- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
Şeydacım pardon benim jeton köşeli sanırım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy inşallah öle olur bitanem yaa inşallah yaaa...
Neden öle dedin sonyacım?
kalabalıklaştı o bakımdan söyledim cnm h.g güle güle vs oooo biz kalabalıklaştık ama iyi oldu yeni insanlar tanımak güzelll![]()
Ayy ne biliim alınmasın topiccik dedim şimdi şeydacım bari bi vedalaşayım dedim :))))))
kalabalıklaştı o bakımdan söyledim cnm h.g güle güle vs oooo biz kalabalıklaştık ama iyi oldu yeni insanlar tanımak güzelll![]()
Bence öyle cnm şimdiye kadr wermeleri gerekmiomydki?
İyi düşün iyi olsn cnm ztn ne kdr kaldı şurda askerliğiinin bitmesine dmi..
Şafak kaç bu arada Ümmüm?
Kızlar benim hazırlıklar durdu bi süreliğine..Eksik bişi kalmadı çünkü halılar perdeler dışında..Onları da mobilyalar gelince alcaz yani nisan başında..
inşallah tatlım sağol bu arada sen öğretmenmişsin yaa yeni farkettim ne öğretmeni...CADIARZUAy hadi inşallah ümmücük inş cezadan vazgeçerler..
Kızlar benim hazırlıklar durdu bi süreliğine..Eksik bişi kalmadı çünkü halılar perdeler dışında..Onları da mobilyalar gelince alcaz yani nisan başında..
oyyy ağzın bal yesin şeydam benim inşallah inşallah...
şafağım 110 oldu tatlım 29 gün sonra plakalardayım inşallah...:dance:
Ohhh Ümmüm hiç bişey kalmamış yaa ne güzell..
Plakalara indiğinde dha kolay geççek zaman inşallah cnm her gece 12 den snra ohh bign dha btti diip şafağı azaltcann :lepi:
ooh ne güzel sen bitirmişin tatlım yaa ben daha pazartesi günü düzceye gitcem havlu kenarlarına dantelleri diktircem teyzeme piko makinesinde onlar vat tülbenylerim oyalanıyo bi yandan daha vitrin takımı alıncak pilav yumurta falan için tava takımı günlük yemek ve çatal bışak takımı mikser falan kaldı benimde çok bişeyim kalmadı şimdilik diğer ve alışverişi düşüne yakın iki hafta kala falan olur zaten bunları bi halledebilsem rahatlıcam ama hala halledemedim yaa...:çok üzgünüm:
ben geldimmmmmmmmmmmmmzemuszemus