- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
hadii canımm sendee ne yaşlanması
daha otelde tatil yapçaannn :jeyyar:
otel dedin, tatil dedin canlandım birden kaydirigubbakcemile3 :1ninca:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadii canımm sendee ne yaşlanması
Ben sna hemen özet geçiym Aprilin istemede tuzlu kahwesini konuştuk..
Ümmü geldi onu karşıladık su gitti onu gönderdk fln delikafadulden
canım benim teşekkür ederim özet için
ama april kıyamaz ki sevgülüsüne
koymaz tuz filan opuyorumnanaktan
hoşbuldum canım benim sağol iyiyim çok şükür tatlım sen nasılsın maşallahın var canım yaa Allah sahibine bağışlasın ne diyimki...h.g bebemmmmmmm nasılsınopuyorumnanaktan
ohhh aynen öle canım yaa bu topic daha bi ferah geldi sanki yaa...Hoşgeldin canım,tebdil_i mekan da ferhalık varmış![]()
hoşbuldum bitanem iiki açtın burayı yaa çok ii oldu valla...Hoşgeldin Ümmümm aminnn cnmmm inşallah Şeniz
hoşbuldum canım benim sağol nasılsın...akudunu makudunu hoş hatunsun maşallah![]()
mühürlüüü hoşgeldin ballım a.s.
he valla yaaa bu şimdiden bu tempoya yaşlandım diosa o zamanki gece temposunda mezara girer artık...:roflol:hadii canımm sendee ne yaşlanması
yau sarişim bu cadılar aklımı çelmeye çalışiilmaz:
ben tuz koyarsam benimki fincanı atar yere vurur valla denyo :roflol:
canım benim teşekkür ederim özet için
ama april kıyamaz ki sevgülüsüne
koymaz tuz filan opuyorumnanaktan
yau sarişim bu cadılar aklımı çelmeye çalışiilmaz:
ben tuz koyarsam benimki fincanı atar yere vurur valla denyo :roflol:
aslında zor durumda kalınca ne tepki vereceğini görmek için iyi bir yöntem tabii :1ninca:
o kadar kişinin içinde yapamaz ben zemuszemus
deneyip gör istersen kaydirigubbakcemile3 tabii sonra acısını nasıl çıkarır bilemem
he valla yaaa bu şimdiden bu tempoya yaşlandım diosa o zamanki gece temposunda mezara girer artık...:roflol:
canım benimm sen askerine kavuştunda artık burda mı takılıyosun canım yaa,ne güzel çok sevindim senin adına...opuyorumnanaktan
konuya gelince benimki valla hiç çekinmem atarım fincanı elimden tükürürüm yere sakın öle bişey yapma dedi ama daha beteri oldu üstüne su döküldu nası fırladı yerinden varya koptuk o akşam gülmekten bu arada bahsettiğim akşmda sevgililer günü akşamı ilk o akşam gelmişlerdi bize elinde kırmızı gül demeti üstünde nazar boncuklu tokalar inciyle bağlanmış falan harikaydı hala duruyo güllerim...:asigim:
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni topicimiz hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
süperrrrrrrr bende bende opuyorumnanaktanSENELİK DEĞİL ÖMÜRLÜK OLSUN
DİLERİM İLK VE SON OLSUN
SENELİK DEĞİL ÖMÜRLÜK OLSUN
BİR YASTIKTA NASİP OLSUN
GEEEEEL
KOYNUMA
GEEEEEL
BOYNUMA
GEEEEEL
AKŞAM GÖZLÜ ESMER...
yaaaaa ben çok seviyorum aşkımı yaaaaa çoooook özledim onuuu bugün 11 ayımız bitti askerlikte onsuz geçen koskoca 11 ay...:çok üzgünüm:
AŞKIIIIIIIIIIIIIMMM SEN ŞİMDİ YATAĞINDA MIŞIL MIŞIL UYURKEN BEN BURDA SENİ DÜŞÜNÜYORUUM
DUY SESİMİ BİTANEEMMM SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM...:asigim:
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni topicimiz hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan