"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

şeydammmmmmmmmmmmm canım arkadaşım ohh tadını çıkar tatilin şaka maka 1 haftalık gelinsin canım ne çabuk geçiyor günler...
darısı evleneceklerin başına inşallah...
ayşegülcüm okudum ki bebeğin cinsi kızmış ay çok mutlu oldum allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kucağına al inşallah tatlım...

Aminn tatlımm küçükk kızımız geliyor inşallahh :ecrin_bebek:
Allah'ım olmayanlara da nasip etsinn..

slm 2010un güzel gelinleri düğüne az bi zaman kala gerek stresten gerekse koşturmadan uçuk çıktı dudağımda nişanlımla oturup 2 saat başbaşa geçiremiyoruz ya bitmedi şu hazırlıklar sürekli ordan oraya koşuyoruz çok ciddi bi tatile ihtiyacım var ama öyle hafta sonu gibi kısa bi tatil değil şöyle sıkıntıların koşuşturmaların hazırlıkların olmadığı rahat keyifli bir tatile -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

slm 2010un güzel gelinleri düğüne az bi zaman kala gerek stresten gerekse koşturmadan uçuk çıktı dudağımda nişanlımla oturup 2 saat başbaşa geçiremiyoruz ya bitmedi şu hazırlıklar sürekli ordan oraya koşuyoruz çok ciddi bi tatile ihtiyacım var ama öyle hafta sonu gibi kısa bi tatil değil şöyle sıkıntıların koşuşturmaların hazırlıkların olmadığı rahat keyifli bir tatile -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Merhaba bayanlar bugün aldığı bir haberle sanırsam bende aranıza katılabilirim yani inşallahfisfisfis Beni de aranıza alır paylşımlarınıza beni de katarsanız çok sevinirima.s.Gerçi bu durumda ben daha dereyi görmeden paçayı sıvayanlardanım gibi:uhm:

guneşteki-gölge cnm bende senin gibiyim bu topik şeydanın topiği arkadaşımız geçen hafta evlendi şuan balayında şaydacığım bu topikte herkesi kabul ediyor evleneceklere yardımcı oluyor banada çok yardımı dokundu ki benimde daha evlilik tarihim yok ortada bizbize burda aldığımız çeyizlikleri,evlenecek olan arkadaşların gelinliklerine,davetiyelerine,gelin ayakkabısına kadar kısacası aklına gelecek herşeyi paylaşıyoruz aramıza katılabilirsin...
hoşgeldin....

Merhaba bayanlar bugün aldığı bir haberle sanırsam bende aranıza katılabilirim yani inşallahfisfisfis Beni de aranıza alır paylşımlarınıza beni de katarsanız çok sevinirima.s.Gerçi bu durumda ben daha dereyi görmeden paçayı sıvayanlardanım gibi:uhm:

Hiiiiiç öyle düşünme hoşgeldinn

Tuti , gulayse0515 çok teşekkür ederima.s.
Burda her şeyi paylaşıyoruz dediniz çok mutlu oldum benim böyle güzel haberleri paylaşacak fazla arkadaşım yok... Ailem sağolsunlar her zaman destek ama arkadaş yok maalesef... Sizlerle ileri diyorummmmvereliniortak Benim duruma gelice ortada ne isteme var ne düğün günü ama bir iki hafta sonra geliyorlar inşallah bu haberi duymak bile beni çooooooooooook mutlu ettiopuyorumnanaktan

Tuti , gulayse0515 çok teşekkür ederima.s.
Burda her şeyi paylaşıyoruz dediniz çok mutlu oldum benim böyle güzel haberleri paylaşacak fazla arkadaşım yok... Ailem sağolsunlar her zaman destek ama arkadaş yok maalesef... Sizlerle ileri diyorummmmvereliniortak Benim duruma gelice ortada ne isteme var ne düğün günü ama bir iki hafta sonra geliyorlar inşallah bu haberi duymak bile beni çooooooooooook mutlu ettiopuyorumnanaktan

Boşver olumsuz bakma zamanla olacak tabikii.. Bak 2 hafta sonra geliyorlarmışş..
Burada maşAllah aile gibi olduk :nazar:a.s.

bende 2010un taze geliniym arkadaşlar 25 nisan 2010da dünya ewine girdik :):):):)

Şeydam tatlımm çok özledik seni Durucuuuumun :) (duru diyince içim bi hos oluyor) dediği gibi sahalara geri döönn..
Evet canım Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallahh..
Gel de bi üçlü yapalım ya yepyeni fotolar vaarrr :))

Döndüm cnm benim döndümm sahalara geri :lepi:
Yeni fotolarmı varr uuvv meraklandım şmdii sempatiksalakcinni

şeydammmmmmmmmmmmm canım arkadaşım ohh tadını çıkar tatilin şaka maka 1 haftalık gelinsin canım ne çabuk geçiyor günler...
darısı evleneceklerin başına inşallah...

Aminn canım benim darısı tüm istiyenlerin başına inşallah :Saruboceq:

Bende senin gibiydi bitmedi,bitmiyo,bitmicek diye deliriyodum ama son 1 ay kala amann yaa yeter dedim kendi kendime ve hiiç bişeyi takmamaya başladım..
Gerekli olan demirbaşlarımız var mı var ddm küçük detaylarda kalı versin en mutlu olmam gereken zamanlarda kendimi delirtmemem gerektiğinin farkına vardım..
O yüzden takmamaya çalış ama olmuyosa takıyosan hala rahatlat biraz kendini evlendikden snra doya doya zaman geçirceksin sevdiceğinle olumunekankayizsmile

Aramıza hoş geldin gunesteki_golge..
Canım arkadaşım Tuğçeminde dediği gbi burda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz sıkıntılı olan arkadaşlara..
Daha net belli değil demişsin hayırlısı olsun hakkınızda..

Evlenen tüm arkadaşları ve şeydayııı tebrik ediyorum:)Son 18 ve işe devam giremiyorum nete

Teşekkür ederim canımm hayırlısıyla bu zamanları atlatmak senin başına inşallah sempatiksalakcinni

bende 2010un taze geliniym arkadaşlar 25 nisan 2010da dünya ewine girdik :):):):)

Hoşgeldiniz tebrik ederim.. Mutluluklarr opuyorumnanaktan

Nete giremediğim için evlenen arkadaşların isimlerini yazıp tebrik edemedim.
dtes1312
sea.1013
dduygusall
Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum eşleriyle bir ömür mutlu,sağlıklı,huzurlu olmalarını diliyorumm opuyorumnanaktan

Back