"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ümmücüm ben ingilizce öğretmeniyim..

Evet benim viledama ütü masama kadar herşey alındı..Tek eksikler halı perde ve aksesuarlar..

Ben lazere gittim 4 seans ama gerisini getiremedim işten filan çıkınca..Evlendikten sonra devam edicem artık kızlar ama düğün zamanı napcam bilmiyorum..Kendim hallederim özel bölgeleri bacaklarım içinde kuaföre giderim heralde diyorum..

ay inanmıyorum yaa ciddi olamazsın bizde aydınpınardanız aydınpınar şakuç kçyü inanmıyorum yaa hemşomu çıktık yaniii....:dance:

anammmmmmm tesadüfe bak hele ne güzelll kalıcı konutlar hasanlar barajı ala balkık tesisleri oooo süperrrrr özledim ya yazı kısı güzel nişanlandıktan beri gidemiyorum amcamlarlada aram acık biraz olmadı aşkımı alıp gitcem kaydirigubbakcemile4

Yok la ne dedikodunu yapcas senin baakkkk
tamam tamam inandım bakmıyorum:1rolleyes:delikafadulden
nereye gittin bea su gacım benimmmmm ne örün anlat bakem demin seni sordum bendeolumunekankayizsmile
işim vardı leynsengözlerimebaksanabiyi yaptın gacım geldim bende ekudim yirim seniolumunekankayizsmile
Su perisi hoşgeldin gizemli güzel :)

sağol canım hoşbuldummmm nasılsınboshayallersmile

:roflol:
işim vardı leynsengözlerimebaksanabiyi yaptın gacım geldim bende ekudim yirim seniolumunekankayizsmile

özledim laaondan şey ettim :lepi:

Ne gibi cnm?

Sen napmayı düşünüosun sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Soruşuna kptum yanlız sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

yaaa ne bilim sordum işteee...nası sorcağımı bilemedim bi an pek de sevmem aslında çekinirim bu konuları konuşmaktan...:kedi:
ya ben o konuda biraz rahatsızımda kendimden,hiç tam alınmıyo illaki münük minik kalıyo ve dönmeler oluşuyo sivilce sivilce öle kötü deil ama yinede rahatsız oluyorum o şekilde evlenmek eşimin karşısına çıkmak istemiorum sanki bi tek bende öle oluyomuş gibi herkesinki pürüssüzmüş gibi geliyo...:uhm:

Back