lokumun tarifini bir de bana versenize
kızlar kimse avatarıma yorum yapmadı nasıl olmuş??
inşallah nekim yaa seninde çıkmaz önemli bir problemin..
özgee ne güzel evde olmanın tadını çıkart cnm..
kızlar kimse avatarıma yorum yapmadı nasıl olmuş??
zuzum başları sağolsun sanada allah kolaylık versin hem işte yoğunsun hemde evde.deseyden eşine kızlar var buldum tabiki diye
inşallah canımNekk inş.önemli bişeyin yoktur...benimde biara vardı, sanki böle beynimin uyuştuğunu hissediyodum falan, hep uyku modu senin gibi, bayaa bikaç ay gitti öle, hatta hatırlarsanız chak up falan diyodum :) sonra sonra gitti ...inş önemli bişeyin yoktur ama yoksa da bencede bahardan
inş tadını da seversiniz canım :)))Nektar akşam annemle telefonda konuşuyoruz senin salata tarifini anlattım onun da kulağına hoş geldi; hatta dedim bizim kızlardan aldım diye.
zuzu tamam o zaman tarifi bekliyorum; bugün fırsatın olabilrse resim de çeksene yaptıklarının
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...be-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun-16.html
ya ekleyeemdim elfi şu tekme atana baksana çok hoş:)
Dilekcim güzelmiş hayırlı olsun nerden aldın? Nekadara. Benimde daybuydaydan 20tl çekim var 9. aya kadar ne alsam diye baktımda bulamadım bişi
limangodan aldım 29,90dı işte ikisini 46ya aldım toplamda yani anneme aldırttım daha doğrusu çünkü ne limitim ne param var!
özgim bi aradım 1 tanecik çekim kaldı
bana yeni çekler falan lazım ne yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?