"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

mühürlüm ben o tempoya alışığım zaten yerimseniben :1ninca: kaydirigubbakcemile3

Bİ DAKKA YAAA SEN EVLİSİN DİMİİİİ AYYY KAFA KALMADI YAA TAMAM O ZAMAN ŞÖLE DÜZELTİYİM HEMEN O ZAMAN O TEMPO YORMUŞ SENİ HAYATIM YAVAŞ GİT BİRAZ...
YADA NE YAVAŞ GİTMESİ YAAAWWW KOYVER GİTSİN BEEEE...hihoyyyt

hayatım izine geliyor kuzum, çok teşekkür ederim hihihi olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

ahah süper bir anı olmuştur ne güzelll kaydirigubbakcemile3

AYY CANIM YAA O DAHA GÜZELLL,,BENDE DİORUM KENDİ KENDİME NE ZAMAN GELDİ BU HATUNUN ASKERİ DİE YAA DEMEK İZNE GELİO OHHH O İZİN NE KADAR İŞE YARIYO VARYAAAA ÖLE Bİ TATLIMOLUYOKİ BEN TADINDAN YİYEMEDİM DOYAMADIMDA GİTTİ AMA AKLI ARKADA KALDI HERÜFÇÜĞÜMÜN...kaydirigubbakcemile3

Hoşbuldum sonyacım :)

Kızlar neden topic değiştirdik?Diğerinin suyu mu çıktı?Bilmediğim bişiler mi oldu yoksa?

Nasılsınız güzeller??
Artık diğer topiği bıraktık, buradan mı devam ediyoruz?

Canım tabikide o topic yok artık burası gbi bişey diyemeyiz biz burda olcaz..

Kimsenin zorunluluğu yok buraya gelin demiorus..

Orası gelin adaylarıydı burda öle bi sınırlama yok sadece Füsncum..

şeydacım komutan ceza kağıdını yazmış nişanlıma imzalatırmış ama hala götürmemişler ne zaman götürcekler bilmiyo pazartesi gitcekti ama götürmemişler iş çıkmış dışarda oraya gitmiş kalmış bugünde ses çıkmamış bakalım nolucak bekliyorum işte her an aşkım ben gidiyorum bu son konuşmam dcek die bekliorum bakalım ne zaman dicek......

İyiyim şeydammm sen nasılsın??

Bende iyiyim cnm opuyorumnanaktan
Eee hazırlıklar nasıl gidio?

ben çıkıyorum kızlar
muhabbbetiniz bol olsun
iyi geceler opuyorumnanaktan

Teşekkür ederizz yine beklerizzzz..

İyi geceler tatlı rüyalar :a015:

Kızlar neden topic değiştirdik?Diğerinin suyu mu çıktı?Bilmediğim bişiler mi oldu yoksa?

Ayy kaçırdığım bişiler mi var aydınlatın beni lütfeeennn :)

Füsuncum yok öle bişe konunun en başnda açıkladım okumadınmı kız sen delikafadulden

Ya şeydam yine sen yettin imdadıma saol bebişim açıklaman için mujukk :)

Rica ederimm Füsunum ne demek a.s.

şeydacım komutan ceza kağıdını yazmış nişanlıma imzalatırmış ama hala götürmemişler ne zaman götürcekler bilmiyo pazartesi gitcekti ama götürmemişler iş çıkmış dışarda oraya gitmiş kalmış bugünde ses çıkmamış bakalım nolucak bekliyorum işte her an aşkım ben gidiyorum bu son konuşmam dcek die bekliorum bakalım ne zaman dicek......

Belkide ceza vermezler Ümmüm gözünü korkutmak için yapmış olabilrler..
Diken üstünde olma rahat ol bnce..

AYY CANIM YAA O DAHA GÜZELLL,,BENDE DİORUM KENDİ KENDİME NE ZAMAN GELDİ BU HATUNUN ASKERİ DİE YAA DEMEK İZNE GELİO OHHH O İZİN NE KADAR İŞE YARIYO VARYAAAA ÖLE Bİ TATLIMOLUYOKİ BEN TADINDAN YİYEMEDİM DOYAMADIMDA GİTTİ AMA AKLI ARKADA KALDI HERÜFÇÜĞÜMÜN...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 15 Gün izin canım.. :lepi:

ben çıkıyorum kızlar
muhabbbetiniz bol olsun
iyi geceler opuyorumnanaktan

Ben de kaçıyorum kızlar herkesi öpüyorum iyi geceler cümleten! opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile4

Ben de kaçıyorum kızlar herkesi öpüyorum iyi geceler cümleten! opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile4

Görüşürüs Aprilcim yine gel kendine iyi bak tekrardan hayırlı olsunnnn Allah bi ömür mutlu etsin aşkınla seni inşallah cnm :Saruboceq: :nazar:

Back