"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

haha kız gözün doysun napcan 3 taneyi yanmazsın bbeegm bende penti sahra almıştım :)

Canım yine maşallah bak senin tarih belli bende daha o da yok boshayallersmile
oy kıyamam ben sana... :1hug: canım bu bizim istediğimiz tarih daha salonla sözleşme yapmadık salon tanıdık olduğu için isim yazdırdık sadece :sinifsinif:

aslıcımm sorma valla nasılsa ilerde de kullanırım ya da yırtılırsa die doldurdum sahranın parlak mı mat mı sence??

oy kıyamam ben sana... :1hug: canım bu bizim istediğimiz tarih daha salonla sözleşme yapmadık salon tanıdık olduğu için isim yazdırdık sadece :sinifsinif:[/QUOTE]

Olsun tatlım yaa maşallah siz kendiniz tarih belirlemişsiniz o o kadar güzel bir şey ki maşallah maşallah Bendesürekli kendi kafamda tarih uyduruyorum ama beni almaya pek niyetli değiller sanırsam senağlama

oy kıyamam ben sana... :1hug: canım bu bizim istediğimiz tarih daha salonla sözleşme yapmadık salon tanıdık olduğu için isim yazdırdık sadece :sinifsinif:

Olsun tatlım yaa maşallah siz kendiniz tarih belirlemişsiniz o o kadar güzel bir şey ki maşallah maşallah Bendesürekli kendi kafamda tarih uyduruyorum ama beni almaya pek niyetli değiller sanırsam senağlama[/QUOTE]

Valla canım öyle bi anda oluyoki herşey plansız progamsız...Biz nişanlanmadan önce sözleşme yapmıştık kaydirigubbakcemile3 tabi kimsenin haberi yoktu..Ama sırf salon bakıyoruz die çıktık bi baktımki tarihi almışız zemuszemus nasip kısmet bakarsın bizden önce sen gidersin..Allah hayırlı yazılar yazsın...İnşallah kalbine göre versin Rabbim..

Olsun tatlım yaa maşallah siz kendiniz tarih belirlemişsiniz o o kadar güzel bir şey ki maşallah maşallah Bendesürekli kendi kafamda tarih uyduruyorum ama beni almaya pek niyetli değiller sanırsam senağlama

Valla canım öyle bi anda oluyoki herşey plansız progamsız...Biz nişanlanmadan önce sözleşme yapmıştık kaydirigubbakcemile3 tabi kimsenin haberi yoktu..Ama sırf salon bakıyoruz die çıktık bi baktımki tarihi almışız zemuszemus nasip kısmet bakarsın bizden önce sen gidersin..Allah hayırlı yazılar yazsın...İnşallah kalbine göre versin Rabbim..[/QUOTE]Teşekkür ederim canım haklısın gerçekten nasip işi bu işler ama yine de insan özeniyor:çok üzgünüm: Ben her şeyi kendi kafamda belirliyorum tabiki o da kimseye uymuyor sonra hayallerim yıkılıyor:çok üzgünüm:belirlemeyeyim diyorum bu sefer de dayanamıyorum... Hayırlısı bakalım...

aslıcımm sorma valla nasılsa ilerde de kullanırım ya da yırtılırsa die doldurdum sahranın parlak mı mat mı sence??

parlak canım :lepi:

canım benım hayırdr sen neden dertlısın bu kdr bakım anlat hele

Kilotluyla rahat ediosun cnm onun yanmasydı fln olmuyo emin ol..
Benim evlendiğim günde çok sıcaktı hava ama şöyle düşün abiye giymiosunki bacaklarını sıkıştırsında bunaltsın seni..
Alt taraf zaten püfür püfür

Aslıcım çook güzel beğendiklerin..
Allah alıp evinize dizdiğiniz zamanlarıda göstersin inşallah :Saruboceq:

Pentinin gelin çorapları bildiğim kadarıyla beyaz ve tonlarında..
O yüzden onu tercih etmemiştim ..
Pek güzel durmaz gbi gelio bana..
Vee evet ayağının acımasından iyidir çnkü sürekli ayakta oluyosun istesende oturamıosun bazen..
Hele hele o bitmek bilmeyen takı töreniiiiiii akannehir

ah ah keşke bende 2010 gelini olsaydım
mutluluklar hepinize evlenenler evlenmişlere

Teşekkürler cnm hayırlısıyla darısı başına inşallah :Saruboceq:

Selam kızlar..
Gene annemlere geldi,burdan giriyorum nete
Bugün tam 1 haftalık gelin oldum:)
Ahh ahhh geçen hafta bugün bu saatlerde aman amann ne koşuşturmacaydı..

Oooo teze gelin hoşgeldinn.
Evine net ne zaman bağlancak?
Nasılsın? Nasıl gidio evlilik?
Eee bide artık değiştirsen şu bekar yazısınıda evli yapsan

Hoşbuldum canım benimopuyorumnanaktan
Netin ne zaman bağlanacağı belli değil ya,telefon hattı almak gerek diyorlar ama biz de ev telefonu istemiyoruz.Ne yapacağız bilmiyorum.
Canım iyi olmaya çalışıyorum ama biraz rahatsızım maalesef:bbo:
Evlilik çok keyifli gidiyor şimdilik aman Allah bozmasın:Saruboceq:
Sen nasılsın tatlım,senin nasıl gidiyor?
Aa evet ben bi profilime bakayımzemuszemus

Hmm evet telefn hattı bağlatmak gerekio.
Wınnlardan alabilrsinz illa telefn hattı bağlatmak istemiosanız cnm..
Gemiş olsun cnm neyin var?
Allah bozmasın cnm balayın nasıldı? Nereye gitmiştiniz siz?
Benimde iyi gidio Allaha şükür cnm :Saruboceq:

Bakalım canım değerlendiricez artık.
Hiç sorma canım ya,balayında hemencik havuza daldım,enfeksiyon kapmışımeyvahedigeldismile
Dün ilaç falan aldık şimdi daha iyiyim.
Balayı süperdi ama kısa sürdü..
Gene de çok güzeldi
Alanyaya gittik biz canım balayına.
Siz nereye gittiniz,nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…