kesinlikle öyle kader kısmet işi
bizim daha ortada fol yok yumurta yokkenden beraberken,çevremizdeki herkes bizi evliliğe böyle teşvik etti, yok işte Allah eşleri birbirine benzer yaratırmış falan diye. yani biz acayip birbirimize benziyomuşuz.üstelik abimle ikiz gibilermiş kaydirigubbakcemile3
kızlar biz eskidende sevgilimle aynı anda aynı şeyleri düşünürdük ama evlendikten sonra bu acayip fazlalaştı, sizdede oluyomu CADIARZU
kızlar biz eskidende sevgilimle aynı anda aynı şeyleri düşünürdük ama evlendikten sonra bu acayip fazlalaştı, sizdede oluyomu CADIARZU
evet canım o bizdede çok oluyor...
hatta düşündügüm şeyi bana yapıyor şok oluyorum..nerden bildi diye..
hatta anlatatım birtane...
gecem gün servisteyin eve gtcem..içimden dedimki aşkıma söyliyimde beni havaya kaldırsın.
uzun zamandır kaldırmıyor dedim..söylicektim..eve bir gttmki beni havaya kaldırdı şok oldum...hissetmiş sanki..arda oluyor böylekaydirigubbakcemile
havaya kaldırmak ne demek :uhm:
kızlar nerdesinizzzz ???
bugün herkes pek bi sessiz,
cnm arkadaşlarım afiyet olsunnn ben geldimmmmmm :))
Şuan evimdeyim mutfak masam geldi oraları yerleştiriyorum. Bide benim nişanlım bu evde kalıyo demiştim ya sizede taşındı benden önce buraya kaydirigubbakcemile2Ankaastrelerim felanda takıldı yemek yapıcam sempatiksalakcinni
Ben sizin gibi evli değilim ama olsun benide alın aranıza bende akşama nişanlıma yemek yapıcam
Bugün çok daha iyiyim ağrılarım geçti yavaş yavaş evimin fotoğraflarını çekicem sizin için
Esksi gibi fotoğraftan sorumlu devlet bakanınız geri döncek büyük büyük fotolarla kaydirigubbakcemile3
Arse bu arada ben yokken ekledinmi düğün fotolarından ???
Yada evinin fotolarını ??
kızlar nerdesinizzzz ???
bugün herkes pek bi sessiz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?