Türk lokumu çok pratik canım ...
Peki fırında makarna yapsam ,abes kaçmaz dimmi
şimdi bi tatlı, bi tuzlu , bide kısır pattis salata mercimek köfte vs. Tarzı yapılıyo ...bende değişiklik olsun dedim, fırın makarna yapim diye düşündüm :44:
hayırlısı canım .lekelenmem cumartesi durdu ta .inşaallah acaba erken olduğu için mi böyle diye düşünüyorum.ilkinde 11gün geçmişti 9bin küsürdü.
bide pazartesi bizim doktoramı gitsem diye düşünüyorum .hani ilk defa pazartesi yaptırmış gibi yada hepsini gösteririm.karar veremedim
annem de yapıyor bundan, çok severim ben
birde şey çok güzel olur, kreplerin içine kıymalı sos sarıp üzerine kaşar rendeleyip fırınlıyo o da süper oluyo :))
sizden ayrılmak zorunda kalcam
fırında makarna pek olmadı kuzuu yaa :26:
Türk lokumunu yapıosun işte belki kurabiyede yaparsın pudingli
tavuk salatasına ben bayılırım ama bilmioum herkes yer mi göğüs alsan onları haşlayıp didiklesen dere otuyla domatesle harika oluo
Tuzluyu ben kaçırdım mı yoksa bulamadın mı daha
selam kızlar. dün gündüz annemle, akşam da eşimle gezdim, ondan giremedim hiç
enkim inşallah pazartesi günü güzel haberlerle gelirsin. sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. biraz çık dolaş canım, kafanı oraya endeksleme. daha önceki olaylardan dolayı ister istemez kötü şeyler getirirsin aklına çünkü. dualarımız seninle tatlım.
benim bugün kuzenim ve nişanlısı gelecek misafirliğe. akşam üzeri gelirim dediler. hem pratik, hem de göz doldurucu ikramlıklara ihtiyacım var kızlar. gelsin tarifler :)))
canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah pazartesi.
zeynepcim hayırlısı olsun inşallah pztsiye katlanarak artar cnm sonuçların nekadar düşünme desekte olmaz biliyorum..
inş canım hayırlısı bakalımdilekcim inşallah istediğin gibi biyer bulabilirsin cnm hayırlısı olsun özgecim senin içinde..
dilekcim insan maaş alamazsa nasıl geçinir ki? zor yani tek maaşla geçinmek. biz 1 aydır daha kendimize gelemedik mesela. eşimin haftalığı hep önden alıp alıp yiyoruz az az. ki evde yemek yemiyoruz bu aralar, annemlerdeyiz hep.
canım ben nohutu kısık ateşte tavukla birlikte haşlıyorum. ama nohutu suda bekletiyorum uzunnn süre. birlikte haşlanmaları gerekiyor çünkü nohutlara tavuğun tadı geçmesi lazım. lezetli oluyo.nektar salata tarifin çok hoşuma gitti yapmak istiyorum bu hafta sonu ama azıcık detay sormam lazım.
1. ne kadar tavuk kullanmak lazım?
2. 1 su bardağı nohut tavukla mı birarada haşlanıyor yoksa ayrı ayrı haşlanıp sonra mı harmanlanıyor?
3. iki yufka; sigara böreği gibi sarılırken boş sarılıyor değil mi?
4. yufkalar önce kesilse de sonra kızartılsa daha pratik olmaz mı yoksa tam tersi mi olur? hani çıtır çıtır börekler nasıl kesilecek o bakımdan yani?
ben çok acıkmışım
yeterli olur, erken ıslatırsın ertesi gün haşlanmaya koyulana kadar da iyice şişiyolar zatenayrıntılar için çok teşekkürler
hafta sonu üniversitede okuyan kayınbiraderim buraya geliyor. pazartesi doğum günü ama pazar kutlanacak ananemiz bana gelin dedi. Ben de değişik bir şeyler yapayım diyordum ama son kalan nohutumu yemek yaptım evde nohut kalmadı :26: olmazsa birazcık marketten alırımbir gece önceden ıslatmak yeterli olur öyle değil mi?
ben işe dalmıştım çıkış saatim gelmiş hepinize iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?