"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Allah nazarlardan korusun cnm..
Sorduğun soruyla ilgili bi bilgim yok cnm netten araştırabilrsin veya doktoruna sorabilrsin..
En dğru bilgiyi yine doktorun verir yerimseniben

Amin canım hepimizi inşallah:nazar:
Evet haklısın hayatım en iyisi doktora danışmak.
Siz bu konuda ne yapıyorsunuz canım?
Hap kullanmıyorsun değil mi?

Amin canım hepimizi inşallah:nazar:
Evet haklısın hayatım en iyisi doktora danışmak.
Siz bu konuda ne yapıyorsunuz canım?
Hap kullanmıyorsun değil mi?

selam canım bende hap kullanıyorum.
Doktor bana ilacı bıraktığın o 7 günde ilaç seni korumaya devam ediyor diye söylemişti..
Problem yok yani...kaydirigubbakcemile5

iyidir bebiş ya nolsun valla bildiğin gibi işte henüz bi hazırlık yapamıyoz kiracı evi boşaltsa günü belirlesek gelinlik bakmaya başlasak oof ooff...
aslında 9 ekime isim yazdırdık nişanlımın tanıdığı bi salona bizi tanıdıkları için kapora istemeden ismimizi yazdılar o güne ama olurda o günün müşterisi çıkarsa haber vercekler bize napalım geliyomusunuz salonu tutmya yoksa verelmmi falan diye :(( e kiracıda çıkmadan bişede yapamıoruz temmuz başı çıkcam demiş kayınpederime ama bakalım inşallah çıkarda bizde gider kimse tutmadan tutarız 9ekim için.. çünkü ekim ayında boş yer yok salonlarda :1shok:

Evett hamileyim :CüvCüv:
maşallah, Allah sağlıkla elinize almayı nasip etsin bebişinizi...:Saruboceq:

iyidir bebiş ya nolsun valla bildiğin gibi işte henüz bi hazırlık yapamıyoz kiracı evi boşaltsa günü belirlesek gelinlik bakmaya başlasak oof ooff...
aslında 9 ekime isim yazdırdık nişanlımın tanıdığı bi salona bizi tanıdıkları için kapora istemeden ismimizi yazdılar o güne ama olurda o günün müşterisi çıkarsa haber vercekler bize napalım geliyomusunuz salonu tutmya yoksa verelmmi falan diye :(( e kiracıda çıkmadan bişede yapamıoruz temmuz başı çıkcam demiş kayınpederime ama bakalım inşallah çıkarda bizde gider kimse tutmadan tutarız 9ekim için.. çünkü ekim ayında boş yer yok salonlarda :1shok:

ahh cnm bnm yaa du bakalım müşteri çıkana kdr bişiler belli olur belki..ev mi bulamıyoki kiracı çıkmıyo ki ?

menun olduum..şeyda ne hoş duruyosun fotonda..güzel gelin olmuşsun ..

Çisil karşılaşamıodum senle bayadır diyom nerede bu kız..

Ayyy Şeydaa aşkolsuun :)) Benim acil çıkmam lazım tatlım akşama görüşrüüzz

Aaa ama canım sen bebişin için örüyosunn :1:
Tamam güzelim görürşüss dkkt et kendine :3:

menun olduum..şeyda ne hoş duruyosun fotonda..güzel gelin olmuşsun ..

Çisil karşılaşamıodum senle bayadır diyom nerede bu kız..

Bende memnun oldum..
Teşekkür ederiimm çook mercii opuyorumnanaktan a.s.

Back