- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
ıyiyim şeydammm sen nasılsın??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mühürlüm ben o tempoya alışığım zaten yerimseniben :1ninca: kaydirigubbakcemile3
hayatım izine geliyor kuzum, çok teşekkür ederim hihihi olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
ahah süper bir anı olmuştur ne güzelll kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum kızlar
muhabbbetiniz bol olsun
iyi geceler opuyorumnanaktan
Nasılsınız güzeller??
Artık diğer topiği bıraktık, buradan mı devam ediyoruz?
Ayy kaçırdığım bişiler mi var aydınlatın beni lütfeeennn :)[/QUOTE yok be cnmmmm ne olcak aynıyız yineopuyorumnanaktan
İyiyim şeydammm sen nasılsın??
ben çıkıyorum kızlar
muhabbbetiniz bol olsun
Kızlar neden topic değiştirdik?Diğerinin suyu mu çıktı?Bilmediğim bişiler mi oldu yoksa?
Ayy kaçırdığım bişiler mi var aydınlatın beni lütfeeennn :)
Ya şeydam yine sen yettin imdadıma saol bebişim açıklaman için mujukk :)
şeydacım komutan ceza kağıdını yazmış nişanlıma imzalatırmış ama hala götürmemişler ne zaman götürcekler bilmiyo pazartesi gitcekti ama götürmemişler iş çıkmış dışarda oraya gitmiş kalmış bugünde ses çıkmamış bakalım nolucak bekliyorum işte her an aşkım ben gidiyorum bu son konuşmam dcek die bekliorum bakalım ne zaman dicek......
AYY CANIM YAA O DAHA GÜZELLL,,BENDE DİORUM KENDİ KENDİME NE ZAMAN GELDİ BU HATUNUN ASKERİ DİE YAA DEMEK İZNE GELİO OHHH O İZİN NE KADAR İŞE YARIYO VARYAAAA ÖLE Bİ TATLIMOLUYOKİ BEN TADINDAN YİYEMEDİM DOYAMADIMDA GİTTİ AMA AKLI ARKADA KALDI HERÜFÇÜĞÜMÜN...kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum kızlar
muhabbbetiniz bol olsun
kaydirigubbakcemile3 15 Gün izin canım.. :lepi:
Ben de kaçıyorum kızlar herkesi öpüyorum iyi geceler cümleten! opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şeydacım bu topik biraz yorar seni sanırsam
belkide ceza vermezler ümmüm gözünü korkutmak için yapmış olabilrler..
diken üstünde olma rahat ol bnce..
Ben de kaçıyorum kızlar herkesi öpüyorum iyi geceler cümleten! opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan