"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

şeydacımmm çok sağol yaa öyle açıklayıcı anlatmışsın ki çok sağol canım..patik çoraplar da tam ayağımı kapatmayabilir parmağımı..demek ki kilotlu çorap.Antalyadayım ben kimisi ölürsün sıcaktan diyo ama ??

Aslıcımmm darısı sana canım sen de çok tatlı çıkmışsın

canım mutlaka çorap giy bende hiç giyemiyorum çorapsız mafediyo ayaklarımı ve ayakkabyıı sanki ayağıma olmuyomuş gibi hssedyorm aynı senn gibi :)) ben nişanda içime giydm ten rengi külotlu ister istemez yürürken tarlatan tutcaksın ve bacakların çıplak gozukmesı yerıne corapla gozukunce hem dahada ıyı gozukuo daha hos duruo hemde daha rahat edersn canm en ıncesınden alırsın bı tanede dız hızası corap alırsn yanına olr bter cnm

canım benim çok sağolun valla iyi ki varsınız.Gelin çorapları var pentinin onlardan düşünüyorm ben de kilotlu..Ten de olabilir ikisi arasında kararsızım.Bi de yanına patik mi dizaltı mı alsam onda karar veremedim.Ama yansam da ayağımın acımasından iyidir sanırım :D

ah ah keşke bende 2010 gelini olsaydım
mutluluklar hepinize evlenenler evlenmişlere

şeydam naber...
listenin güncel halini bu sayfayada eklesene bebişimm :))
herkes ilk sayfaya bakmayablir sen sölemesen blmıyodm mesela ılk sayfda oldgnu
hem evlenen cici gelinlerimizide çıkar kıskanıorum yaa :D zaten kalmışım en sona morelım bozldu :D

Canım yine maşallah bak senin tarih belli bende daha o da yok boshayallersmile

Aslıcım çok sağol canımm :) Kilotlu aldım dün 2 tane birisi hiç belli bile olmuyor ondan gidip 1 tane daha aldım..3 kilotlu çorap aldım yani:D Daraldıkça çıkarırım:D 2 de patik aldım ama o belli oluyo hoş durmuyo..2 tane pentinin fit 15 sahra rengi aldım parlak ve ten renginden 1 ton açık..1 tane de nbbden sahra rengi mat aldım..Parlağı giyeceğim belli bile olmuyo..Napiim yanarsam da :D

Selam kızlar..
Gene annemlere geldi,burdan giriyorum nete
Bugün tam 1 haftalık gelin oldum:)
Ahh ahhh geçen hafta bugün bu saatlerde aman amann ne koşuşturmacaydı..

Selam kızlar..
Gene annemlere geldi,burdan giriyorum nete
Bugün tam 1 haftalık gelin oldum:)
Ahh ahhh geçen hafta bugün bu saatlerde aman amann ne koşuşturmacaydı..

Oy tatlımm maşAllah..
Sizleri böyle 1 hafta 15 günlük görünce kendimi kıdemli hissediyorum bayanssulusmile :1rolleyes:

Back