Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç alakası yok canım,
ben 22 eşim 32 yaşında tam 10 yaş var aramızdaaaaaa
17 yasındaydım evlendiğimde severek evlendim yada öle sandım eşimde 25 ti ozamn
senin eşin umarım senle ilgili konularda sana değer veren biridir yasının olgunluğunu bu konularda gösteriyosa bencede ilgisi yok ama yası olgun olup hala seni kadını olarak görmüyorsa dediğiniz gibi yasla falan ilgisi yok bilerek ve isteyerekmafoldumbenhiç alakası yok canım,
ben 22 eşim 32 yaşında tam 10 yaş var aramızdaaaaaa
17 yasındaydım evlendiğimde severek evlendim yada öle sandım eşimde 25 ti ozamn
selam herkese
şöyle bir bakınca ne kadar genç evlenmişsiniz diyorum
ben evlendiğimde ben 27 eşim 32 yaşındaydı.1 senelikte evliyim
selam herkese
aslında doğru kişiyi bulunca keşke bende erken evlenseydim diyorsun.aşıksan ve çok seviyorsan anlaşyorsan onsuz geçmişzamanları kayıp olarak görüyorsun
erken çocuk yapmak ileride çok fayda sağlıyor.çocuklar büyüyüp kendini kurtardığında genç yaşında kendine harcayacak vaktin kalıyor
diğr yandan bekarken yapabildiklerini evliyken çoğu kez yapamıyorsun.arkadaşlıklar gezmeler eğlenmler bir başka oluyor
gençliğin verdiği fevrilik ve cahillikle daha çok sorun yaşıyorsun
her iki yöndende çok farklı güzellikleri ve zorlukları var y ani
bende seviniyorum genc anneyim die ilerde belki faydasını görücem bilemiyorum ama yinede hemn cocuk yapmamak lazım mıs birbirini tanımadan çocuk oluyo bide cocuğun yanında kavgalar oluyo çocuğa zarar eşler anlasamıyosa cocuk yapmasınlar bosanma olayında çocuk arada kalıyo cok zormus yani yasamayan bilemez