"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

İİ GECELER APRİLCİM YİNE GÖRÜŞÜRÜZ İNŞALLAH AMA BU ARADA SENİNKİNİ İZMİ AZMIŞ BAYA YAA BENİMKİ 26 GÜN İZİN YAPTI AMA AZ OLMASI DAHA İİ Bİ YANDAN CANIM ÇÜNKÜ HER GEÇEN GÜN ALIŞIYOSUN SANKİ HİÇ GİTMEMİŞ GİBİ GELİO SANA ZAMAN GEÇTİKÇE İİ ÖLE OLMASI O BAKIMDAN NEYSE ÖPTÜM CANIM İ GECELER TEKRAR...opuyorumnanaktan

Kızlar benim hazırlıklar durdu bi süreliğine..Eksik bişi kalmadı çünkü halılar perdeler dışında..Onları da mobilyalar gelince alcaz yani nisan başında..

Ayy ne biliim alınmasın topiccik dedim şimdi şeydacım bari bi vedalaşayım dedim :))))))

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Allah iilini versn Füsunm ya :delphin:

kalabalıklaştı o bakımdan söyledim cnm h.g güle güle vs oooo biz kalabalıklaştık ama iyi oldu yeni insanlar tanımak güzelllkaydirigubbakcemile4

Hepimz birlikte diorus cnm hg güle güle die sorun olmaz ben sewdim topimiziiii :lepi:

Bence öyle cnm şimdiye kadr wermeleri gerekmiomydki?

İyi düşün iyi olsn cnm ztn ne kdr kaldı şurda askerliğiinin bitmesine dmi..

Şafak kaç bu arada Ümmüm?

oyyy ağzın bal yesin şeydam benim inşallah inşallah...
şafağım 110 oldu tatlım 29 gün sonra plakalardayım inşallah...:dance:

Kızlar benim hazırlıklar durdu bi süreliğine..Eksik bişi kalmadı çünkü halılar perdeler dışında..Onları da mobilyalar gelince alcaz yani nisan başında..

Canım havalar soğuk ya ondandır sırnaşık şey

Benim havalar yzünden durdu yaa senağlama

Zaten senin eksiğin kalmamıştıki cnm yaa ne güzellll yerimseniben

oyyy ağzın bal yesin şeydam benim inşallah inşallah...
şafağım 110 oldu tatlım 29 gün sonra plakalardayım inşallah...:dance:

Ohhh Ümmüm hiç bişey kalmamış yaa ne güzell..

Plakalara indiğinde dha kolay geççek zaman inşallah cnm her gece 12 den snra ohh bign dha btti diip şafağı azaltcann :lepi:

ooh ne güzel sen bitirmişin tatlım yaa ben daha pazartesi günü düzceye gitcem havlu kenarlarına dantelleri diktircem teyzeme piko makinesinde onlar vat tülbenylerim oyalanıyo bi yandan daha vitrin takımı alıncak pilav yumurta falan için tava takımı günlük yemek ve çatal bışak takımı mikser falan kaldı benimde çok bişeyim kalmadı şimdilik diğer ve alışverişi düşüne yakın iki hafta kala falan olur zaten bunları bi halledebilsem rahatlıcam ama hala halledemedim yaa...:çok üzgünüm:

Ohhh Ümmüm hiç bişey kalmamış yaa ne güzell..

Plakalara indiğinde dha kolay geççek zaman inşallah cnm her gece 12 den snra ohh bign dha btti diip şafağı azaltcann :lepi:

evet yaa çok bişi kalmadı çok şükür bi gelse ahhh bi gelseee....
sorma canım yaa akşamı iple çekiyorum bütün gün

ooh ne güzel sen bitirmişin tatlım yaa ben daha pazartesi günü düzceye gitcem havlu kenarlarına dantelleri diktircem teyzeme piko makinesinde onlar vat tülbenylerim oyalanıyo bi yandan daha vitrin takımı alıncak pilav yumurta falan için tava takımı günlük yemek ve çatal bışak takımı mikser falan kaldı benimde çok bişeyim kalmadı şimdilik diğer ve alışverişi düşüne yakın iki hafta kala falan olur zaten bunları bi halledebilsem rahatlıcam ama hala halledemedim yaa...:çok üzgünüm:

ayyy düzceye bayılırım cok küçük ve güzel bir şehir selam olsun düzceye benimde amcamlar orda aydın pınar dalar düzceyi adım adım bilirimkaydirigubbakcemile4

Back