2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benm de misafirlerim gelip gidiyor, çıkıyorum bende kızlar, ii akşamlar. yarın oğlumun kabrine gidecez, özledim onu, ilk cumamız.

canım ev olayınıza sevindim güle güle oturun inş
k.validenin davranışları hepinizi kötü etkiliodur tahmin edebilioum
ama dediğin gibi beterin beteri var şuan o kadar da kötü bişi yaşanmış diil ki
sende sınavlarını başarıyla atlatırsın umarım
hastalğın içinde geçmiş olsun neden olduğu hakkında bi fikrim yok
smear testi yaptırdığın iyi olmuş bende gitcem inş
umarım sonuçlar temiz çıkar canım.

benm de misafirlerim gelip gidiyor, çıkıyorum bende kızlar, ii akşamlar. yarın oğlumun kabrine gidecez, özledim onu, ilk cumamız.

canımmm topiğe yeni girdim çokkk üzüldümmmm başınız sağolsun canım ne diceğimi bilemiyorum şuanda bugün kerem yiğenimiz için yasin okuyacağım canım benimmm güçlü ol allahım sana güç kuvvet versin canımmm

sağol tatlım bnm anne tarafımda kanser ırsi canım o yüzden gittim bi muayene olayım diye ulrtasonda verdi ama devlet hastanesi diye 4 hazirana düştü tarih inşallah ikiside temiz çıkar.sende ihmal etme her kadının senede 1 kez yaptırması gerekiyormuş mutlaka korkulcak gibide değil 1 dakikada bitiyo işlem

Aydancım hoşgeldin yeni evinize sevindim. Sınavlarında inş. iyi geçer. Geçmiş olsun birde sonuçları bizede söylersin umarım temiz çıkar..

Kaynanan o eve alışmış belki ondan huzursuzdur boşver sen derslerine bak.

smear testinin sonucu mu 4 haziranda

Aydancım tüm arkadaşların da dilediği gibi inş sonuçların temiz çıkar, yenie vinizde de güle güle oturun :))

..
çok sıkıldımmm, bitmiyo bugün yaa :106:

canım bol bol dua ediyorum sizin için. Allah yar ve yardımcın olsun.

bende çıkıyorum hazırlanayım çıkarız birazdan.

herkese iyi akşamlar

iyi eğlenceler canım. çok farklı yorumlar var o filmle ilgili. bakalım senin yorumun ne olacak.

kızlar ben de havuçlu kek ve muhallebi yaptım kuzenler için. gelirlerse bir de kısır yaparım yanına dedim ama bu saate kadar ne arayan var ne soran. ben aradım kuzeni, telefonu açmadı. sonra baktım nişanlısından çağrı yapmış. aradım tekrar nişanlısını kendi numarasından ararsan ulaşabilirsin dedi. kuzeni aradım yeniden ama telefonu kapalı. başka hazırlık yapmıcam. eşim için de ıspanak almıştım, gidip onu yapcam şimdi. bu saatten sonra gelirlerse de artık bulduklarını yiyecekler, ne diyim. akşam üzeri geliriz demişti, ben de çay için hazırlandım. umarım yemeğe gelmezler. hiç sevmem böyle gelcem diyip de sonra ses çıkartmayanları.

merhaba canım hoşgeldin .ev için sevindim güle güle oturun evinizde .işallah sınavlarınıda başarıyla atlatırsın.kayınvalidende kolay değil o evde o kadar zamnı geçti ordan ayrılmak kolay olmaz onun için bende yaptırdım canım 2 kere smear testi temiz çıkt ama sana neden böle bişe oldu bilmiyorum .işallah önemli bişe yoktur

günaydınnnnnn çok şükür cuma geldi sonundaa..

Son düzenleme:
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
annem pzt gidelim hastaneye dedi o yüzden bugün geldim

bu haftayı da bitiriouz inş artık cmt özgemde olmıcak akşama kadar ikimiz oluoduk

Kızlar sabah girdim eşime aldığımız bilgisayara bir baktım %25 indirim yapmışlar; biz 1690 a almıştık 5 taksitle; şimdi olmuş 1572 TL. 1 ay içinde sebep belirtmeden iade hakkımız var; diyorum ki verelim yine alalım olmazsa bize 118 TL yi iade etsinler veya çek yazsınlar o paraya da başka bir şey alayım.

şimdi ürün iadesinde kredi kartına yüklemeyi yaptıklarında hemen geçerli oluyor mu yoksa bir iki gün fark oluyor mu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…