- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
nekim dilekim kendi smileyinizi koyun ya, çok gülüyorum onlara
buarada kızlar yardım istiyorum sizddeeeennn
bu c.ertesi, gün bendene yapayım, 3 çeşit yapıyoruz...
buzamana kadar, pattis salatası, mercimek köstesi, kısır, kurabiye, poğaça, pasta yapıldı.....değişik bişiler istiyorum
aklıma gelenler fırında makarna ve annemin tarifi türk lokumu ..eşimde toz puingli kurabiye istiyo... onu extra yapabilirim , gece geç gidiyolar ya, ozamn da çıkarabilirim onları
bişiler söleyin sizde
kızlar ben geldim .sonuçlarım 52.20 132.07 216.78 bugünkü biraz düşük geldi doktor beklicez dedi ultrasonla baksanız dedim 3000de görülür ancak dedi .pazartesi tekrar istedi testi
şimdi bi tarif buldum onu yapıcaktım hemde çok kolay. Fırından ekmek hamuru alıyorsun bi taneden 4 tane çıkıyormuş. Onu tezgahta unla açıp arasına peynir, ıspnanak, kıyma vs. (neyli istiyorsan artık) koyup ikiye katlıyon teflon tavada bi kaç damla yağ ile kısık ateşte kızartıyon. Ben ıspanaklı yapıcam
Hadi hayırlısı canım. Lekelenmen durdu ama dimi.. İnş. pazartesi çok yüksek olur.
Enkimmmmm ,şimdide p.ertesiyi beklicez sabırlaInş.yükselicek
elfim sitesenmi aldın tarif... Nasıl yani 1 taneden 4 çıkıyor..ben hiç fırından hamur almadım,Ay burda veriyolarmıdırki :44:
Hamuru almasakta kendimiz yapsak
Enkimmmmm ,şimdide p.ertesiyi beklicez sabırlaInş.yükselicek
elfim sitesenmi aldın tarif... Nasıl yani 1 taneden 4 çıkıyor..ben hiç fırından hamur almadım,Ay burda veriyolarmıdırki :44:
Hamuru almasakta kendimiz yapsak
hayırlısı canım .lekelenmem cumartesi durdu ta .inşaallah acaba erken olduğu için mi böyle diye düşünüyorum.ilkinde 11gün geçmişti 9bin küsürdü.
bide pazartesi bizim doktoramı gitsem diye düşünüyorum .hani ilk defa pazartesi yaptırmış gibi yada hepsini gösteririm.karar veremedim
son adet tarihin ne? başlamışken bi doktordan devam etsen daha iyi gibi olur. Allah korusun düşerse başka bi doktorada gösterirsin.
kızlar ben geldim .sonuçlarım 52.20 132.07 216.78 bugünkü biraz düşük geldi doktor beklicez dedi ultrasonla baksanız dedim 3000de görülür ancak dedi .pazartesi tekrar istedi testi
canım peki bu değerleri etkileyen başka etkenler olabilir mi ki
pzt inş çok daha iyi çıkar değerlerin
enkidu umarım pazartesiye değerlerin yükselmiş olur.
zuzum şunu yapsana çok kolaya benziyor TIKLAnekim dilekim kendi smileyinizi koyun ya, çok gülüyorum onlara
buarada kızlar yardım istiyorum sizddeeeennn
bu c.ertesi, gün bendene yapayım, 3 çeşit yapıyoruz...
buzamana kadar, pattis salatası, mercimek köstesi, kısır, kurabiye, poğaça, pasta yapıldı.....değişik bişiler istiyorum
aklıma gelenler fırında makarna ve annemin tarifi türk lokumu ..eşimde toz puingli kurabiye istiyo... onu extra yapabilirim , gece geç gidiyolar ya, ozamn da çıkarabilirim onları
bişiler söleyin sizde
canım, ben telefonumdan girdim yarım yamalak okudum zaten, kopyala yapmam da imkansızdıvalla çok alındım kimse düşünmedi beni bwn sölemeden
inş pazartesiye çok çok yükselir ama en önemlisi bebiş sağlıklıdır..kızlar ben geldim .sonuçlarım 52.20 132.07 216.78 bugünkü biraz düşük geldi doktor beklicez dedi ultrasonla baksanız dedim 3000de görülür ancak dedi .pazartesi tekrar istedi testi
inş pazartesiye çok çok yükselir ama en önemlisi bebiş sağlıklıdır..
Tarifini yazarmısın sirkenn
annem de yapıyor bundan, çok severim bentavukları ( ben kemiksiz kalça eti kullanıyorum orası daha yumuşak oluyor ama göğüs eti de olabilir) jülyen olarak doğruyorum normal tavuk sote gibi soteliyorum biber domates havuç rendesi hatta ıspanak yaprakları bile atabiliyorum piştikten sonra da içine bezelye ekliyorum. Yani baya karışık besleyici bir sotem oluyor.
Krepleri yapıyorum büyük tavada sonra her bir krebin ortasına bu harçtan koyuyorum sarıyorum yufka böreğinin biraz kalın hali gibi. dikdörtgen borcam tepsiye döşüyorum ve buzdolabına kaldırıyorum (Buraya kadar anlattıklarımı bir gece önceden yapıyorum ki misafirimin geleceği gün elim ayağım birbirine dolanmasın)
Servis yapacağım zaman da beşamel sos pişirip bu kreplerimin üstüne döküyorum fırına sürüyorum indirmeye yakın da rendelenmiş kaşar peyniri ekliyorum.
Her bir misafire 1 er tane olacak şekilde servis ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?