2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar ya
bizim burayı devralmayı planlayanlar aradı borcu çok olduğu için almıolarmış
maaş hala yok doğal olarak artık da olamaz zaten iş yok battı yani burası
az önce bi iş başvurusunda bulundum hayırlısı olsun
nekimin rüyası çıkıo sanırım
yeni kredi de çektik :31:

annem de yapıyor bundan, çok severim ben :56:

birde şey çok güzel olur, kreplerin içine kıymalı sos sarıp üzerine kaşar rendeleyip fırınlıyo o da süper oluyo :))

Evet öyle de çok güzel olur. Ben bunu hem çayın yanında servis ediyorum hem yemekli misafir için değişik menü oluşturmak istediğimde kullanıyorum.

kızlar ya

inşallah en kısa zamanda iş bulursun canım maaşları zamanında yatan çalışma saatleri çok geç olmayan, patronları trip yapmayan...

zuzum şunu yapsana çok kolaya benziyor tıkla :40:
Kimler kimler geliyo kii? :55:

canım pasta yapmak istemiyorum, çok yapıldı pasta... Pasta yerine ekledim ya bi sayfa önceye bak, türk lokumu yapimm diyorum tatlı olarak :31:
4 aile gelcek işte arkiler

tavukları ( ben kemiksiz kalça eti kullanıyorum orası daha yumuşak oluyor ama göğüs eti de olabilir) jülyen olarak doğruyorum normal tavuk sote gibi soteliyorum biber domates havuç rendesi hatta ıspanak yaprakları bile atabiliyorum piştikten sonra da içine bezelye ekliyorum. Yani baya karışık besleyici bir sotem oluyor.

Krepleri yapıyorum büyük tavada sonra her bir krebin ortasına bu harçtan koyuyorum sarıyorum yufka böreğinin biraz kalın hali gibi. Dikdörtgen borcam tepsiye döşüyorum ve buzdolabına kaldırıyorum (buraya kadar anlattıklarımı bir gece önceden yapıyorum ki misafirimin geleceği gün elim ayağım birbirine dolanmasın)
servis yapacağım zaman da beşamel sos pişirip bu kreplerimin üstüne döküyorum fırına sürüyorum indirmeye yakın da rendelenmiş kaşar peyniri ekliyorum.
Her bir misafire 1 er tane olacak şekilde servis ediyorum

canım tarifini yazdım, denicem ama güne olmaz, çinkim ben kalmış tavuk yemem :25: Yapınca taze taze yemem lazım tavuğu :34:

:1: O sadece "dilek ve sen" ben dürtüşmüyom sizinle :60:

hiç bilmiyorum canım doktor bişe söylemiyor insanı sinir ediyolar.3 keredir gidiyorum ilkinde ultrasonla baktı sorun yok dedi rahim yumurtalıklarnormal dedi.sonra başka bişe yok.işallah canım pazartesiyi beklicem sabırla.

canım lütfen moralini bozma :70: yüksek tut stres kötü etkilemesin seni dualarımız seninle
başka şeylerle dağıt kafanı 3 gün bişiler yap yani dışarı çık eşinle bişiler yap düşünüp kendini bunaltma :20:

kızlar ya
:26: :26: :26:
canım pasta yapmak istemiyorum, çok yapıldı pasta... Pasta yerine ekledim ya bi sayfa önceye bak, türk lokumu yapimm diyorum tatlı olarak :31:
4 aile gelcek işte arkiler

canım tarifini yazdım, denicem ama güne olmaz, çinkim ben kalmış tavuk yemem :25: Yapınca taze taze yemem lazım tavuğu :34:

:1: O sadece "dilek ve sen" ben dürtüşmüyom sizinle :60:
eet :17: Biz dilekle cadalozlaşıyoruz birbirimize $cadiii.gif

türk lokumu şeysini bilmiyorum canım, tadını da bilmiyorum ama seviyosan pratikse yap :48:

dileğim üzülme :70: ınşallah yakın zamanda, istediğin gibi bi iş bulursun :38:
:13: Aynen

kızlar ya

canım lütfen moralini bozma :70: yüksek tut stres kötü etkilemesin seni dualarımız seninle
başka şeylerle dağıt kafanı 3 gün bişiler yap yani dışarı çık eşinle bişiler yap düşünüp kendini bunaltma :20:

işallah senin için hayırlısı olur kuzum.maaşını düzenli veren,çaalışma saatleri düzgün olan ,patronu adam gibi adam olan bir yer bulursun.

