- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
yirim seni yawrummmmm...sempatiksalakcinni
bende
ama ymicem
nevsime uymucam:dilcikar:
aha bizim ayu başladı yine...-tatlicadiarzu-
lan beklemek varken neden içion mannak:hulya:
ben içmem başka yolu yok mu gelmesi için:hulya:
gelside gitsin aklinialirimsmile
hemşerim benim seni de cok sevdim düzcelisin ne şekersin opuyorumnanaktan:jeyyar:
Ümmücüm toplam 6 seans..Genital 100 koltuk altı 40..Ama fiyatlar yerine göre değişiklik gösterebilir.Ben tanıdık vasıtasıyla gittim daha uyguna anlaştık..Ben 4 seans gittim şu an koltuk altımı hiç almıyorum, genitalde kaldı biraz..Ve hiç acı duymuyorum..Genital de sinek ısırığı gibi o kadar..Tavsiye ediyorum walla ben evlendişkten sonta seansları tamamlıycam inş..
adet söktürücü ilaçlar var farlutual var mesela 5 güb sabah akşam içiyorsun 10 gün içinde oluyorsun düzenli bir şekilde bir sene ayda sadece 1 sefer içiyorsun:lepi:
Soğan suyu çok iğrenç amma hemen getiriyosa içerim walla :)
senide ne demek len seni sevdim de bari polliyansıııısırnaşık şey
hemşerim benim seni de cok sevdim düzcelisin ne şekersin opuyorumnanaktan:jeyyar:
Soğan suyu çok iğrenç amma hemen getiriyosa içerim walla :)
kaydirigubbakcemile5 aferim bende sevdim seniiihihoyyytsenide sevdim ya ondan beaopuyorumnanaktan
bana dua dersin kısss bebem anne olamayanlar bile soğan kürü içiyor soğanın fiyatı fırladı vallahguclubacismile:dance:
Abbooooooo hemen soğan suyu kaynatayım kendime benimde yarın adet olmam gerekiyo olmazsam içerim hemen
Abbooooooo hemen soğan suyu kaynatayım kendime benimde yarın adet olmam gerekiyo olmazsam içerim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?