2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim oturduğum yerin adı altınova annemler ayvalıkta otobüsle 25-30 dk sürüyo
ama ben ayvalıkta çalışıyorum 15 dk gidiyorum yürüyerekzemuszemus

o da her çarşıya inişinde uğrar öyle hasretlik çekcek kadar uzak değiliz çok şükürkaydirigubbakcemile2

yürüyerek 10 dk uzaktayım canım

oo çok güsel kıs

benim oturduğum yerin adı altınova annemler ayvalıkta otobüsle 25-30 dk sürüyo
ama ben ayvalıkta çalışıyorum 15 dk gidiyorum yürüyerekzemuszemus

seninkide iyi sevindim kıslar

misafirim çaya gelicek
anneme 5 dakka ön sokağımda oturuyoo

oooo çok güselalkisalkisalkis

benimkide yürüyerek 5 dakka kıslar..

hem evlenip hem semt degiştimek bana uymazdı yapamazdım benlmaz:

Kizlar bizim dugunumuz 5 Mart ta daha 225 gun var ama sizin topiginizin hayraniyimm yerimseniben okuyorum herseyiiiiii, cok sirinsiniz oyle bi selam veriyimmm dedim..

bu akşam annemler gelcek kayınvalideme yemeğe akşam ordayız..
gelince artık bi vakit yapcam tiramisu yarın akşam işten gelincede milföyü atıvercem fırına onlargelene kadar:hulya:

Kizlar bizim dugunumuz 5 Mart ta daha 225 gun var ama sizin topiginizin hayraniyimm yerimseniben okuyorum herseyiiiiii, cok sirinsiniz oyle bi selam veriyimmm dedim..

merhaba canım hoşgeldinn
hayılısı olsun sayılı gün çabuk geçer hazırlıklar nasıl gidiyoryerimseniben

begenmene sevindim canım....delikafadulden
allah mesut etsin seni şimdiden....opuyorumnanaktan

çok teşekkürler tatlıma.s.
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::

begenmene sevindim canım....delikafadulden
allah mesut etsin seni şimdiden....opuyorumnanaktan

çok teşekkürler tatlıma.s.
:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::

Amin tatilimmmm ,sagol. Kiz senin nikahinida, dugununude takip ettim bennn butun resimlerini gordumm. ne guzel bi gelin olmusun sen oyle canim yaaa. Zaman ne cobuk geciyor yaaa. a.s

bu akşam annemler gelcek kayınvalideme yemeğe akşam ordayız..
gelince artık bi vakit yapcam tiramisu yarın akşam işten gelincede milföyü atıvercem fırına onlargelene kadar:hulya:

canım benimde ablam yapmış tiramisu,bugün oraya gidicez,çok güzel yapar,
ben geçen pazar günü kahvaltıya milföy yaptım,içine domates biber,sucuk,kaşar doğradım minik küp küp,tuz karabiber koydum,milföye iç malzemeden de bol koydum,aman allahım o kadar güzeldiki,kahvaltıda 3 tane yedim,kaşarlarıda erimiş uzuyordu,aslında tavuklu bezelyeli bile çok güzel olurr,şimdi aklıma geldide , kıymalı bile yapılabilir,,deniyim en iyisi
canım çekti,annemleri kahvaltıya çağırıcam o zaman yapmayı düşünüyorum,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…