2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kayahan 365 gun bence. ben biraz ykum kuzularrr önce kocamı yıkadım :77::77: sona balımı yıkadım ikiside uyuy bende iş yapayım bari

canım bence sorman gayet doğal. tabii ki içinden gelmesi önemli ama sen en azından hatırlatmış oluyorsun. bunları söylemek hatırlatmak kötü birşey değil ki. ama üstüne çok gidiyorsan ya da üstüste denk geldiyse falan sıkılmış olabilir bu konudan.
evet üst üste denk geldi sanırım canım, zaten artık bişi demiycem gitmiyosada günahı ona yazılıyo napim artık yaa :19:

:9: evet:17:

canm tamm işi olur gidemez anlarsımn da ,niye sorduğun için kızıp bağırıyo...
utnadığı için kızıyo bence :17: ben tanırım sıpamı, suçluluk duygusu da hissediyo ondan :22:

sorman normal ama çok fazla üstüne gitme üstüne gittikçe hiç gitmez namaza farklı yollardan onu yakınlaştırmaya çalış
demiycem evet artık :31: :31:

kızlar slaytıma hangi müzüği koyabilirmiyim benim aklıma gelmiyo öle özel bir şarkıda yok
Emre Altuğ - Neyleyim (bizim dans müziğimiz)
Yonca Lodi - Gölgelerime ışık tut
bunlar geldi şimdi aklıma :69:

burcu güneşle selami şahinin düeti var adını unuttum ama oda güzel dinle bi ben bir tek adam sevdim oda sendin falan diyodu

Son düzenleme:
elfim sana hayırlı yolculuklar işallah tatilin çok güzel geçer bol bol dinlen eğlen güzel vakit geçer moralini bozma hiçbişeye(görümcene) bizim yerimizede eğlenin (tabiki tatile gitmeyenlerin :50:tatile gidenler eğlenicek zaten çok öptüm :58:

nektarr aklımımı okudum :))

ben çok severim neyleyim i:69:

Ben yagmuru gözlerinde
Bülbülü dillerinde
Günahi bedeninde
Taniyipta sevmisim:69:

yareany niçin slayt hazırlıyorsun? aklıma geldi seferad ın seni ne çok sevdigimi diye bir şarkıları var ona da bi bak.

bol sanada hayırlı yolculuklar canım kendine bebişine çok dikkat et bol bol dinlen eğlen ges stres at bizim yerimizede eğlenin dönüşte fotoları bekliyoruz öptüm :58:

hangisi o? ay o karıya da ne şarkı yazılır ya :37:

:1:

“Seyir keyfi başkadır sevdiğinde
Anlamı değişir bakışların
İzlemek dokunmak gibidir hayalinde
Ama yetmez can bulmak ister parmakların
Ne güzel saçların
Can alır gözlerin
Su gibi sözlerin
İnanılmaz, inanılmaz”.

hangisi o? ay o karıya da ne şarkı yazılır ya :37:

:60::60::60::60::60:

Ne güzel saçların
Can alır gözlerin
Su gibi sözlerin
İnanılmaz, inanılmaz”.

:128:

nekk bak neler yazılırmış o hatuna...

yeni düğün fotoğraflarımızı koydumm:1::1::1: daha var amam tek tek küçültmek çok sıkıcı:63::63: kayınpederim geldi ona kahve filan yaptım:68: anca geldim bilgisayar başına:82::82:

Ne güzel saçların
Can alır gözlerin
Su gibi sözlerin
İnanılmaz, inanılmaz”.
aa sözler çok hoş, bakim şarkıya akşam :12:

saçlarına yazmış nekkkk:3:
:9: :9: :9:

yeni düğün fotoğraflarımızı koydumm:1::1::1: daha var amam tek tek küçültmek çok sıkıcı:63::63: kayınpederim geldi ona kahve filan yaptım:68: anca geldim bilgisayar başına:82::82:

walla iş arasında baktım cnm harikasınız muhteşemm

kızlar bu arada yalancı mantı nasıldı tarif alsam yapıcmda :90:

çok beğendim ben de :nazar: :nazar:

walla iş arasında baktım cnm harikasınız muhteşemm

kızlar bu arada yalancı mantı nasıldı tarif alsam yapıcmda :90:
herkesin kendi tarifi var Ebru :9: ben kendikimi yazim
ben de bu akşam yapıyorum :56:

makarnanı haşla
tavada 200 gr kıymayı 2-3 kaşık yağda kavur, biraz kavurunca 3 rendelenmiş domates ekle kıymaya, biraz daha kavur
servis yaparken de makarnana, sarımsaklı yoğurt ekle, en üzerine de kıymalı sos, bukadar :))

Pazartesi Fundam geliyooooo :118: :119: :118:
özledimm, nasıl alışıyo insan burda birbirine :48:

Son düzenleme:
Back
X