2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bizim daha ortada fol yok yumurta yokkenden beraberken,çevremizdeki herkes bizi evliliğe böyle teşvik etti, yok işte Allah eşleri birbirine benzer yaratırmış falan diye. yani biz acayip birbirimize benziyomuşuz.üstelik abimle ikiz gibilermiş kaydirigubbakcemile3

kızlar biz eskidende sevgilimle aynı anda aynı şeyleri düşünürdük ama evlendikten sonra bu acayip fazlalaştı, sizdede oluyomu CADIARZU

kaydirigubbakcemile3
yoksa siz kardeşmişiniz dermişimdelikafadulden

Allah eşleri birbirine benzer mi yaratırmış:uhm:
ay biz hiç benzemiyoruz nolcek şindiknaniknanik

kızlar biz eskidende sevgilimle aynı anda aynı şeyleri düşünürdük ama evlendikten sonra bu acayip fazlalaştı, sizdede oluyomu CADIARZU

evet canım o bizdede çok oluyor...

hatta düşündügüm şeyi bana yapıyor şok oluyorum..nerden bildi diye..
hatta anlatatım birtane...

gecem gün servisteyin eve gtcem..içimden dedimki aşkıma söyliyimde beni havaya kaldırsın.
uzun zamandır kaldırmıyor dedim..söylicektim..eve bir gttmki beni havaya kaldırdı şok oldum...hissetmiş sanki..arda oluyor böylekaydirigubbakcemile

walla hiç dikkat etmedim ama mutlaka oluyodur canım bazı konularda..
bazen de çok zıtız .belli olmuyo yani bilmiyorumkismile

bizde eskiden hep aynı espiriyi yapardık, yıllardır aradığım kardeşimmisin falan diye türk filmi modundaydık

havaya kaldırmak ne demek :uhm:

bizde ikimizde çok zayıfız fiziklerimiz aynı..oda en küçük beden giyer..bende...
bu detaylara yıllar sonra dikkat ettik tabi..önce kalpler konuştu:asigim:

cnm arkadaşlarım afiyet olsunnn ben geldimmmmmm :))
Şuan evimdeyim mutfak masam geldi oraları yerleştiriyorum. Bide benim nişanlım bu evde kalıyo demiştim ya sizede taşındı benden önce buraya kaydirigubbakcemile2Ankaastrelerim felanda takıldı yemek yapıcam sempatiksalakcinni
Ben sizin gibi evli değilim ama olsun benide alın aranıza bende akşama nişanlıma yemek yapıcam
Bugün çok daha iyiyim ağrılarım geçti yavaş yavaş evimin fotoğraflarını çekicem sizin için
Esksi gibi fotoğraftan sorumlu devlet bakanınız geri döncek büyük büyük fotolarla kaydirigubbakcemile3
Arse bu arada ben yokken ekledinmi düğün fotolarından ???
Yada evinin fotolarını ??

merhaba cnm
hadi ekle evinin fotolarını görelim ...gelinlk işini ne yaptın??
kızlar nerdesinizzzz ???
bugün herkes pek bi sessiz,

burdayım ben kimse olmıyınca yazmadım..
sen ne yaptın...son durumun ney???

Makinem annemin evinde gün içinde inicem anneme , çekip eklerim cnm fotoları.
Arsecim beni bekliyo galiba beraber yükleyelim bütün çeyiz beraberdi şimdi bunlarda beraberlik sağlamassak ayıp olur kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…