gunaydın kızlar dün güya erkenden uyuyacaktım yarışmaya takıldım geç yatınca sabah zor ayrıldım yataktan
super sen neden uyuyamadın?
neden uyuyamadıgımı anlmadım ki hiç:26:
eşim sıcakdan uyuyamamıştırsın dedi..
super87 .!.:neden uyuyamadıgımı anlmadım ki hiç:26:
eşim sıcakdan uyuyamamıştırsın dedi..
sabah burası serindi yarın da yağmurla birlikte soğuk geliyormuş sıcakları özledik artık.
dilek kabul etmemekle iyi etmişsin çalışan insana neden hafta içi oturmaya gelinir ki???
dilek kabul etmemekle iyi etmişsin çalışan insana neden hafta içi oturmaya gelinir ki???
çocuk bugün erken çıkıomuş işten pazarları da çalışıomuş bi salıları erken çıkıomuş
bide onlara eltimlerden gitti ev görmeye illa sende gel dediler ii dedim gittim
şimdi ziyareti iade yapıolarmış ziyareti asıl yapan ben diildim ki geri bana döndü olay yani
hafta içi gelen misafiri ben de hiç sevmem, kabul etmemekle iyi etmişsin dilek, git uzan eve gidince.. Yemek de yapma hatta kahvaltılık felan geçişir bu akşam, yada eşin gelirken bişiler alıp getirsin :))kanser taraması ve ultrason sonucu çıkmadan rahatlayamıcam sanırım.
Benimde eşim aramış
bi arkadaşı var onlar akşama bize gelmek istemişler
ya sabah 7de kalktım hastaneye gittim şimdi uykusuzluktan ölüoum zaten
ve halim yok dün biraz ağrım ve kanamam oldu çataldan sonra
ama eşim aramış gelsinler mi
hayır dioum ama bugün erken çıkıomuş çocuk işten dio
bi sinirlendim
ben çalışan insanım bu saatte aramışsın ben ne zaman gidip napıyım ya istemioum gidip yatcam dedim
Biraz bozuldu bende şaşırmıştım bu nie aradı ki die dedim kapattım
evet bugün pek bi romantik, akşama da randevumuz var zatendilekcim geçmiş olsun cnm hadi gözünaydın:)
sabah sabah misafir haberi eşimde cuma sinir etti beni zaten çıktım 7.45 te çağırmış birilerini dedim biz gidelim kadın çalışmıyo etmiyo ben ne yapim bu saatten sonra hiçte bişe yapmadım tabiki onlardan gelirken kuru pasta almışlar artık onları verdim..
Nekk bu ne romantiklik böyle:)
off hiç keyfim yok
hıı size sölemedim sanırım bizim şirkete patronun kuzeni ortak oldu kapanma devretme gibi bi durum olmadı aynı düzen devam etcekmişiz maaşlarda bundan sonra aksama olmayacakmış
kızlar gittim doktora .bu doktoru seviyorum .kadın girer girmez gel zeynepciğim işallah güzel haberlerle geldin dedi hayır pekte güzel haber değil dedim.sonuçları gösterdim bugünkü sonucumda 49.52 çıktı değer düşmüş yani.geç bakalım dedi çatala yattım vijinal baktı kanama olmasına rağmen rahim tertemiz gösterdi bişe kalmamış dedi.testleri yazdı 2 test biri kandaki pıhtılaşma varmi yokmu diye .bizim hastanemizde yapılıyor ama 500-600tl tutar boşuna para verme dedi sigorta hastanelerinde ücretsiz yaptırırsın dedi.bende tıp fakültesine gittim genetik analiz için nisan 3e gün verdiler ikimizede yapılacak.sonucuda 1ay veya fazla sürer dedi ama kan pıhtılaşması testini yapan biyer bulamadım henüz .gitiğim hastanede yapıyolar yani dışarı gönderiyolar.bakalım nasıl yapıcaz.eşimde özel yaptıralım diyor çok daha kısa sürede sonucu veren yerler var diyor.para önemli değil dedi sonuca göre tedavide sürer dedi .hayırlısı
elfim gözünüz aydın annen için
küçük prenseste iyiymiş ne güzel
ÇOK SEVİNDİM CANIM İŞ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALMİYCAKSINoff hiç keyfim yok
hıı size sölemedim sanırım bizim şirkete patronun kuzeni ortak oldu kapanma devretme gibi bi durum olmadı aynı düzen devam etcekmişiz maaşlarda bundan sonra aksama olmayacakmış
selam kızlar kızım çok iyi heryerini gösterdi 400 gr olmuş herşey yolundada dedi doktor. detaylı ultrason için bi adres verdi yaptırmak istersen orada yaptır daha detaylı dedi. balık yağı kullanmaya başlıcam. bide sağlık ocağında aşını yaptır dedi.
annemde muayene oldu onunda miyomları bitmiş sadece regl boyunca içeceği ilaç verdi çok şükür onunda temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?