2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Şimdi bi tarif buldum onu yapıcaktım hemde çok kolay. fırından ekmek hamuru alıyorsun bi taneden 4 tane çıkıyormuş. onu tezgahta unla açıp arasına peynir, ıspnanak, kıyma vs. (neyli istiyorsan artık) koyup ikiye katlıyon teflon tavada bi kaç damla yağ ile kısık ateşte kızartıyon. ben ıspanaklı yapıcam

kızlar ben geldim .sonuçlarım 52.20 132.07 216.78 bugünkü biraz düşük geldi doktor beklicez dedi ultrasonla baksanız dedim 3000de görülür ancak dedi .pazartesi tekrar istedi testi

Hadi hayırlısı canım. Lekelenmen durdu ama dimi.. İnş. pazartesi çok yüksek olur.

Enkimmmmm ,şimdide p.ertesiyi beklicez sabırla Inş.yükselicek

elfim sitesenmi aldın tarif... Nasıl yani 1 taneden 4 çıkıyor..ben hiç fırından hamur almadım, Ay burda veriyolarmıdırki :44:
Hamuru almasakta kendimiz yapsak

Hadi hayırlısı canım. Lekelenmen durdu ama dimi.. İnş. pazartesi çok yüksek olur.

hayırlısı canım .lekelenmem cumartesi durdu ta .inşaallah acaba erken olduğu için mi böyle diye düşünüyorum.ilkinde 11gün geçmişti 9bin küsürdü.

bide pazartesi bizim doktoramı gitsem diye düşünüyorum .hani ilk defa pazartesi yaptırmış gibi yada hepsini gösteririm.karar veremedim

bana arkadaşım anlattı ama netten de buldum

Gözleme - Lezzet Avcısı

tabi kendinde yapabilirsin hamurunu. Ben kolaya kaçıcam

evet zuzum pazartesiyi beklicez ama nasıl strese girmeye başladım.rahat olmam lazım ama ....inşallah canım tekrar o çatallıya yatmak istemiyorum .allahım göstermesin kimseye (amin)

son adet tarihin ne? başlamışken bi doktordan devam etsen daha iyi gibi olur. Allah korusun düşerse başka bi doktorada gösterirsin.

son adet tarihin ne? başlamışken bi doktordan devam etsen daha iyi gibi olur. Allah korusun düşerse başka bi doktorada gösterirsin.

18 şubat canım .ya bu doktor kürtajı yapan doktor yakın olduğu için giidiyorum ama diğer doktor daha sıcak daha ilgili hatırlıyor hastalarını.ocakta kimyasal gebeliktekinde kanamam olduğu halde vajinal baktı nasıl anladın dedi .benim hesabıma göre 2gün geçmişti dedim ama normalde 22aralıktı adet tarihim 22 ocakta kanama başlamıştı normal demişti .sen erken davranmışsın dedi.

bazende geç döllenme oluyorya acaba öle bişemi valla bilemedim

kızlar ben geldim .sonuçlarım 52.20 132.07 216.78 bugünkü biraz düşük geldi doktor beklicez dedi ultrasonla baksanız dedim 3000de görülür ancak dedi .pazartesi tekrar istedi testi

canım peki bu değerleri etkileyen başka etkenler olabilir mi ki
pzt inş çok daha iyi çıkar değerlerin

enkidu umarım pazartesiye değerlerin yükselmiş olur.

zuzu ben beşamel soslu krepli tavuk yapıyorum yemek yerine de geçiyor çayın yanına da güzel oluyor. biraz uğraştırabilir ama bir gün önceden hazırlayıp dolaba koyarsan gününün olacağı gün beşamel sos ve kaşarla fırına verir misafirlerine sıcak sıcak ikram edersin. kime yaptıysam çok beğenmiştir

Dün hep patlıcan lafı geçti ya akşam annem bana patlıcan almış h sonu karnıyarık yapacağım

canım peki bu değerleri etkileyen başka etkenler olabilir mi ki
pzt inş çok daha iyi çıkar değerlerin

enkidu umarım pazartesiye değerlerin yükselmiş olur.

hiç bilmiyorum canım doktor bişe söylemiyor insanı sinir ediyolar.3 keredir gidiyorum ilkinde ultrasonla baktı sorun yok dedi rahim yumurtalıklarnormal dedi.sonra başka bişe yok.işallah canım pazartesiyi beklicem sabırla.

arkadaşım var hemşire ona sordum .bekle diyor belki geç döllenmede olmuş olabilir diyor .hafta içi onun tavsiye ettiği bir doktor var ona gitcez.

işallah sirkenciğim pazartesiyi beklicem sabırla

zuzum şunu yapsana çok kolaya benziyor TIKLA
kimler kimler geliyo kii?

valla çok alındım kimse düşünmedi beni bwn sölemeden
canım, ben telefonumdan girdim yarım yamalak okudum zaten, kopyala yapmam da imkansızdı

inş pazartesiye çok çok yükselir ama en önemlisi bebiş sağlıklıdır..

Tarifini yazarmısın sirkenn

tavukları ( ben kemiksiz kalça eti kullanıyorum orası daha yumuşak oluyor ama göğüs eti de olabilir) jülyen olarak doğruyorum normal tavuk sote gibi soteliyorum biber domates havuç rendesi hatta ıspanak yaprakları bile atabiliyorum piştikten sonra da içine bezelye ekliyorum. Yani baya karışık besleyici bir sotem oluyor.

Krepleri yapıyorum büyük tavada sonra her bir krebin ortasına bu harçtan koyuyorum sarıyorum yufka böreğinin biraz kalın hali gibi. dikdörtgen borcam tepsiye döşüyorum ve buzdolabına kaldırıyorum (Buraya kadar anlattıklarımı bir gece önceden yapıyorum ki misafirimin geleceği gün elim ayağım birbirine dolanmasın)
Servis yapacağım zaman da beşamel sos pişirip bu kreplerimin üstüne döküyorum fırına sürüyorum indirmeye yakın da rendelenmiş kaşar peyniri ekliyorum.
Her bir misafire 1 er tane olacak şekilde servis ediyorum

annem de yapıyor bundan, çok severim ben

birde şey çok güzel olur, kreplerin içine kıymalı sos sarıp üzerine kaşar rendeleyip fırınlıyo o da süper oluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…