- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
aman senden ne olck ki dünn gece gördm resmini hehehehe sırnaşık şey
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman senden ne olck ki dünn gece gördm resmini hehehehe sırnaşık şey
ciddimisin koydumu resmini aman seni su gacısı seni herkeze şapur şupur bize ya rabbi şüküraklinialirimsmilesengözlerimebaksanab
ne resmi lennn dalga geçtim sabaha kadar duruolar die horoz resmi koydum bu cadılara:roflol::roflol: o tabiri sevmedim ben:dilcikar: akudimm koymam ben resim:roflol:
oy canımm benimmm yaaaolumunekankayizsmile heheh onun anlamını yaz özele bakam meraklandımdelikafadulden
etmee:roflol:
anladım canım ama bende burda özel hiçbişey paylaşmak istemiyorum
kıskancında kıskanç ötesinde bi kocem var opuyorumnanaktan
ama makudunu şöle düşünsen mesela ismimle hitap edilmesini istesydim
ismimle üye olurdum demii![]()
sen onu bırakdaa neler yapcan nişanda
saçların nasıl olcak makyajın nasıl
neler düşünüyorsun isteme söz nişan birse
tuzlu kayvee yapçanmı enişteye delikafadulden
ne resmi lennn bunlarala dalga geçtim sabaha kadar duruolar die horoz resmi koydum bu cadılara:roflol::roflol: o tabiri sevmedim ben:dilcikar: akudimm koymam ben resim:roflol:
koysan deşifrenin deşifresi olursun bebemmmsengözlerimebaksanab
Şeydaaaaaaa,yavrukuşum..
konu aç litfenn kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şey
yok hitap mitap:roflol: deşifreye noooo:roflol::roflol:
anladım canım ama bende burda özel hiçbişey paylaşmak istemiyorum
kıskancında kıskanç ötesinde bi kocem var opuyorumnanaktan
deşifre etme la beni utandım ayolaklinialirimsmile anladın sen onu :jeyyar: :kedi:
Senin özel hayatına saygılı değilim Su karısı sırnaşık şey
Mesele kocaysa,söylenecek laf yok..
Hassas olmak durumundasın,haklısın canım olumunekankayizsmile
Yok kız ne tuzlu kavesi, akannehir
benimki terstir, camdan aşşa atar fincanı sempatiksalakcinni
saçım normal fön yahu makkaş da işte klasik sade makkaş kuzum ben abartı sevmirim boshayallersmile
Hemen açiyrummm senin bize sölicen şeyi merkla beklioruss Serapcımmm :lepi: :lepi: :lepi:
selam 2010 un güzel gelinleri...a.s.
yeni topiğimiz hayırlı olsun hepimize inşallah umarım hep ii haberler olur bu topic te bundan sonra..yeni topic hepimize ii gelir inşallah...:asigim:![]()
Sende çok tatlı yap :lepi:
yeni topiğimiz hayırlı olsun hepimize inşallah umarım hep ii haberler olur bu topic te bundan sonra..yeni topic hepimize ii gelir inşallah...:asigim:![]()
Yok kız ne tuzlu kavesi, akannehir
benimki terstir, camdan aşşa atar fincanı sempatiksalakcinni
saçım normal fön yahu makkaş da işte klasik sade makkaş kuzum ben abartı sevmirim boshayallersmile