2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sizede oluyomu site tekrar kapanıyo isim ve şifre istiyo sinir oldum haa valla çok mayıştım bennn gözümü açamıyorum..

Son düzenleme:
ben patronun odasında/masasındayım, yazamıyom oyüzden..sizde hiç yazmamışsınız :)
bi bakim dedim ...

yarın da patronun masada olucam..burda yazamıyom,yazsamda hemen geçmişi siliyom ...patronda benim odada,pat diye giriyo odaya birden rahat değilim oyüzden

selam herkeseeee.

dilekcim çok sevindim cnm problem olmamasına ve işine de tabi. hayatınız düzene giriyor olumlu şeyler olmaya başlıyor

elfi maşallah size de annen de iyiymiş ona da sevindim.

kk da prblem var az önce hata verdi bende de. dün regl günümdü olmadım :26:

dilekcim çok sevindim cnm problem olmamasına ve işine de tabi. hayatınız düzene giriyor olumlu şeyler olmaya başlıyor
dün regl günümdü olmadım :26:

saol canım yaz inş iyi gelecek bize
sende belki havadan etkilenmişsinndir mevsim değişikliğinden :26:

selam herkeseeee.

elfi maşallah size de annen de iyiymiş ona da sevindim.

kk da prblem var az önce hata verdi bende de. dün regl günümdü olmadım :26:

Sağol canım.

Bende dicektim bi iki gün daha bekle diye nektarda demiş. Hadi hayırlısı

off hiç keyfim yok
hıı size sölemedim sanırım bizim şirkete patronun kuzeni ortak oldu kapanma devretme gibi bi durum olmadı aynı düzen devam etcekmişiz maaşlarda bundan sonra aksama olmayacakmış

Zeynepcim bende çok memnunum doktordan. çok güleryüzlü anlayışlı. inş. senin testlerinde temiz çıkar dünmü gittin sen bilseydim birlikte giderdik.

Avrasyayı aradım 30 muayene testte 16 dedi ama istersen sende bi ara kan pıhtılaşması testinin fiyatını öğrenmek istiyorum dedim öyle dedi ama başka adı varmı 16 tl ise devlette uğraşma
anlatsamda anlamaz canım kafasına koyduğunu yapacak parayı sorun etmiyor.bende dedim tedavi sürecide olur bişe çıkarsa yok .canı ne istiyorsa yapsın .PDG nedir.

dilekciğim geçmiş olsun bişe olmamasına sevindim.içini ferah tut aklına kötü bişe getirme artık.işallah diğer testlerde temiz çıkar.
sağol canım işallah sorunu bulup bakıcaz çaresine.
iş olayına sevindim .iş aramayacaksın maaşlarınızıda zamanında alacaksınız.

maşallah canım kızına .balık yağını ne için kullanmaya başlıcaksın.aşı ne aşısı.annede geçmiş olsun.
evet çok iyi güler yüzlü hastalarını tanıyor.işallah temiz çıkar önemli bişe çıkmaz.dün gittim bilseydim gideceğini salı gününe alırdım randevuyu.dün bende sordum 2 testi 500 dedi ama gen testi pahalı galiba .olmadı arar sorarım zaten kanı alıp dışarı gönderiyolarmış.

Teşekkür ederim canım Darısı senin başına

Diğer topiktekilerede balık yağı vermiş doktor demekki 5. aydan sonra kullanılması gerekiyor. tetanoz aşısı olmam gerekiyor sağlık ocaklarıda yapıyor orda yaptır dedi.

Bakalım bi yaptırda testi sorun neymiş . İnş. çözümü kolay bi sorundur.

amin.genetik analizde bişe çıkmaz dedi çoğunluk çıkmıyor dedi .işallah sende çıkmaz diyor.bakalım kanda pıhtılaşma kolay iğneyle halloluyormuş.kanama bitmeden yaptıramıyorum zaten haftaya ancak başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…