2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

lokumun tarifini bir de bana versenize

bugün annemden alıcam tarifi, yazarım

özgem ok, foto da eklerim

kızlar kimse avatarıma yorum yapmadı nasıl olmuş??

Ay ben görünce ,gülümsedim ne güzel olmuş dedim ama içimden, yazmamışım buraya

Nekk inş.önemli bişeyin yoktur...benimde biara vardı, sanki böle beynimin uyuştuğunu hissediyodum falan, hep uyku modu senin gibi, bayaa bikaç ay gitti öle, hatta hatırlarsanız chak up falan diyodum :) sonra sonra gitti ...inş önemli bişeyin yoktur ama yoksa da bencede bahardan

inşallah nekim yaa seninde çıkmaz önemli bir problemin..

özgee ne güzel evde olmanın tadını çıkart cnm..

bu avatarın da şirinn ama önceki daha güzeldi, çok seviyodum ben eski avatarını

inşallah nekim yaa seninde çıkmaz önemli bir problemin..

özgee ne güzel evde olmanın tadını çıkart cnm..

..
Avatarın güzel canım ama ben eskisini daha çok beğenmiştim, senle benimsemiştim.

Nektar akşam annemle telefonda konuşuyoruz senin salata tarifini anlattım onun da kulağına hoş geldi; hatta dedim bizim kızlardan aldım diye.

zuzu tamam o zaman tarifi bekliyorum; bugün fırsatın olabilrse resim de çeksene yaptıklarının

yaa bende kızıma benzettim bunu çok hoşuma gitti onunda eli ağzından çıkmıyo böle hep gülüyo:)) neyse biraz kullanım bunu tekrar onu yaparım:)

Son düzenleme:
nigarım işallah bişeyin yoktur belki demir eksikliği falan vardır yada bahar yorgunluğu

özgem maşallah evde kalınca insan dinamik oluyor kısıtlı zamanla yaptığı işi rahat rahat yapıyor eviyle ilgilenmek bile çok güzel geliyor insana

bolum avatarın çok güzel akşam gördüm çok hoşuma gitti bebiş ama yazmamışım.işallah sonuçlarında iyi çıkar fazla ilerlememiştr

zuzum başları sağolsun sanada allah kolaylık versin hem işte yoğunsun hemde evde.deseyden eşine kızlar var buldum tabiki diye

inşallah canım

inş tadını da seversiniz canım :)))

..

Kızlar biliyor musunuz adetim çok yaklaşmasına ve göğüslerim şiş olmasına rağmen bu sabah tartıldım 59.9 geldim sadece 3 gündür öğlenleri yemek yerine elma ve bol su işe yarayacak sanırım. Ama akşam annem davet etti lahana sarıyormuş fazla abartmadan yersem hafta sonunu da hasarsız atlatırsam bu iş yürüyecek demektir.

Dilekcim güzelmiş hayırlı olsun nerden aldın? Nekadara. Benimde daybuydaydan 20tl çekim var 9. aya kadar ne alsam diye baktımda bulamadım bişi

Dilekcim güzelmiş hayırlı olsun nerden aldın? Nekadara. Benimde daybuydaydan 20tl çekim var 9. aya kadar ne alsam diye baktımda bulamadım bişi

limangodan aldım 29,90dı işte ikisini 46ya aldım toplamda yani anneme aldırttım daha doğrusu çünkü ne limitim ne param var!

özgim bi aradım 1 tanecik çekim kaldı
bana yeni çekler falan lazım ne yapabiliriz

bilmem ki kuzum :)) Bitirdin mi hepsini.
Yeni kampanya yok sanırım. İstersen bi mail hesabı aç, ordan o hesabı davet et kendi ana hesabına, açtığın hesapla üye olup alışveriş yap 10tl çek kazan:) Trendyoldan, limangodanda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…