2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fırında makarna pek olmadı kuzuu yaa :26:
türk lokumunu yapıosun işte belki kurabiyede yaparsın pudingli
tavuk salatasına ben bayılırım ama bilmioum herkes yer mi göğüs alsan onları haşlayıp didiklesen dere otuyla domatesle harika oluo
tuzluyu ben kaçırdım mı yoksa bulamadın mı daha

zuzum aslında meksika fasulyesiyle salata yapabilrsin yada mısırlı buğday salatası. daha hafif olur

zeynepcim hayırlısı olsun inşallah pztsiye katlanarak artar cnm sonuçların nekadar düşünme desekte olmaz biliyorum..

annem de yapıyor bundan, çok severim ben

birde şey çok güzel olur, kreplerin içine kıymalı sos sarıp üzerine kaşar rendeleyip fırınlıyo o da süper oluyo :))

bende bu kıymalıyı çok severim tavuklu olanda çok güzel oluyo nezmandır yapmıyorum haftasonu bende yapim..

sizden ayrılmak zorunda kalcam

dilekcim inşallah istediğin gibi biyer bulabilirsin cnm hayırlısı olsun özgecim senin içinde..

zuzuş makarna salatası yap..

Son düzenleme:
dilekcim insan maaş alamazsa nasıl geçinir ki? zor yani tek maaşla geçinmek. biz 1 aydır daha kendimize gelemedik mesela. eşimin haftalığı hep önden alıp alıp yiyoruz az az. ki evde yemek yemiyoruz bu aralar, annemlerdeyiz hep.

şu tavuk salatası da çok güzel oluyo
tavuk etini haşlıyosun
didikliyosun
akşamdan ıslatılmış 1 bardak nohutu da tavukla birlikte haşlıyosun.

2 yufkayı sigara böreği sarar gibi sarıp yağda kızartıyosun sonra da 1 parmak kalınlığında halka şeklinde kesiyosun.
Tavuğu nohutu sarımsaklı yoğurtla karıştırıyosun, çıtır yufkaları atıyosun Zahmetli ama harika bi salata
tabisi tüketeceğin gün yapıcan çünkü yoksa yufkalar çıtır olmaz

canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah pazartesi.

zeynepcim hayırlısı olsun inşallah pztsiye katlanarak artar cnm sonuçların nekadar düşünme desekte olmaz biliyorum..

maşallah canım havalar düzeldi gezmeye başladın.
işallah yarenim güzel sonuç gelir.amin.evet ister istemez öncekilere gidiyor .çıkıcam kafamı dağıtıcam .hakkımda hayırlısını diliyorum allahımdan .sağol tatlım allah razı olsun hepinizden.

sağol dilşadcığım işallah.

işallah canım 1 hhafta da geçmiş olur bakalım hayırlısı .evet doktorlar çok fena eşim bile ilk olaydaki doktor arada aklına geliyor deliriyor.çok acımasız oluyorlar .pat diye söylüyolar herşeyi

dilekcim inşallah istediğin gibi biyer bulabilirsin cnm hayırlısı olsun özgecim senin içinde..
inş canım hayırlısı bakalım

hiç böyle olmamıştı geçen nisanda başlamıştım ben buraya 1 yıl olcak işte herşey iyiydi ama bu ay tamamen tükendiler
kendi borçları ödedi köşesine çekildi çalışanların kredileri kaldı aranıp duruolar birinin elektriği kesilmiş yatıramadı
öteki ev sahibi ile muhattap oluo gecikme yüzünden ötekinin faturaları duruo kesilecek yani elektrik su
yine şükür en iyisi benim yol param yok
ekstra bi harcamam olmuo
eşimin parasıyla idare ediouz ama yeni kredi çektik araba için
şimdi eşimin daha çok para yatırması lazım bankaya ee faturaları ben üstlenicektim onun için böle panikleyip hemen başka yere başvuru yaptım

yarenim pratik bişeler kısır pasta,makarna salatası yapabilrsin kek yapıp ikiye kesip içine krema üstünede krem şanti yapabilrsin

zuuzm makarna salatası veya tavuk salatasıda çok güzel oluyor

nektar salata tarifin çok hoşuma gitti yapmak istiyorum bu hafta sonu ama azıcık detay sormam lazım.

1. ne kadar tavuk kullanmak lazım?
2. 1 su bardağı nohut tavukla mı birarada haşlanıyor yoksa ayrı ayrı haşlanıp sonra mı harmanlanıyor?
3. iki yufka; sigara böreği gibi sarılırken boş sarılıyor değil mi?
4. yufkalar önce kesilse de sonra kızartılsa daha pratik olmaz mı yoksa tam tersi mi olur? hani çıtır çıtır börekler nasıl kesilecek o bakımdan yani?

ben çok acıkmışım

canım ben nohutu kısık ateşte tavukla birlikte haşlıyorum. ama nohutu suda bekletiyorum uzunnn süre. birlikte haşlanmaları gerekiyor çünkü nohutlara tavuğun tadı geçmesi lazım. lezetli oluyo.
misafir için yapacaksam 2 kalçalı but kullanıyorum ama 2 kişilik eşim ve bana yapıcaksam 1 tane yeterli oluyo.
yufkaları da kesip pişirirsen ince ya açılırlar sanki :26: ben pişirince kesiyorum :26:
yoğurda z. yağı damlatmayı unutma

ayrıntılar için çok teşekkürler

hafta sonu üniversitede okuyan kayınbiraderim buraya geliyor. pazartesi doğum günü ama pazar kutlanacak ananemiz bana gelin dedi. Ben de değişik bir şeyler yapayım diyordum ama son kalan nohutumu yemek yaptım evde nohut kalmadı :26: olmazsa birazcık marketten alırım bir gece önceden ıslatmak yeterli olur öyle değil mi?

yeterli olur, erken ıslatırsın ertesi gün haşlanmaya koyulana kadar da iyice şişiyolar zaten
evet biraz alsan yeter salata için :))))
ben de yaparım belki, canım çekti şimdi, ama benim de nohut almam lazım

selam kızlar nasılsınız? ne zamandır giremiyordum bi giriyim bakıyım dedim...ben iyiyim biraz sıkıldım bu aralar vizelerim yaklaştı önümüzdeki hafta başıyolar çok stresliyim bide evi tuttuk çok güzel sıfır daire bayıldım temizliğine başladık vize sonrası taşınıcaz allahın izniyle herşey iyi olur inşallah kayınvalidem panik atak hastası ve ritm bozukluğu var hasta günlerdir bnmde moralim bozuluyo doğal olarak ne yapıcağımı bilmiyorum çok sıkıldım bu konuda kendini üzmemesini istiyorum çünkü evde hep suratını asan birinin olması çok yorucu hep beraber neşesini yerine getirmek için uğraşıyoruz ama nafile bizimde hayat enerjimizi götürüyo bence herşey daha güzel olucak tertemiz is gibi aydınlık evde oturucaz 3 tane aslan gibi evladıda yanında çok şükür beterin beteri şükretmek gerek bunada... işte böyle bu arada kızlar bişi sorucam geçen hafta çarşamba günü kadın doğuma gittim genel kontrol için smear testi yaptı doktor 3 gün filan böle kahverengi bi akıntım oldu geçen pazartesi beraber olurken çok yanmam oldu ilişki esnasında ve sonrasında dünde oldu yarım bıraktırdım hatta nisanın dördünde patoloji sonuçları çıkıcak o zaman gidicem kadına bi daha neden böle oldu ki ?
bu arada beğen butonu geri gelmiş ne güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…