"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Yaa güzel gelinlerim benim siz niye böyle kaba kaba konuşuyosunuz yaa sizi nezakete davet ediyorum lütfen ne o öyle karı marı filan aaa lütfen yani alsanaalsanasmile :olmaz: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 :jeyyar::roflol:

Dimi Füsuncum yaa ben bu su dan alıştımm biz tazeciğz daha ne karısı :dilcikar:

Yaa güzel gelinlerim benim siz niye böyle kaba kaba konuşuyosunuz yaa sizi nezakete davet ediyorum lütfen ne o öyle karı marı filan aaa lütfen yani alsanaalsanasmile :olmaz: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 :jeyyar::roflol:

delikafaduldendelikafadulden kiboşşşş mu oldunnnn canemmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

ya daha demin koydum dursunn bee:roflol::roflol:
hevesimi alayım deişirim:roflol:

kız söle hade beni kafanda nasıl canlandırdın:uhm:

Yaa gözümü alıo diom sna anlamıonmu yavrimuuuu sempatiksalakcinni

Biz değiştirdik senin gözünü alıo die yazı rengimizi demii :umursamaz:

Hmm otobste gördümmü bu kesn kk ya takılıodur derm öle canlandırdım hahahahhahaha delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Kız su bu ne Allah iyiliğini versin hahahaha :)))))))))))))

İşte insanın ağzını bozduruo zorla sırnaşık şey

Ne koymş bu çatlak ben göremedim yaa ekle bidaha su musun peri misin asi misin nesin sen nesinn sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Kız su bu ne Allah iyiliğini versin hahahaha :)))))))))))))
:roflol::roflol::roflol::roflol:

Yaa gözümü alıo diom sna anlamıonmu yavrimuuuu sempatiksalakcinni

Biz değiştirdik senin gözünü alıo die yazı rengimizi demii :umursamaz:

Hmm otobste gördümmü bu kesn kk ya takılıodur derm öle canlandırdım hahahahhahaha delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

tamam tamam değişirim şimdihihoyyyt
ya genemi bu muhabet şaka o şaka:roflol: cani taktın hee:roflol:
kız hadi dalga geçmeden söle merak ettimbilmiyorumkismile

Anladımmmmmmmmmmmmm sen o avatrndakiyle bizi hipnoz etmeye çalışıon demiiii kaldır bakem çabuk onu :mymeka: :mymeka: kaydirigubbakcemile

İşte insanın ağzını bozduruo zorla sırnaşık şey

Ne koymş bu çatlak ben göremedim yaa ekle bidaha su musun peri misin asi misin nesin sen nesinn sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Kaba insan :dilcikar: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

:roflol::roflol: gelmimde görün sizzzz:dilcikar:
tavuk koydum bi çiğ bide kızarmışsırnaşık şeysırnaşık şey

MELTEMİM kimseye gitmediiiii bu karı açtı heppimizi damladıklaelaelaelaelae

nan çatlak karı dalga geçiyos herhalde, ne davetiye beklicem daldım gitti :içelim:
ya bu "karı" demeye de hep buralarda alıştım. Allahtan dilime takılmadı, şikayet etcem bu site ahlakımı bozdu diye sırnaşık şey sırnaşık şey

Aaaa davetiye bastırmayı unuttuk Meltemcim yaa ama gerk kalmadııı herkesin içine dğdu sanki geldiler sırnaşık şey

Sende şmdi katılıosun işte cnm daha yeni topiğimzz :lepi:

Coşturan hee hahahahah :lepi: :lepi: :lepi:

Hepsini istiorum hepsiniii hepsini beğendmmm :lepi: :lepi: :lepi:

evet neyseki başına yetiştim şekerim, açılış değil de kokteylin sonlarına doğru oldu sanırım sempatiksalakcinni
tamam canım az da konuşmuyorsun:1closedeyes: laelaelaelaelae ama cidden seni görünce çenesi açılıyo milletin. e bütün kadınlar çiçekse seni çiçek coşturan ilan ediyorum canımcım :hooray:sırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol:

tamam tamam değişirim şimdihihoyyyt
ya genemi bu muhabet şaka o şaka:roflol: cani taktın hee:roflol:
kız hadi dalga geçmeden söle merak ettimbilmiyorumkismile

Allah aşkına resim falan eklemedn ekledklerinde horozla tavuk nası bişe canlanmasını hayal etmemi bekliosun sölermisin lütfenn sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Anladımmmmmmmmmmmmm sen o avatrndakiyle bizi hipnoz etmeye çalışıon demiiii kaldır bakem çabuk onu :mymeka: :mymeka: kaydirigubbakcemile

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey delii yaa evet hipnoz edicem senisırnaşık şey
tamam be yeni avatar mı arıcam şimdi pfff:delphin:

delikafaduldendelikafadulden kiboşşşş mu oldunnnn canemmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayy ne biliim ben alışık değilim topicte bu tarz konuşmalara bi tuhaf geldi :roflol:
Aaa lütfen benim soyum sultanlara dayanır ben doğuştan asilzade bir kiboşum canım :roflol:kaydirigubbakcemile3

Allah aşkına resim falan eklemedn ekledklerinde horozla tavuk nası bişe canlanmasını hayal etmemi bekliosun sölermisin lütfenn sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

aman tamam bealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
hıh küsüm size :dilcikar:

nan çatlak karı dalga geçiyos herhalde, ne davetiye beklicem daldım gitti :içelim:
ya bu "karı" demeye de hep buralarda alıştım. Allahtan dilime takılmadı, şikayet etcem bu site ahlakımı bozdu diye sırnaşık şey sırnaşık şey

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

evet neyseki başına yetiştim şekerim, açılış değil de kokteylin sonlarına doğru oldu sanırım sempatiksalakcinni
tamam canım az da konuşmuyorsun:1closedeyes: laelaelaelaelae ama cidden seni görünce çenesi açılıyo milletin. e bütün kadınlar çiçekse seni çiçek coşturan ilan ediyorum canımcım :hooray:sırnaşık şeysırnaşık şey

Yetiştin yetiştin ee kambrsiz düğün olurmuyduuu :lepi:

Ayy çook mersiiiii zaten bi tek sen beni bişiler ilan ediosun bunlar çok nankör hiç değerimi bilmiolar :umursamaz:

Koyduğn resimlerden sonra gözümde civciv olark canlanıosun yavrim delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol::roflol::dilcikar::dilcikar:
Ayy ne biliim ben alışık değilim topicte bu tarz konuşmalara bi tuhaf geldi :roflol:
Aaa lütfen benim soyum sultanlara dayanır ben doğuştan asilzade bir kiboşum canım :roflol:kaydirigubbakcemile3

valla hepsinin özgür iradesi var demesinlersırnaşık şey neden bu topik asilzade soyumu:roflol::roflol:
:roflol::roflol:

Oyşş sevsinlerr asailzadeliğinii yerim kız senii Şeniz

Back