- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
- #8.661
ee öyle tabii canım,artık kıdemlisiniz sizkaydirigubbakcemile2
canım senin bebişin de kız olacakmış,çok sevindimkaydirigubbakcemile2
Evet tatlımm Duru Kızım geliyor inşAllahhh..:CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee öyle tabii canım,artık kıdemlisiniz sizkaydirigubbakcemile2
canım senin bebişin de kız olacakmış,çok sevindimkaydirigubbakcemile2
İnşallah canım benim..ismi gibi dupduru,tertemiz bir kızın olacak inşallah..
Aslıcım çok sağol canımm :) Kilotlu aldım dün 2 tane birisi hiç belli bile olmuyor ondan gidip 1 tane daha aldım..3 kilotlu çorap aldım yaniDaraldıkça çıkarırım
2 de patik aldım ama o belli oluyo hoş durmuyo..2 tane pentinin fit 15 sahra rengi aldım parlak ve ten renginden 1 ton açık..1 tane de nbbden sahra rengi mat aldım..Parlağı giyeceğim belli bile olmuyo..Napiim yanarsam da
![]()
oy kıyamam ben sana... :1hug: canım bu bizim istediğimiz tarih daha salonla sözleşme yapmadık salon tanıdık olduğu için isim yazdırdık sadece :sinifsinif:Canım yine maşallah bak senin tarih belli bende daha o da yok boshayallersmile
oy kıyamam ben sana... :1hug: canım bu bizim istediğimiz tarih daha salonla sözleşme yapmadık salon tanıdık olduğu için isim yazdırdık sadece :sinifsinif:
Olsun tatlım yaa maşallah siz kendiniz tarih belirlemişsiniz o o kadar güzel bir şey ki maşallah maşallahBendesürekli kendi kafamda tarih uyduruyorum ama beni almaya pek niyetli değiller sanırsam senağlama
Evet tatlımm Duru Kızım geliyor inşAllahhh..:CüvCüv:
aslıcımm sorma valla nasılsa ilerde de kullanırım ya da yırtılırsa die doldurdumsahranın parlak mı mat mı sence??
Olsun tatlım yaa maşallah siz kendiniz tarih belirlemişsiniz o o kadar güzel bir şey ki maşallah maşallahBendesürekli kendi kafamda tarih uyduruyorum ama beni almaya pek niyetli değiller sanırsam senağlama
Canım şimdi görüyorum kusura bakma lütfen daha önceden söyleyemedim bilmediğimden :1rolleyes: Hayırlı olsun sağ sağlim dünyaya gelsin inşallah duru bebek zemuszemus
şeydacımmm çok sağol yaa öyle açıklayıcı anlatmışsın ki çok sağol canım..patik çoraplar da tam ayağımı kapatmayabilir parmağımı..demek ki kilotlu çorap.Antalyadayım ben kimisi ölürsün sıcaktan diyo ama ??
Aslıcımmm darısı sana canım sen de çok tatlı çıkmışsın
ndrcn çok tşkler canım opuyorumnanaktan
kızlar bakın beyendiğim yemek odası takımı : http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13689577#post13689577
buda salon takımı : http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/371179-aslinin-beyendigi-salon-takimi.html#post13689494
sağol canım amin inşallah...
.bak buda yatak odası
http://www.kadinlarkulubu.com/yatak-odasi-takimi/371189-aslinin-beyendigi-yatak-odasi-takimi.html#post13689710
canım benim çok sağolun valla iyi ki varsınız.Gelin çorapları var pentinin onlardan düşünüyorm ben de kilotlu..Ten de olabilir ikisi arasında kararsızım.Bi de yanına patik mi dizaltı mı alsam onda karar veremedim.Ama yansam da ayağımın acımasından iyidir sanırım![]()
ah ah keşke bende 2010 gelini olsaydım
mutluluklar hepinize evlenenler evlenmişlere
Selam kızlar..
Gene annemlere geldi,burdan giriyorum nete
Bugün tam 1 haftalık gelin oldum:)
Ahh ahhh geçen hafta bugün bu saatlerde aman amann ne koşuşturmacaydı..
Kilotluyla rahat ediosun cnm onun yanmasydı fln olmuyo emin ol..
Benim evlendiğim günde çok sıcaktı hava ama şöyle düşün abiye giymiosunki bacaklarını sıkıştırsında bunaltsın seni..
Alt taraf zaten püfür püfür
Aslıcım çook güzel beğendiklerin..
Allah alıp evinize dizdiğiniz zamanlarıda göstersin inşallah :Saruboceq:
Pentinin gelin çorapları bildiğim kadarıyla beyaz ve tonlarında..
O yüzden onu tercih etmemiştim ..
Pek güzel durmaz gbi gelio bana..
Vee evet ayağının acımasından iyidir çnkü sürekli ayakta oluyosun istesende oturamıosun bazen..
Hele hele o bitmek bilmeyen takı töreniiiiiii akannehir
Teşekkürler cnm hayırlısıyla darısı başına inşallah :Saruboceq:
Oooo teze gelin hoşgeldinn.
Evine net ne zaman bağlancak?
Nasılsın? Nasıl gidio evlilik?
Eee bide artık değiştirsen şu bekar yazısınıda evli yapsan![]()
Hoşbuldum canım benimopuyorumnanaktan
Netin ne zaman bağlanacağı belli değil ya,telefon hattı almak gerek diyorlar ama biz de ev telefonu istemiyoruz.Ne yapacağız bilmiyorum.
Canım iyi olmaya çalışıyorum ama biraz rahatsızım maalesef:bbo:
Evlilik çok keyifli gidiyor şimdilik aman Allah bozmasın:Saruboceq:
Sen nasılsın tatlım,senin nasıl gidiyor?
Aa evet ben bi profilime bakayımzemuszemus
Hmm evet telefn hattı bağlatmak gerekio.
Wınnlardan alabilrsinz illa telefn hattı bağlatmak istemiosanız cnm..
Gemiş olsun cnm neyin var?
Allah bozmasın cnm balayın nasıldı? Nereye gitmiştiniz siz?
Benimde iyi gidio Allaha şükür cnm :Saruboceq: