2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hiç alakası yok canım,
ben 22 eşim 32 yaşında tam 10 yaş var aramızdaaaaaa
senin eşin umarım senle ilgili konularda sana değer veren biridir yasının olgunluğunu bu konularda gösteriyosa bencede ilgisi yok ama yası olgun olup hala seni kadını olarak görmüyorsa dediğiniz gibi yasla falan ilgisi yok bilerek ve isteyerekmafoldumben

şöyle bir bakınca ne kadar genç evlenmişsiniz diyorum

ben evlendiğimde ben 27 eşim 32 yaşındaydı.1 senelikte evliyim

eet erken oldu benm evliliğim 17 de evlendim 19 da cocuk sahibi oldum herseyi erken yasıyorum hayata erken basladım erkende bitiricem sanırım öyle hissediyorum boshayallersmile

aslında doğru kişiyi bulunca keşke bende erken evlenseydim diyorsun.aşıksan ve çok seviyorsan anlaşyorsan onsuz geçmişzamanları kayıp olarak görüyorsun

erken çocuk yapmak ileride çok fayda sağlıyor.çocuklar büyüyüp kendini kurtardığında genç yaşında kendine harcayacak vaktin kalıyor

diğr yandan bekarken yapabildiklerini evliyken çoğu kez yapamıyorsun.arkadaşlıklar gezmeler eğlenmler bir başka oluyor

gençliğin verdiği fevrilik ve cahillikle daha çok sorun yaşıyorsun

her iki yöndende çok farklı güzellikleri ve zorlukları var y ani

hayatın ta kendisi o zaten güselim..
kader kısmet bu işler kesinlikle..

evlilk için çok beklediginde de bir ilişki bityor bir ilişki başlıyor..insan yıpranıyor..
bu yüzden çok oyalanmamak gerekiyor...kalp zedeleniyor...:sm_confused:

evet öyledir..
bizim yan komşuda dio keşke erken evlenseydim şimdi kızım hemen hemn sizinle olurdu daha iianlaşırdık daha çok şey paylaşırdık diye

bende seviniyorum genc anneyim die ilerde belki faydasını görücem bilemiyorum ama yinede hemn cocuk yapmamak lazım mıs birbirini tanımadan çocuk oluyo bide cocuğun yanında kavgalar oluyo çocuğa zarar eşler anlasamıyosa cocuk yapmasınlar bosanma olayında çocuk arada kalıyo cok zormus yani yasamayan bilemez

zaten evlenip hemen çoçuk yapmaya karşıyım ben..
önce bir evliliğin tadını çıkarmak gerek..

biz hemen yapmıcaz:asigim:

ben sadece çocuk için keşke erken evlenseydim diyorum

çünkü tek çocukla sınırlıkalsın istemiyıorum ee yaştaa 30uu devirecek o büyüdü çocuk yaptım yapacam derken zama geçecek o çocukbüyüyecek ee bendeki yaşta yerinde durmuyo ya.

ama herşey kader kısmet.Allah en iyisini bilir her işt bir hayır vardır.Mutlu olduktan sonra ister 20 yaşında ol ister 40 farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…