2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kanser taraması ve ultrason sonucu çıkmadan rahatlayamıcam sanırım.

benimde eşim aramış
bi arkadaşı var onlar akşama bize gelmek istemişler
ya sabah 7de kalktım hastaneye gittim şimdi uykusuzluktan ölüoum zaten
ve halim yok dün biraz ağrım ve kanamam oldu çataldan sonra
ama eşim aramış gelsinler mi
hayır dioum ama bugün erken çıkıomuş çocuk işten dio
bi sinirlendim
ben çalışan insanım bu saatte aramışsın ben ne zaman gidip napıyım ya istemioum gidip yatcam dedim
biraz bozuldu bende şaşırmıştım bu nie aradı ki die dedim kapattım

kanser taraması ve ultrason sonucu çıkmadan rahatlayamıcam sanırım.

benimde eşim aramış
bi arkadaşı var onlar akşama bize gelmek istemişler
ya sabah 7de kalktım hastaneye gittim şimdi uykusuzluktan ölüoum zaten
ve halim yok dün biraz ağrım ve kanamam oldu çataldan sonra
ama eşim aramış gelsinler mi
hayır dioum ama bugün erken çıkıomuş çocuk işten dio
bi sinirlendim
ben çalışan insanım bu saatte aramışsın ben ne zaman gidip napıyım ya istemioum gidip yatcam dedim
biraz bozuldu bende şaşırmıştım bu nie aradı ki die dedim kapattım

super87 .!.:
neden uyuyamadıgımı anlmadım ki hiç:26:

eşim sıcakdan uyuyamamıştırsın dedi..

sabah burası serindi yarın da yağmurla birlikte soğuk geliyormuş sıcakları özledik artık.

dilek kabul etmemekle iyi etmişsin çalışan insana neden hafta içi oturmaya gelinir ki???

sabah burası serindi yarın da yağmurla birlikte soğuk geliyormuş sıcakları özledik artık.

dilek kabul etmemekle iyi etmişsin çalışan insana neden hafta içi oturmaya gelinir ki???

iki gündür ist.soguk..sıcaklar gitti biraz..hava bulanık..

çocuk bugün erken çıkıomuş işten pazarları da çalışıomuş bi salıları erken çıkıomuş
bide onlara eltimlerden gitti ev görmeye illa sende gel dediler ii dedim gittim
şimdi ziyareti iade yapıolarmış ziyareti asıl yapan ben diildim ki geri bana döndü olay yani

e gidince almak gerekiyor. bir fırsatını bulunca eltine de giderler. Bu hafta sonu ben de eşimin iş arkadaşlarını almayı düşünüyordum sonra düşündüm daha dursun biraz daha bu aralar ortamları çok gergin evimde patlama olmasın

hafta içi gelen misafiri ben de hiç sevmem, kabul etmemekle iyi etmişsin dilek, git uzan eve gidince.. Yemek de yapma hatta kahvaltılık felan geçişir bu akşam, yada eşin gelirken bişiler alıp getirsin :))

evet bugün pek bi romantik, akşama da randevumuz var zaten
Umarım akşama kadar kavga etmeyiz tabi

Son düzenleme:
off hiç keyfim yok
hıı size sölemedim sanırım bizim şirkete patronun kuzeni ortak oldu kapanma devretme gibi bi durum olmadı aynı düzen devam etcekmişiz maaşlarda bundan sonra aksama olmayacakmış

selam kızlar kızım çok iyi heryerini gösterdi 400 gr olmuş herşey yolundada dedi doktor. detaylı ultrason için bi adres verdi yaptırmak istersen orada yaptır daha detaylı dedi. balık yağı kullanmaya başlıcam. bide sağlık ocağında aşını yaptır dedi.

annemde muayene oldu onunda miyomları bitmiş sadece regl boyunca içeceği ilaç verdi çok şükür onunda temiz çıktı

Zeynepcim bende çok memnunum doktordan. çok güleryüzlü anlayışlı. inş. senin testlerinde temiz çıkar dünmü gittin sen bilseydim birlikte giderdik.

off hiç keyfim yok
hıı size sölemedim sanırım bizim şirkete patronun kuzeni ortak oldu kapanma devretme gibi bi durum olmadı aynı düzen devam etcekmişiz maaşlarda bundan sonra aksama olmayacakmış

dilek sevindim böyle olmasına. Maaşını zamanında alırsın tam kredi dönemi sıkıntı çekmezsiniz

Avrasyayı aradım 30 muayene testte 16 dedi ama istersen sende bi ara kan pıhtılaşması testinin fiyatını öğrenmek istiyorum dedim öyle dedi ama başka adı varmı 16 tl ise devlette uğraşma

off hiç keyfim yok
ÇOK SEVİNDİM CANIM İŞ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALMİYCAKSIN

ANNENE DE GEÇMİŞ OLSUN

saolun kızlar
kredi araba iş hastalık bişiler yolunda gibi
eşimde dükkanı değişcek sanırım yani yükseltcek
silver ekspres gibi kademeleri oluo o şekilde yükseltcek ama 20 bin lazımmış :106:

Off bitsin bugünnnn eve ışınlanmak istiyorumm
herkes nerdee

Son düzenleme:
elficim gözünaydın tatlım
dilecim senin adınada sevindim inşallah herşey yolunda gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…