bozmamaya çalışıyorum canım .stres etkiliyor gerçekten evde tek olunca aklım hep ona gidiyor ınternetten araştırıyorum daha sıkıntıya giriyorum ama olan bana oluyor.
eşimde diyor apı çağar sinemay gidin para harca kendine gel diyor.moralini bozma gül bakim diyor.canım hiç istemiyor eve gidip yatıcam dedim.asında biraz dolansma iyi olur. arkadaşıma gitsem gelmiyosun diyor .ablasıda doğum yapmıştı gidemedim.hafta sonuda kocişle çıkarım kafam dağılır.
kafam dağılır iyi gelir.iyiki varsınız sanal arkadaşlık derler ama hiç alakası yok .gerçek bir dostluk oluştu.siz olmasanız kafamda kurar dururdum heralde:29::48:

selam kızlar. dün gündüz annemle, akşam da eşimle gezdim, ondan giremedim hiç:1::1:

dilekcim iş konusunda hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede daha iyi, düzenli bir iş bulursun. ben evdeyken cep telefonumun internetinden faydalanıyorum, senin yok mu öyle bir şansın?

enkim inşallah pazartesi günü güzel haberlerle gelirsin. sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. biraz çık dolaş canım, kafanı oraya endeksleme. daha önceki olaylardan dolayı ister istemez kötü şeyler getirirsin aklına çünkü. dualarımız seninle tatlım.

ösgeeee faceden de yazdım, inşallah ev için de, iş için de en hayırlısı neyse o olur canım.

benim bugün kuzenim ve nişanlısı gelecek misafirliğe. akşam üzeri gelirim dediler. hem pratik, hem de göz doldurucu ikramlıklara ihtiyacım var kızlar. gelsin tarifler :)))

kızlar ben geldim .sonuçlarım 52.20 132.07 216.78 bugünkü biraz düşük geldi doktor beklicez dedi ultrasonla baksanız dedim 3000de görülür ancak dedi .pazartesi tekrar istedi testi

canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah pazartesi.

tavukları ( ben kemiksiz kalça eti kullanıyorum orası daha yumuşak oluyor ama göğüs eti de olabilir) jülyen olarak doğruyorum normal tavuk sote gibi soteliyorum biber domates havuç rendesi hatta ıspanak yaprakları bile atabiliyorum piştikten sonra da içine bezelye ekliyorum. Yani baya karışık besleyici bir sotem oluyor.

Krepleri yapıyorum büyük tavada sonra her bir krebin ortasına bu harçtan koyuyorum sarıyorum yufka böreğinin biraz kalın hali gibi. dikdörtgen borcam tepsiye döşüyorum ve buzdolabına kaldırıyorum (Buraya kadar anlattıklarımı bir gece önceden yapıyorum ki misafirimin geleceği gün elim ayağım birbirine dolanmasın)
Servis yapacağım zaman da beşamel sos pişirip bu kreplerimin üstüne döküyorum fırına sürüyorum indirmeye yakın da rendelenmiş kaşar peyniri ekliyorum.
Her bir misafire 1 er tane olacak şekilde servis ediyorum

canım ben tavukları küp küp doğruyorum küp patates küp havuçla soteleyip bezelye katıp milföye koyuyorum kare şeklinde börek yapıyorum pratik ve lezzetli oluyor. tavsiye ederim
yarenay ve zuzuya da :)

kızlar ya

canım hayırlısı neyse o olsun inşallah imkanları daha ii olur yeni yerin

Türk lokumu çok pratik canım ...

Peki fırında makarna yapsam ,abes kaçmaz dimmi :40:

şimdi bi tatlı, bi tuzlu , bide kısır pattis salata mercimek köfte vs. Tarzı yapılıyo ...bende değişiklik olsun dedim, fırın makarna yapim diye düşündüm :44:

dilekcim iş konusunda hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede daha iyi, düzenli bir iş bulursun. ben evdeyken cep telefonumun internetinden faydalanıyorum, senin yok mu öyle bir şansın?

var tlfnum canım
fatura kapsamında yok ama
aman inşallah yoluna girer durum
yani başka satmayı planladıkları kişilerde var ama borcu çok buranın kimse yanaşmıo
kendisi de artık kredilerle falan toparlayamaz limitler full tüm kredi olanakları kullanıldı
sadece kilit vurulur kapıya ama bilmioum
üstesinden gelebiliriz diebilir birlikte çalışalım diebilir
ben gidioum desem bozulur
valla bilmioum iş arkadaşımda yakınıo şimdi bana :31:

yarenim hoşgeldin canım :70:

şimdi bi tatlı, bi tuzlu , bide kısır pattis salata mercimek köfte vs. Tarzı yapılıyo ...bende değişiklik olsun dedim, fırın makarna yapim diye düşündüm :44:
zuzu fırın makarna kısır, pat. salatası yerine geçmez o böreğin yerini doldurur ancak ki bazı kişiler fırın mak. makarna böreği der.

Son düzenleme:

kayseri yağlaması yada diğer tabiriyle sosyete mantısı da yapabilrsin canım istedi

öğlen ne ydin zuzum? merak ettim.

ben artık öğlenleri yemek yemiyorum onun yerine 1 tane yeşil elma yiyecem akşamları da sadece 1 dilim kepek ekmeğiyle porsiyonları azaltılmış normal yemek. Dün akşam uygulayabildim umarım istikrar sağlarım

Back