- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
Evet aslında nikah düğün çok da önemli değil o yüzden sen bilirsin dedim şeydacım..
Benim uykum gelmediğinde yata girdğimde hiç uyuyamıorum boshayallersmile
Yani anlayacağın evlenmemize 4 ay kaldı ama biz hala bi şeyleri kesinleştiremedik tatlım ama bu pazar özcanlara gideceğiz, orada artık kesin bi sonuca bağlanacak inş..
aynen bende:hulya: tam uyucam yatağa girince uykum kaçıo kuzum yakaydirigubbakcemile
bugün kimseciklerde yok healsanaalsanasmile
Yokk yemekli düğünü hayatta yapmam şeydacım ıı ıhh..
Ya sadece nikah ya da kayınpederin gönlü olsun diye kokteyl..
Aynen yafru Tuğçe hasta diye gelemedi herlde..
Denizimlede dün saat kaça kdr konuşnca bugn uykusu gelmiştir kesn..
Sen kaçta uyandın kız?
aynen bende:hulya: tam uyucam yatağa girince uykum kaçıo kuzum yakaydirigubbakcemile
bugün kimseciklerde yok healsanaalsanasmile
Sucum bizi adamdan saymıyosun galibalmaz: :mymeka:
12 ye on vardı tutim dün 1 de aşkın arıcak dedi alarmı kurdum uyandım ver aradı akşama aramıcak dedi ve aramadı belki tesadüf ama ben çok şaşırdım kızohaoldumsmile
yarında erken uyancambilmiyorumkismile
serapta hastamsı oldueyvahedigeldismile ümmü çıktı akudi çıktıalsanaalsanasmile
aşkk olsun canım ya bilmem içimden çıkıcakmışsın gibi geldi ondan bekledimkaydirigubbakcemile5 saymaz olurmuym canım bnm ayıpsınaklinialirimsmile
Evet şeydam ne yaparsak yapalım memnuniyetsiz birileri elbet çıkacaktır bizde en az hasarla atmanın yollarını arıyoruz işte..
Hmm cnm çok erkende uyanmamışsın..
Kuzu müsait değildir arayamamıştır müsaittr aramştır Tuğçeninde içine dğmş işte delikafadulden
Canımm Füsun war ben warım ya yetmio la sna kaydirigubbakcemile
ben de geldiiim bi ceee yapıp kaçmaya hayırlı olsun yeni topiğimiz :lepi:
yalnız şeydanın açtığı nasıl belli oluyo, dün açılan topic 20 sayfa olmuş bile sempatiksalakcinni
ben de geldiiim bi ceee yapıp kaçmaya hayırlı olsun yeni topiğimiz :lepi:
yalnız şeydanın açtığı nasıl belli oluyo, dün açılan topic 20 sayfa olmuş bile sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?