Off bitsin bugünnnn eve ışınlanmak istiyorumm
herkes nerdee
ANNENE DE GEÇMİŞ OLSUN
elficim gözünaydın tatlım
bugün bir durgunluk mu var yoksa bana mı öyle geliyor??
kızz dilekkk o kadar şey yazıyorum sana niye bişe yazmıyon
dilekcim çok sevindim cnm problem olmamasına ve işine de tabi. hayatınız düzene giriyor olumlu şeyler olmaya başlıyor
dün regl günümdü olmadım :26:
Ayşam bir-iki gün daha geçsin test al belkim hamişsindir
saol canımyaz inş iyi gelecek bize
sende belki havadan etkilenmişsinndir mevsim değişikliğinden :26:
selam herkeseeee.
elfi maşallah size deannen de iyiymiş ona da sevindim.
kk da prblem var az önce hata verdi bende de. dün regl günümdü olmadım :26:
Enkidu eşine sabırlı olmanız gerektiğini anlatmalısın; zaten sorun hemen ortaya çıksa bile bebek yapamazsınız biraz ara verip bünyeni hazırlaman gerekiyor öyle değil mi? Eğer sorun genetik bir problemden kaynaklanıyorsa bebek sahibi olmak için belki PGD ye kadar gideceksiniz o zamanlar paraya gerçekten ihtiyacınız olacak. Bence biraz bekleyebilmeli.
kızlar tünaydın
uykusuzluktan ölüoum yaa
netim de gidip gelio yazamadım.
dün hastaneye gittim
genel cerrahi meme ve karın ultrasonu istedi idrar istedi
göğüste nodüller var ama bu şekilde yorum yapamam dedi
idrarı verdim sonucu aldım ama
ultrason için bu sbh gittim gün aldım 11ine verdiler
kadın doğuma gittim yumurtalıklar rahim temiz dedi
rahim ağzı kanser taraması yaptı onunda sonucu 11inde çıkacak
ayrıca cildiyeye gittim çene bölgesindeki sivilceler için lazerden oluo dedi
yerini değiş dedi
mutlaka güneş koruyucu kullan dedi kozmetik markaların ki olmaz dedi
bana BABEnin temizleme jelini yazdı 40 tl güneş koruyucusunu yazdı 50 tl
ayrıca sabun krem 3 tane öyle ilaç yazdı oda 12sinde görüyüm dedi
ya hastaneye girince çıkılmıo işte
gebelik için kadın doğumcuya dedim ki herhangi bi risk yok dimi dedim
hayır yok ama ultrason sonuçlarına bende bakıyım dedi
zeynep çatala bende yattım canım kanser taraması için ve yumurtalıklara baktı işte
eski sayfalara dönüoum ama net gidio yarım yamalak okuyabildim
zeynebim geçmiş olsun kuzum okudum senin durumu
özge saçların kötü olmamış tabi talep ettiğin renk diil ama çokta vahim durmuo kullanılabilir
2 hft sonra tekrar boyat o zaman muhtemelen istedğin renk tutar
off hiç keyfim yok
hıı size sölemedim sanırım bizim şirkete patronun kuzeni ortak oldu kapanma devretme gibi bi durum olmadı aynı düzen devam etcekmişiz maaşlarda bundan sonra aksama olmayacakmış
selam kızlar kızım çok iyi heryerini gösterdi 400 gr olmuş herşey yolundada dedi doktor. detaylı ultrason için bi adres verdi yaptırmak istersen orada yaptır daha detaylı dedi. balık yağı kullanmaya başlıcam. bide sağlık ocağında aşını yaptır dedi.
annemde muayene oldu onunda miyomları bitmiş sadece regl boyunca içeceği ilaç verdi çok şükür onunda temiz çıktı
Zeynepcim bende çok memnunum doktordan. çok güleryüzlü anlayışlı. inş. senin testlerinde temiz çıkar dünmü gittin sen bilseydim birlikte giderdik.
anlatsamda anlamaz canım kafasına koyduğunu yapacak parayı sorun etmiyor.bende dedim tedavi sürecide olur bişe çıkarsa yok .canı ne istiyorsa yapsın .PDG nedir.Avrasyayı aradım 30 muayene testte 16 dedi ama istersen sende bi ara kan pıhtılaşması testinin fiyatını öğrenmek istiyorum dedim öyle dedi ama başka adı varmı 16 tl ise devlette uğraşma
selam herkeseeee.
kk da prblem var az önce hata verdi bende de. dün regl günümdü olmadım :26:
maşallah canım kızına .balık yağını ne için kullanmaya başlıcaksın.aşı ne aşısı.annede geçmiş olsun.
evet çok iyi güler yüzlü hastalarını tanıyor.işallah temiz çıkar önemli bişe çıkmaz.dün gittim bilseydim gideceğini salı gününe alırdım randevuyu.dün bende sordum 2 testi 500 dedi ama gen testi pahalı galiba .olmadı arar sorarım zaten kanı alıp dışarı gönderiyolarmış.
Teşekkür ederim canım Darısı senin başına
Diğer topiktekilerede balık yağı vermiş doktor demekki 5. aydan sonra kullanılması gerekiyor. tetanoz aşısı olmam gerekiyor sağlık ocaklarıda yapıyor orda yaptır dedi.
Bakalım bi yaptırda testi sorun neymiş . İnş. çözümü kolay bi sorundur.
iyi akşamlar kızlar
yarın daha aktif oluruz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?