaptır valla çok güzel gözüküyo dedi kaydirigubbakcemile3
dedim resim vardı ama meftaa
sildim :sinifsinif:

Tekrar çok teşekkür ederim cnnmmm..
Sen iste ben yine yollarım güzelim..
Diğer resimlerde geçsin elime gelinliğin daha net belli oldğu bi resm varsa onu yollarım hatta a.s.

Tekrar çok teşekkür ederim cnnmmm..
Sen iste ben yine yollarım güzelim..
Diğer resimlerde geçsin elime gelinliğin daha net belli oldğu bi resm varsa onu yollarım hatta a.s.

canımcım eğer resimler eline geçtiğinde daha net resimler var ise gönderirsen çok sevinirim.sen diktirip satın almıştın dimi

canımcım eğer resimler eline geçtiğinde daha net resimler var ise gönderirsen çok sevinirim.sen diktirip satın almıştın dimi

Tabi gönderirim canımm..
Evet diktirip satın aldım ben..
Tasarımıda bana ait gelinliğimin :lepi:
Anneminde biras katkıları var tebi :1:

Teşekkür ederim canım....
Daha alışamadım bugün ilk iş günüm.
nasıl gitcem eve bilmiyorum.. çok zor geliyor.

Teşekkür ederim canım....
Daha alışamadım bugün ilk iş günüm.
nasıl gitcem eve bilmiyorum.. çok zor geliyor.

Evliliğemi alışamadın daha?
Ee hazırlıktı oydu buydu tatildi derken çalışmak zor gelmiştir tebii..
Ama düşün eve gidiceksin sevdiceğin yanında olcakk bütün yorgunluğunu alırr heraldee :1:

ayy hala inanamıyorum bazen evli olduğuma:kedi:
Çok güzel bir duygu bu çokkk..
Yalnız kızlar bir şey sormam gerekiyor.
Biz doğu kontrol hapı ile korunuyoruz.
Benim 21 günlük hapım bitti cuma günü,şimdi 7 gün aradayım.
Bu ara haftada,adet oluncaya kadar girilecek olan ilişkide ek bir yöntem mi gerekir korunmak için?
Yoksa gerekmez mi?
Bilgisi olan var mı?

ayy hala inanamıyorum bazen evli olduğuma:kedi:
Çok güzel bir duygu bu çokkk..
Yalnız kızlar bir şey sormam gerekiyor.
Biz doğu kontrol hapı ile korunuyoruz.
Benim 21 günlük hapım bitti cuma günü,şimdi 7 gün aradayım.
Bu ara haftada,adet oluncaya kadar girilecek olan ilişkide ek bir yöntem mi gerekir korunmak için?
Yoksa gerekmez mi?
Bilgisi olan var mı?

Allah nazarlardan korusun cnm..
Sorduğun soruyla ilgili bi bilgim yok cnm netten araştırabilrsin veya doktoruna sorabilrsin..
En dğru bilgiyi yine doktorun verir yerimseniben

Back